Θάρρος δεν σημαίνει να μη φοβάσαι, θάρρος σημαίνει να κάνεις κάτι, ακόμα κι αν φοβάσαι

Πολύ σωστά έχει ειπωθεί ότι οι φόβοι μας είναι τα σημεία της δύναμής μας. Κάθε φορά που ξεπερνάμε έναν φόβο νιώθουμε πιο δυνατοί, πιο κυρίαρχοι και έτοιμοι να κάνουμε επιπλέον σπουδαίες αλλαγές. Ως εκ τούτου, η Εναλλακτική Δράση, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα εγκαινιάζουν μια νέα στήλη που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει ιστορίες ανθρώπων που υπερέβησαν τους φόβους τους και τόλμησαν να κάνουν πράξη αυτά που επιθυμούσαν αλλά ένιωθαν ότι δεν θα τα κατάφερναν ποτέ.

Εάν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς τους τολμηρούς ανθρώπους, στείλτε μας την εμπειρία σας και βοηθήστε χιλιάδες άλλους να κάνουν τις δικές τους υπερβάσεις. Γιατί στο κάτω κάτω, οι φόβοι μας είναι πολύ πιο κοινοί από ό,τι μπορεί να φανταζόμαστε.

Τα κείμενα πρέπει να έχουν έκταση από 600 έως 1.500 λέξεις. Ο τίτλος του κειμένου να ξεκινάει «Τόλμησα να…». Τα κείμενα πρέπει να είναι επώνυμα αλλά για όσους το επιθυμούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αρχικά.

Οι πράξεις θάρρους, δεν χρειάζεται να είναι ηρωικές στα μάτια των άλλων, αρκεί να ήταν μια σπουδαία υπέρβαση για εσάς. Για την ακρίβεια, όσο πιο απλές είναι, τόσο πιο πιθανό είναι να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους.

Προσπαθήστε να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:

1. Ποιο ήταν το αντικείμενο του φόβου σας;

2. Τι φοβόσασταν ότι θα συνέβαινε εάν κάνατε αυτό που επιθυμούσατε;

3. Πώς αποφασίσατε να κάνετε την υπέρβαση;

4. Ποια ήταν τα συναισθήματά σας καθώς υπερβαίνατε τον φόβο σας;

5. Επαληθεύτηκαν τα σενάρια που φοβόσασταν μετά την υλοποίηση της επιθυμίας σας;

6. Πως αισθανθήκατε μετά;

7. Τι θα συμβουλεύατε άλλους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο φόβο με εσάς;

Στείλτε τα κείμενά σας στη διεύθυνση editor@enallaktikidrasi.com με θέμα «Τόλμησα Να»

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε