Η Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση, με έδρα στην Άρτα, διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο τετραήμερο retreat αποτοξίνωσης, στην Αράχωβα.

Πριν κλείσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, σκεφτείτε σοβαρά να συμμετάσχετε σε ένα από τα καλύτερα retreat που διοργανώνεται κάθε χρόνο με επίκεντρο τη σωματική αλλά και συναισθηματική αποτοξίνωση, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την πολυτέλεια και τη διασκέδαση.

Για να μη σας κουράσουμε, σας αναφέρουμε τους 8 λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνετε αυτό το retreat δώρο στον εαυτό σας:

Για το πνεύμα σας

 

• Θα κάνετε ένα βαθύ ταξίδι αυτογνωσίας όπου θα ανακαλύψετε τα κυριότερα συναισθηματικά εμπόδια που σας αποτρέπουν από το να γίνετε ευτυχισμένοι.
• Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για να ξεπερνάτε αυτά τα εμπόδια.
• Θα αποτοξινωθείτε από αυτές τις τοξικές πεποιθήσεις και σκέψεις.
• Θα ξεκουραστείτε ψυχικά και θα χαλαρώσετε σε βάθος.

Για το σώμα σας

• Θα μάθετε εύκολες και σύντομες ασκήσεις αναζωογόνησης και αυτοθεραπείας, τις οποίες θα μπορείτε να εφαρμόζετε καθημερινά.
• Θα μπορέσετε να απολαύσετε μια μελετημένη πεντανόστιμη χορτοφαγική διατροφή (προαιρετικά) η οποία θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε σωματικά.
• Θα προσφέρονται ασκήσεις Τσι Κονγκ και σωματικής ευεξίας που θα σας βοηθούν να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.
• Καθαρό οξυγόνο, πράσινο, βουνίσιος αέρας, πισίνα και σάουνα θα κάνουν το σώμα σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί.

Και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές! Για τιμές και κρατήσεις μεταβείτε εδώ

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το 4 αστέρων ξενοδοχείο Domotel Anemolia αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων. Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου Domotel Anemolia είναι ο συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας, παραδοσιακής και μοντέρνας άνεσης, ηρεμίας και διασκέδασης.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

Στεργία Μπαλτράνη

Η Στεργία Μπαλτιράνη, ιδρυτικό μέλος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση, είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύτηκε στην Αγγλία στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας, ενώ έλαβε μέρος σε πολλά προγράμματα Αγωγής Υγείας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Comenius, όπως: Υγιεινή Διατροφή – Καρδιαγγειακά Νοσήματα – Προστασία από Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα – Η Καλλιέργεια της Ελιάς και τα Οφέλη της.

Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με την υγιεινή διατροφή, τη βιολογική καλλιέργεια, την επίδραση που έχουν τα συναισθήματα στην υγεία του ανθρώπου, καθώς και με ενεργειακές θεραπείες.

Νίκος Δαφόπουλος

Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση, είναι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και του Ορθού Τρόπου Ζωής – Διατροφής και Διαιτολογίας του Κέντρου Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.
Την περίοδο 1995 – 2007 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας και διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 συντόνισε το Πρόγραμμα «Νόημα στη Ζωή μας» στην Άρτα (Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, Κοινωνικός Τομέας ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ).

Το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, στο αγρόκτημά του «Ιπποκράτεια Διαβίωση», εφαρμόζει βιολογική καλλιέργεια, μελετά την επίδραση των συναισθημάτων στην υγεία και την αρρώστια και διοργανώνει σεμινάρια ψυχοσωματικής υγείας.

Ευάγγελος Δαφόπουλος

Ο Ευάγγελος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Southampton Solent. Είναι Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP) από το Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey του Λονδίνου και αναγνωρισμένος από το σώμα Υπνοθεραπευτών Μεγάλης Βρετανίας NCH (National Council of Hypnotherapy), GHR (General Hypnotherapy Register) και GHSC (General Hypnotherapy Standards Council). Είναι ιδρυτής του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο και εργάζεται. Έχει εκπαιδευτεί με τον παγκοσμίου φήμης κλινικό ψυχίατρο Brian Weiss στις αναδρομές προηγούμενων ζωών (PLR therapist).

Διοργανώνει σεμινάρια αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την απελευθέρωση από παγιωμένες περιοριστικές πεποιθήσεις, συναισθήματα και συμπεριφορές.

Είναι εκπαιδευτής Νευρογλωσικού Προγραμματισμού (NLP) και διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια με πιστοποίηση από το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy.

Για τιμές και κρατήσεις μεταβείτε εδώ

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε