, ,

Τεστ με εικόνες: Ανακαλύψτε τι σκέφτεται το υποσυνείδητό σας

Υποστηρίζεται σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι ένα ον με ελεύθερη βούληση. Είναι όμως άραγε βέβαιο ότι είναι έτσι; Θεωρητικά κάθε απόφαση της καθημερινής ζωής

Τεστ με εικόνες: Ανακαλύψτε τι σκέφτεται το υποσυνείδητό σας

Υποστηρίζεται σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι ένα ον με ελεύθερη βούληση. Είναι όμως άραγε βέβαιο ότι είναι έτσι; Θεωρητικά κάθε απόφαση της καθημερινής ζωής έχει παρθεί απ’ τον ίδιο με γνώμονα αυτή τη βούληση.

Πειράματα όμως που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια ύπνωσης ανθρώπων απέδειξαν ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που αποδέχεται όλες τις εντολές που θα του δοθούν και στη συνέχεια τις εφαρμόζει επιβάλλοντας στο ανθρώπινο ον την απόλυτη εξουσία του.

Advertisment

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το υποσυνείδητο είναι ότι πάντοτε είναι «ενεργό». Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε εγρήγορση μέρα νύχτα, ανεξαρτήτως από το τι κάνετε. Το υποσυνείδητο ελέγχει το σώμα σας. Δεν μπορείτε να ακούσετε αυτή τη σιωπηλή εσωτερική διαδικασία με συνειδητή προσπάθεια. Πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το υποσυνείδητό σας. Είναι ζωτικής σημασίας να το διατηρείτε σε κατάσταση προσδοκίας μόνο θετικών γεγονότων και να υιοθετήσετε έναν τρόπο σκέψης που να βασίζεται αποκλειστικά στην πίστη, τη δικαιοσύνη και την αγάπη. Η πίστη και η εμπιστοσύνη αποτελούν το θεμέλιο του υποσυνείδητου.

Ακολουθεί ένα σύντομο τεστ με εικόνες που σκοπό έχει να αποκαλύψει τι είναι αυτό που απασχολεί το υποσυνείδητό σας στο παρασκήνιο, ακόμα κι όταν τρώτε, εργάζεστε ή κοιμάστε.

Αν και χρησιμοποιείται ο όρος “υποσυνείδητο”, αυτό είναι περισσότερο ένα τεστ προσωπικότητας και όχι ψυχολογικό τεστ, αφού τα κριτήρια που ορίζουν τα αποτελέσματα δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα. Ωστόσο, παραμένει ένα εντυπωσιακό τεστ όπου μέσα από δέκα ερωτήσεις με φωτογραφίες επιχειρείται να εντοπιστεί τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του μυαλού σας.

Advertisment

Καλή σας διασκέδαση!

[viralQuiz id=56]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση