Η ζωή μας είναι το άθροισμα των επιλογών μας – Ομιλία του Δημήτρη Μπουραντά (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Management, καθώς και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc.)

Η ζωή μας είναι το άθροισμα των επιλογών μας - Ομιλία του Δημήτρη Μπουραντά (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Management, καθώς και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc.) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στη σκηνή του 3ου TEDxPatras, o Δημήτρης Μπουραντάς αναφέρεται στα κρίσιμα γεγονότα που σημαδεύουν τη ζωή μας, τα οποία είναι κυρίως αποτέλεσμα των σωστών επιλογών που κάνουμε σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας. Συγκεκριμένα, μιλά για την επιλογή του να εγκαταλείψει στα 18 του χρόνια μια σίγουρη και καλή καριέρα για μια άλλη, αβέβαιη, καθώς και για την επιλογή του στα 52 του να ξεκινήσει μια νέα επιτυχημένη καριέρα, παράλληλη με αυτή που κάνει από τα 26 του. Ακόμη, μοιράζεται και μία αποτυχημένη, όπως λέει, επιλογή: το πρώτο του σπίτι.

Advertisment

Photo: Author/Depositphotos

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Ρώσος blogger καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον θάνατο από πείνα του νεογέννητου γιου του επειδή ζητούσε «να τρέφεται με φως»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση