, , ,

Η Ίος ψηφίστηκε ως ένα από τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά παγκοσμίως!

Η διεθνής γνωστή ιστοσελίδα insider.com συμπεριέλαβε το νησί της Ίου σε πρόσφατη λίστα της με τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου. Ο ταξιδιωτικός

Η Ίος ψηφίστηκε ως ένα από τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά παγκοσμίως!

Η διεθνής γνωστή ιστοσελίδα insider.com συμπεριέλαβε το νησί της Ίου σε πρόσφατη λίστα της με τα 100 πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου. Ο ταξιδιωτικός συντάκτης πρότεινε χωρίς αμφιβολία το ελληνικό νησί των Κυκλάδων, το οποίο ξεχωρίζει για τη μοναδική αύρα που αποπνέει, αλλά και την ιδιαίτερη ζωή που προσφέρει. Δεν παραλείπει να αναφερθεί φυσικά και στις εντυπωσιακές γαλαζοπράσινες παραλίες της.

Πρόκειται για μία από τις θετικότερες και καλύτερες διαφημίσεις που θα μπορούσε να γίνει παγκοσμίως καθώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει πάνω από 350 εκατομμύρια χρήστες και ακόλουθους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι την παρακολουθούν ανελλιπώς.

Advertisment

Η Ίος όμως βρέθηκε και σε Ιταλικό περιοδικό με ένα πολυσέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα και με τον αισιόδοξο τίτλο «Ελλάδα θα επιστρέψουμε σύντομα!». Πρόκειται για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενός ταξιδιού που οργανώθηκε πέρυσι με την προσωπική φροντίδα της προϊσταμένης του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, Κικής Μπουλασίδου και τη στήριξη του Δήμου Ιητών.

Η δημοτική Αρχή του νησιού έκανε πρόταση στο Nautical Channel να ξαναπαίξει στο πρόγραμμά του το επεισόδιο αυτού του ταξιδιού σε μια προσπάθεια διαφήμισης και προώθησης του τόπου μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές της πανδημίας. Έτσι, όλη αυτή η διαφήμιση και τα εγκώμια του ξένου τύπου για το νησί συνέπεσαν με το μεγάλο άνοιγμα του τουρισμού που ξεκίνησε σταδιακά από τις 15 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα έχει αναπαραχθεί σε πολλές άλλες χώρες και έτσι οι τηλεθεατές που θαύμασαν τη μοναδική ομορφιά του φτάνουν μέχρι και τους 20.000.000. Το εξωτικό νησί των Κυκλάδων όμως είναι ιδιαίτερα γνωστό και ανάμεσα στους Έλληνες, ειδικά νέους, οι οποίοι το επιλέγουν πολλές φορές για τις διακοπές τους.

Advertisment

Και φυσικά αυτό οφείλεται στην ιδιαίτερη χαλάρωση και ανεμελιά που μεταφέρει στους επισκέπτες του σε συνδυασμό με τις πεντακάθαρες παραλίες του, αλλά και την γραφική και παραδοσιακή χώρα του νησιού. Άλλο ένα ελληνικό νησί, λοιπόν, που τραβά την παγκόσμια προσοχή με επιτυχία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Το νέο τουριστικό υπερθέαμα της χώρας
«Η οικογένειά μας είναι πλήρης» | Ζευγάρι δασκάλων υιοθέτησαν 10χρονο μαθητή τους με τετραπλό ακρωτηριασμό!
Θερινή ώρα: Πώς καθιερώθηκε και πότε γυρνάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Σχολή Ευελπίδων: Στην έκτη θέση της λίστας με τις 25 καλύτερες στρατιωτικές σχολές στον κόσμο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση