“Αφού υπάρχουν τόσοι μόνοι, γιατί υπάρχουν τόσοι μόνοι;” Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να αποτελεί ένα εύλογο ερώτημα στην εποχή που ζούμε, δε νομίζετε; Μια εποχή όπου η επικοινωνία, μέσα από τους κρότους του θορύβου, έχει μετατραπεί σε μη επικοινωνία, μια εποχή, όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν πάρτι μεν, δε στέκονται στην ουσία δε, μια εποχή όπου το αυτονόητο έχει μετατραπεί σε κλισέ και οι όλοι κώδικες του αυθόρμητου, αθώου και ρομαντικού “παιχνιδιού” έχουν ισοπεδωθεί και δυστυχώς ταυτιστεί με κάτι το ανιαρό… Εμείς προσωπικά αυτό το βρίσκουμε ένα κλικ θλιβερό, εσείς;!

Όλα αυτά πιθανότατα τριβέλιζαν και τα οξυδερκή, φωτεινά μυαλά των δημιουργών του Slot App, μέχρι που είπαν να βάλουν ένα τέλος στην όλη αυτή μίζερη κατάσταση και να χαράξουν μια νέα πορεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας μια φρέσκια, καινοτόμα εφαρμογή, όπου το παιχνίδι κλέβει την παράσταση, είναι ικανό να δημιουργήσει γνωριμία και όλα αυτά σαφώς υπό το πρίσμα της καθαρά ανθρώπινης περιέργειας, της φύσης του ανταγωνισμού και της απόλαυσης της χαράς!

Με το εύστοχο slogan “The see through game App”, η Γλυκερία Αντωνάκη, ο Νίκος Σίμος και ο Σπύρος Τσότσολος έκαναν πράξη τη μεγάλη τους αγάπη για το “νέο επιχειρείν” και την ανάγκη τους για δημιουργία μιας έξυπνης εφαρμογής όπου το παιχνίδι στην κυριολεξία έχει ρόλο πρωταγωνιστικό!

Τι είναι λοιπόν το Slot App;

Σε έναν κόσμο κλειδωμένων προφίλ, όλα στην αρχή μοιάζουν, αλλά και είναι θολά. Στη συνέχεια, μέσα από διάφορες δοκιμασίες, όπως ερωτήσεις γνώσεων, παιχνίδια ταχύτητας, αλλά και μνήμης “ξεκλειδώνουμε” σιγά σιγά ο ένας τον άλλο.

Συγκεκριμένα: Ο κάθε παίχτης (Sloter), καλεί κάποιον άλλο να παίξει σε 8 δοκιμασίες μαζί του και να μαζέψει πόντους (Slots). Κάθε φορά που ο ίδιος παίχτης κερδίζει, μαθαίνει και κάποιο άλλο στοιχείο για τον άλλο, με τη φωτογραφία ως το τελευταίο από τα στοιχείο τους, να αποκαλύπτεται. Έτσι, το μυστήριο μέσα από τη διασκέδαση, αρχίζει να λύνεται…

Κάθε φορά τώρα που ο άλλος παίχτης κερδίζει, μαθαίνει επίσης στοιχεία για το πρώτο, μέχρι να ξεκλειδωθούν απόλυτα και οι δύο και να γίνουν keychain! Το έπαθλο; Chat φυσικά! Από εκεί και πέρα μια πιθανή γνωριμία είναι στην ευγενική τους κρίση…

Το φαινόμενο “Slot App” έκλεψε ήδη από πολύ νωρίς τις καρδιές των χρηστών στο App Store, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για Android συσκευές. Η νέα αυτή καινοτόμα και άκρως παιχνιδιάρικη εφαρμογή, είναι η απόδειξη πως τα μυαλά των νέων μας είναι έτη φωτός μπροστά από την εποχή τους και το “νέο επιχειρείν” είναι ικανό να δημιουργήσει σύμπαντα ολοκαίνουρια με απίστευτο ενδιαφέρον και διάδραση, πιθανότατα πολύ πιο ενδιαφέροντα από την ίδια μας την εποχή!

Κατεβάζετε το Slot App δωρεάν στο App Store εδώ: https://appsto.re/gr/2LEoeb.i

Και για Android εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slotapp.app

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του: http://slotapp.co/

Και καλά παιχνίδια!

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε