Το Μάιο η Κύπρος στρέφει τα μάτια της στο ΜΕΛΛΟΝ: 50+ Ιδρυτές, διευθύνοντες σύμβουλοι, επενδυτές, άνθρωποι κλειδιά από 40 χώρες έρχονται στη Λεμεσό στα πλαίσια του Reflect Festival

Τον Μάιο, στις 9-10, η Κύπρος γίνεται πόλος έλξης για οτιδήποτε σχετίζεται με τις νέες τεχνολογίες και τις πιο εμπνευσμένες, πρωτοποριακές εξελίξεις που φέρνει το μέλλον. Γνωρίστε 50 + ιδρυτές, διευθυντές, εφευρέτες, επενδυτές και άτομα κλειδιά από 40 χώρες ανά το παγκόσμιο καθώς επίσης και τη διάσημη Σοφία το ρομπότ που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Reflect που θα γίνει στον Χαρουπόμηλο στη Λεμεσό.

REFLECT: Το Φεστιβάλ όπου η ιστορία του μέλλοντος γίνεται γεγονός!

Για τους περισσότερους από αυτούς, θα είναι η πρώτη τους φορά στο νησί. Άτομα κλειδιά που έχουν ήδη εφαρμόσει στην πράξη ιδέες εκατομμυρίων και έχουν καταφέρει να επηρεάσουν κατά πολύ την ανθρωπότητα με τις επενδύσεις, τις κινήσεις και τις εξελίξεις του μέλλοντος.

Μεταξύ των πολλών ομιλητών θα είναι ο Sujay Tyle, ο οποίος εισήλθε στο Harvard στην ηλικία των 15 ετών και είναι σήμερα ο CEO και συνιδρυτής του ομίλου Frontier Car (FCG), μια αγορά αυτοκινήτων που επικεντρώνεται στο Βερολίνο και στις αναδυόμενες αγορές, ο Martin Hauge από τους πρώτους επενδυτές στις εταιρείες Spotify, VIVINO, IPtronics (που αποκτήθηκαν από τη Mellanox) και το Nanoradio (που αποκτήθηκε από τη Samsung), ο Juraj Vaculic, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aeromobil, μιας προηγμένης μηχανολογικής εταιρείας που εμπορεύεται ένα εξελιγμένο ιπτάμενο αυτοκίνητο, ο Chris Duffey, επικεφαλής της ομάδας καινοτομίας και στρατηγικής της AI στην πασίγνωστη Adobe, ο Jamie Bolding, ιδρυτής και CEO της Jungle Creations, μιας εταιρείας μέσων ενημέρωσης για την σύγχρονη κοινωνία, που ειδικεύεται στη δημιουργία βίντεο περιεχομένου που διανέμεται στην κοινωνικά δίκτυα με πάνω από 85 εκατομμύρια ακόλουθους, τη διάσημη Sophia, την πρώτη επίσημη πολίτη-ρομπότ του κόσμου και πολλούς άλλους.

REFLECT: Το Φεστιβάλ όπου η ιστορία του μέλλοντος γίνεται γεγονός!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το μέλλον! 9-10 Μαΐου στον Χαρουπόμηλο Λεμεσού: Απολαύστε μοναδικές futuristic εμπειρίες με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν στο νησί από όλο τον κόσμο.

Χρυσός Χορηγός το European University Cyprus (Golden Partner), Ασημένιοι Χορηγοί οι Hellenic Bank, Elias Neocleous & Co LLC, KPMG, Cable Net και χορηγοί επικοινωνίας μεταξύ άλλων οι Jarvify, Heart Cyprus, Cyprus Mail, Premiere Media Group, Bolt, Cyprus Alive, Slido, Moi Ostrov, Russian Radio, Naviaddress.

** Οι ειδικές τιμές των εισιτηρίων για φοιτητές είναι τώρα διαθέσιμες.

Μάθετε περισσότερα στο www.reflectfest.com

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε