Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μηνύματα εκπέμπετε στους άλλους όταν βρίσκεστε σε μια συγκέντρωση; Έχουμε δει ότι η γλώσσα του σώματος λέει πολλές φορές περισσότερα από ότι ο λόγος. Πριν καν εκφραστεί κάποιος διαμέσου της ομιλίας, ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεννόηση με αυτούς που είναι γύρω του. Ορίζονται όρια, προϋποθέσεις, δίδονται προσκλήσεις ή υψώνονται τείχη. Μαγνητίζουμε ή απωθούμε, δημιουργούμε φιλικά ή εχθρικά συναισθήματα, γοητεύουμε ή τρομάζουμε τους άλλους.

Σε αυτό το τεστ θα επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε ποιο είναι εκείνο το πρώτο μήνυμα που εκπέμπετε στους άλλους όταν σας δουν. Τους λέτε να απομακρυνθούν, να σας πλησιάσουν, να σας ακούσουν, να τους ακούσετε ή να συνταξιδέψετε; Φυσικά. η γλώσσα του σώματος λέει πολλά περισσότερα από αυτά αλλά είναι αλήθεια ότι το πρώτο μήνυμα που εκπέμπουμε είναι αυτό που θα καθορίσει ποιος θα μας πλησιάσει, με τι πρόθεση και με τι σκοπό.

Αν και το τεστ βασίζεται σε κάποια αντικειμενικά στοιχεία, εντούτοις δεν έχει επιστημονική βάση και ως εκ τούτου δώστε του την ανάλογη βαρύτητα. Το μυστικό εδώ είναι να απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητα βασιζόμενοι στην πρώτη αίσθηση που σας κάνουν οι εικόνες και τα χρώματα που θα βλέπετε. Τι σας έλκει περισσότερο; Που αισθάνεστε περισσότερο τον εαυτό σας;

Καλή σας διασκέδαση

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Τεστ με εικόνες: Τι εκπέμπει η αύρα σας στους άλλους; Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε