Μία πρωτότυπη start up για έναν καλύτερο κόσμο. Μία σειρά συναυλιών και εκδηλώσεων όπου το κοινό επιλέγει ποιον φορέα θα ενισχύσουν τα έσοδα.

Σας αγγίζει το θέμα της γυναικείας κακοποίησης; Θα θέλατε οι άστεγοι να τυγχάνουν καλύτερης περίθαλψης και συνθηκών διαβίωσης; Θα σας άρεσε να είχε η πόλη μας πιο καθαρές παραλίες; Θα σας ενδιέφερε να ενισχύσετε παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους; Ίσως να βοηθήσετε άτομα με τυφλότητα και πρόσθετες αναπηρίες να έχουν μία πιο αξιοπρεπή διαβίωση; Πώς θα σας φαινόταν αν περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια στειρώνονται, εμβολιάζονται και βρίσκουν πιο εύκολα ένα ζεστό σπίτι και θαλπωρή;

Αυτό ακριβώς ρωτούν τα Σπουδαία Events και σε καλούν στην πλατφόρμα τους για να ψηφίσεις για ποιο λόγο θα ήθελες να γίνει η επόμενη συναυλία υποστήριξης. Μέσα στην δύσκολη ελληνική πραγματικότητα, μία παρέα νέων παιδιών αποφάσισε να ξεκινήσει μία σειρά συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που αποκλειστικό σκοπό έχει να υποστηρίξει σημαντικές δράσεις.

Τι είναι τα Σπουδαία Events;

Πρόκειται για μία σειρά από συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα που σκοπό έχουν τη χρηματοδότηση και την επικοινωνιακή στήριξη δράσεων που εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν, επιλέγονται αποκλειστικά από το κοινό, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις και ψηφίστε
www.spoudaia.gr/participants/

Τα πιο Σπουδαία Events ξεκινούν στην Αθήνα - Μία πρωτότυπη start up για έναν καλύτερο κόσμο

Ενημερωθείτε για τις δράσεις και ψηφίστε

www.spoudaia.gr/participants/

Η ψηφοφορία κλείνει στις 25 Οκτωβρίου 2019 στις 11.59 μμ.

Συνεργαζόμενες NGOs για την πρώτη ψηφοφορία:

– Praksis

– Dogs’ Voice

– ΑμΚΕ Καρκινάκι

– Διοτίμα – Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών

– Αμυμώνη Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες

– Εναλεία

Τα πιο Σπουδαία Events ξεκινούν στην Αθήνα - Μία πρωτότυπη start up για έναν καλύτερο κόσμο

Ένας καλύτερος κόσμος είναι στο χέρι όλων μας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα λεπτό για να επιλέξει ο καθένας τι είναι πραγματικά Σπουδαίο σε αυτή τη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site ή επικοινωνήστε στο info@Spoudaia.gr

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε