Το project Body in Balance weekends απέσπασε το silver award στην 6η διοργάνωση των Tourism Awards 2019 που έλαβε χώρα την Τρίτη 9 Απριλίου. Το βραβείο ανήκε στην κατηγορία Wellness βιωματικές εμπειρίες σε προσιτή τιμή, σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον. Η βράβευση ενισχύει τις προσπάθειες όλων των φορέων για την επίτευξη του στόχου και είναι εγγύηση για την συνέχιση ενός τόσο επιτυχημένου project σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στην Βραυρώνα.

To διεθνές τηλεοπτικό κανάλι της Cosmote Tv μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα, από τον Δεκέμβριο του 2018 διοργανώνουν Σαββατοκύριακα ευεξίας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι και τον Μάιο.

Τα Body In Balance Weekends, όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από την ονομασία τους, είναι επικεντρωμένα στην σωματική αλλά και πνευματική μας ευεξία, έχοντας ως σκοπό να φέρουν αυτά τα δύο σε απόλυτη αρμονία, μέσα από ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που διοργανώνουν με τους καλύτερους instructors στο είδος τους. Κάθε Σαββατοκύριακο λοιπόν, είναι μια ευκαιρία αναζωογόνησης, ευεξίας και προσωπικής εξέλιξης.

Τα Body In Balance Weekends συμπεριλαμβάνουν απολαυστικές ώρες στο spa και στην πισίνα του ξενοδοχείου, διαμονή στα ιδιαιτέρως προσεγμένα δωμάτια του Dolce Attica Riviera, θαλασσοθεραπεία αλλά και ειδικές θεραπείες που αφορούν τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπο ενώ, μικρές πεζοπορίες στη φύση, γυμναστική, personal training, μαθήματα yoga και pilates αλλά και ψυχολογικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας, λαμβάνουν χώρα, στοχεύοντας στην ολική ευεξία του επισκέπτη. Διατροφολόγοι, ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές βρίσκονται εκεί και παρέχουν ιδιαίτερα βιωματικά εργαστήρια, για την αντιμετώπιση του στρες και όχι μόνο.

Life Coaching sessions, θεατρικά παιχνίδια, θεραπεία μέσω τεχνών και ψυχολογία Gestalt είναι μερικά μόνο από τα εργαστήρια που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου κάποιο από τα επερχόμενα Σαββατοκύριακα, ενώ έμπειροι εκπαιδευτές, θα διδάξουν family yoga και team training που θα γυμνάσουν με τον σωστότερο δυνατό τρόπο, το σώμα, όλων αυτών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Όλα αυτά, μια ανάσα από την Αθήνα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, δίπλα στη θάλασσα.

Εδώ θα άξιζε να αναφέρουμε, πως δεν είναι απαραίτητο να μείνει κάποιος στο ξενοδοχείο για να παρακολουθήσει κάποιο από τα Body In Balance εργαστήρια, αλλά παρέχονται και προνομιακές τιμές για την ολοήμερη χρήση του Aegeo spa  και την παρακολούθηση των σεμιναρίων.

Ενημερωθείτε για όλα τα Body In Balance Weekends εδώ

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε