Από το 2011 μέχρι και σήμερα, η σχολή της Αειζωίας συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, για οκτώ και πλέον χρόνια, οι ομάδες σπουδών που συγκροτεί είναι πάντα πλήρεις.

Η σχολή της Αειζωίας είναι μια σχολή ολικής παιδείας, που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα γνώσεων για τους σπουδαστές της. Ωστόσο, εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ότι κάνει λόγο για μια ολική αντιστροφή της οπτικής μας γωνίας.

Για την Εναλλακτική Δράση, οι άνθρωποι με όραμα – ανεξαρτήτου κατηγορίας – πάντα έχουν ενδιαφέρον. Η δημιουργός της σχολής, η Διονυσία Κλαρινετατζή, έχει ένα μεγάλο όραμα: την επίτευξη της ενότητας σε όλα τα επίπεδα. Ενότητα στον ίδιο τον άνθρωπο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ενότητα μεταξύ ανθρώπου και συνανθρώπου, ενότητα σε όλη τη Γη. Πλήθος κόσμου, για 9η χρονιά, δείχνει να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία, την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων της Αειζωίας.

Σύμφωνα με την κα Κλαρινετατζή, ένα από τα κυριότερα πράγματα που μαθαίνει κάποιος στη σχολή είναι να οδηγείται στην αυτογνωσία και να αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του. Μέσα από ασκήσεις αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, ο σπουδαστής κληρονομεί μια εφαρμόσιμη γνώση αναφορικά με την οπτική του απέναντι στη ζωή και υιοθετεί μια εντελώς διαφορετική αντίληψη, σε σχέση με εκείνη που είχε έως σήμερα και τονίζει:

«Στην Αειζωία, καθώς ωριμάζουμε συνειδησιακά, αρχίζουμε και βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Όλη αυτή η διαδικασία όμως, είναι απολύτως φυσική… Δεν υπάρχει εξαναγκασμός, καταπίεση και επιβολή και όλα γίνονται στη σωστή στιγμή…». Η σχολή της Αειζωίας, σύμφωνα με τους μαθητές της σχολής, από το 2011 έως και σήμερα, έχει όντως συμβάλλει ολοκληρωτικά, στην επίτευξη μιας καλύτερης ζωής για τους ίδιους. Μερικοί, ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Είμαι στο 7ο γκρουπ Αειζωίας… Ένας χρόνος και κάτι στη Σχολή Αειζωίας και έχει αλλάξει η ζωή μου κατακόρυφα. Βλέπω τη ζωή με καινούργια μάτια. Καινούργιες Πόρτες μου ανοίγουν! Έχω μάθει να Αγαπώ τον εαυτό μου. Έχω μάθει να ζω την κάθε στιγμή της ζωής μου πιο ζωντανά, πιο χαρούμενα. Έχω μάθει να ζω με Ειρήνη, Γαλήνη, Χαρά, Ευδαιμονία. Έχω πλέον μία υπέροχη ζωή γεμάτη Αγάπη, Πίστη, Εμπιστοσύνη, Ευγνωμοσύνη» – Δήμητρα Δ. –

«Πρώτη φορά είδα μια διδασκαλία, μια σειρά μαθημάτων που προσεγγίζει την ανθρώπινη ύπαρξη και ζωή τόσο ολοκληρωτικά και ολιστικά. Οι αλλαγές που είδα στον εαυτό μου είναι σε όλα τα επίπεδα: σωματική αντοχή, καθόλου ασθένειες εδώ και 3 χρόνια, αύξηση της μάθησης και ευφυΐας και μεγάλη ευεξία. Πραγματικά, μέσω της μάθησης αυτής βλέπεις αλλιώς τη ζωή» – Ντόρα Π. –

Εκείνο που μπορούμε να πούμε εμείς με τη σειρά μας είναι πως, η κάθε μορφής επιτυχία, χαίρει αναγνώρισης. Το νέο γκρουπ μαθημάτων της Αειζωίας ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου και θα είναι το τελευταίο άνοιγμα της σχολής για νέους σπουδαστές στην Ελλάδα, καθώς με την έναρξη των μαθημάτων συμπληρώνονται όλες οι κενές ώρες διδασκαλίας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σχολή της Αειζωίας και το νέο γκρουπ για το 2019, μπορείτε να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Νέο γκρουπ Αειζωίας για το 2019 με την Διονυσία Κλαρνετατζή

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη συνέντευξη της Διονυσίας Κλαρνετατζή «Σχολή Αειζωίας: Μία Σχολή Άχρονης Σοφίας για Επαναστάτες Ονειρευτές»

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε