Το S.Pellegrino, το κορυφαίο ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό παγκοσμίως, γιορτάζει φέτος την 120η επέτειό του τιμώντας τα συναισθήματα που δημιουργούνται γύρω από το τραπέζι, και την ξεχωριστή εμπειρία του να απολαμβάνεις το καλό φαγητό με συντροφιά.

Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής του, στις αρχές της δεκαετίας του 1900, το S.Pellegrino «βρήκε τη θέση του» στο τραπέζι, αγκαλιάζοντας το αυθεντικό ιταλικό πάθος για «ευ ζην» και καθιστώντας τον εαυτό του συνώνυμο του ιταλικού γούστου και τρόπου ζωής.

Το S.Pellegrino γιορτάζει 120 χρόνια «ζωής» και παρουσιάζει τη νέα επετειακή του έκδοση

Παραμένοντας πιστό στην ιστορία και τον χαρακτήρα του, το εμβληματικό brand συμπληρώνει φέτος 120 χρόνια και γιορτάζει τη σύνδεση που νιώθουμε γύρω από το τραπέζι, χάρη στην απόλαυση ενός κοινού γεύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 120 χρόνων το S.Pellegrino παρουσιάζει την επετειακή του έκδοσή, που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της γαστρονομίας και των εστιατορίων. Ακολουθώντας μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις που αναδεικνύουν το ταλέντο στον κόσμο της μόδας και του design, η επετειακή φιάλη, Diamond Bottle, εμπνέεται από τα διαμάντια για να αποδώσει φόρο τιμής στις πολύτιμες στιγμές που οι άνθρωποι απολαμβάνουν όταν γευματίζουν μαζί.

Ακολουθήστε το S.Pellegrino στα social media και μη χάσετε στιγμή από τα 120α γενέθλια του!

Facebook: https://www.facebook.com/SanPellegrino/

Instagram: https://www.instagram.com/sanpellegrino_official/

Μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας στιγμές με το S.Pellegrino χρησιμοποιώντας το hashtag #Sanpellegrino120

Σχετικά με το S.Pellegrino and Acqua Panna

Τα S.Pellegrino, Acqua Panna και Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages είναι διεθνείς εμπορικά σήματα του Sanpellegrino S.p.A., το οποίο έχει έδρα το Μιλάνο στην Ιταλία. Με διανομή σε περισσότερες από 150 χώρες μέσα από υποκαταστήματα και διανομείς και στις 5 ηπείρους, αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική ποιότητα λόγω της καταγωγής τους και της τέλειας απόδοσης του Ιταλικού στιλ παγκοσμίως ως μία σύνθεση ευχαρίστησης, υγείας και ευεξίας.

Η Sanpellegrino S.p.A ιδρύθηκε το 1899 και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των αναψυκτικών στην Ιταλία με την σειρά των ανθρακούχων νερών της, μη αλκοολούχων απεριτίφ, ποτών και κρύου τσαγιού. Ως κύριος παραγωγός μεταλλικών νερών στην Ιταλία, έχει δεσμευτεί να προάγει αυτό το βασικό αγαθό για το καλό του πλανήτη και να εργάζεται με ευθύνη και με πάθος έτσι ώστε να βεβαιώσει ότι αυτό το αγαθό έχει ένα ασφαλές μέλλον.

Το S.Pellegrino γιορτάζει 120 χρόνια «ζωής» και παρουσιάζει τη νέα επετειακή του έκδοση

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε