Το  Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center ένα συγκρότημα ξύλινων κτηρίων, στις Νέες Βρυσούλες Κορινθίας  με ατμόσφαιρα ενός boutique hotel αλλά  διαμορφωμένο έτσι ώστε να φιλοξενεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχολογίας, εναλλακτικές διακοπές, ομάδες γιόγκα, τάι- τσι κ.ά, εκπαιδευτικές και  ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την πνευματική ανάπτυξη και τη διεύρυνση της συνειδητότητας.

Στόχος είναι να γίνει το Κτήμα Νοόσφαιρα μια κοινότητα για την διεύρυνση της συνειδητότητας από εκείνους που πιστεύουν πως ό,τι κι αν γίνεται έξω μας, ό,τι κι αν γίνεται μέσα μας, εμείς παραμένουμε ενωμένοι. Να γίνει, επίσης,  ένα σημείο συνάντησης ομάδων, δασκάλων και θεραπευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Για τον λόγο αυτό για τον μήνα Δεκέμβριο έχουν προγραμματισθεί οι ακόλουθες δραστηριότητες :

Παρασκευή 2 – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης με ήχους Hemi-Sync®

Το Σεμινάριο Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης με ήχους Hemi-Sync® είναι το αποτέλεσμα 60 ετών έρευνας του Monroe Institute σε συνεργασία με έγκριτα πανεπιστήμια και ειδικούς της ΝΑΣΑ. Οι ήχοι Hemi-Sync® μιμούνται την ηλεκτρική συχνότητα του εγκεφάλου στις διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης π.χ. όταν είναι σε βαθιά χαλάρωση ή υπερεστίαση της προσοχής και τον οδηγούν με ήπιο και ασφαλή τρόπο στη βέλτιστη κατάσταση.

Παρασκευή 9 έως Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ-Soul retrieval

Ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε στρωματάκια στη γαλήνια αίθουσα σεμιναρίων του Κτήματος Νοόσφαιρα παρακολουθείστε με ασύρματα ακουστικά τις ειδικές ασκήσεις επιστροφής των κομματιών σας που καθηλώθηκαν σε περασμένο χωρόχρονο, σε αυτήν τη ζωή, σε προηγούμενες ζωές και στο μεσοδιάστημα μεταξύ ενσαρκώσεων και καλέστε τα μέρη του εαυτού σας πίσω και μαζί τους το μέρος της δύναμης και της ζωντάνιας σας που έχουν παρακρατήσει.

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά

Γιορτές με νόημα στη Νοόσφαιρα

Αν έχετε παρέα ελάτε μαζί. Αν είστε μόνοι ελάτε να συναντήσετε μια ζεστή παρέα. Φέτος τις γιορτές κάντε κάτι διαφορετικό:  Στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έχουν την θαλπωρή του «μαζί», όλη την γιορτινή λάμψη, τη ζεστή ατμόσφαιρα, το  υπέροχο φαγητό των γιορτών και πάνω από όλα έχουν νόημα.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε