Το φθινόπωρο ανέκαθεν ήταν και θα είναι μια περίοδος επαναπρογραμματισμού και αναδιοργάνωσης. Είναι η περίοδος που αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι και σιγά σιγά μπαίνουμε ξανά στο πρόγραμμα μας, στην δουλειά και τις υποχρεώσεις μας.

Πολλές φορές, το φθινόπωρο είναι και η περίοδος που θέτουμε νέους στόχους, που ξεκινάμε κάτι καινούργιο, σχεδιάζουμε το πλάνο μας και ποντάρουμε στην βελτίωση μας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και τα σχολεία ξεκινούν το φθινόπωρο. Για πολλούς, η νέα χρονιά δεν ξεκινά την Πρωτοχρονιά και αν το σκεφτούμε λίγο θα δούμε ότι πράγματι, όλα τα “σημαντικά” της ζωής μας ξεκινούν μέσα στο φθινόπωρο.

Είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να πιεζόμαστε γιατί μετά την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, βουτάμε στις υποχρεώσεις και τα σχέδια και αδημονούμε  τα Χριστούγεννα για να χαλαρώσουμε και να πάρουμε δυνάμεις.

Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που οι Εναλλακτικές Διακοπές ή αλλιώς Retreats έχουν γίνει τόσο ανάρπαστες στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μερικές ημέρες, στην καρδιά του φθινοπώρου, είναι ότι χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και να εξελίξουμε τον εαυτό μας με τον ιδανικότερο τρόπο.

Τα Retreats πραγματοποιούνται σε διαλεχτά, χαλαρωτικά μέρη σε όλη την Ελλάδα, έχουν εκπαιδευτικό και χαλαρωτικό χαρακτήρα και ειδικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στην αυτοβελτίωση σε αρκετά οικονομικές τιμές διαμονής και διατροφής.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς, τα καλύτερα φθινοπωρινά Retreats που έχουν καταχωρηθεί μέχρι στιγμής για το 2018.

“Δες την Ψυχή σου μέσα από τη μορφή του Έρωτα” – 3ήμερο σεμινάριο στο Πήλιο

Όσοι έχουν επισκεφτεί το Πήλιο τις ημέρες του φθινοπώρου δεν μπορούν να σκεφτούν κάποιον καλύτερο προορισμό χαλάρωσης αυτήν την περίοδο. 3 μαγευτικές ημέρες από τις 26 Οκτωβρίου μέσα στην φύση και τους καταρράκτες ανακαλύπτοντας την αρχετυπική δύναμη του έρωτα και την θεραπεία που προσφέρει. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Θεραπευτική Λουτροθεραπεία στα Λουτρά Πόζαρ | Healthy Life Holidays

3 ημέρες στα θεραπευτικά λουτρά Πόζαρ ξεκινούν στις 16 Νοεμβρίου, σε μια χαλαρωτική τοποθεσία μέσα στην φύση απολαμβάνοντας τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες της λουτροθεραπείας, της υδροθεραπείας και της ποσιθεραπείας. Όλα αυτά σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πολλές παροχές χαλάρωσης. Δυστυχώς το retreat είναι κιόλας SOLD OUT Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Απόδραση στην ορεινή Κορινθία με Coaching και Δημιουργική γραφή

Ένα 2μερο σεμινάριο στις 17-18 Νοεμβρίου, που προσφέρει την δυνατότητα επιλογής. Coaching ή δημιουργική γραφή; Σε μια υπέροχη τοποθεσία στην ορεινή Κορινθία, θα μπορέσετε να αλλάξετε την ζωή σας επιλέγοντας το πρόγραμμα Life Coaching ή μπορείτε να γράψετε υπέροχα διηγήματα με την βοήθεια του σεμιναρίου Δημιουργικής γραφής. Περισσότερες πληροφορίες…

Γιορτές με Νόημα στη Νοόσφαιρα

Γιορτές που ξεκινούν από τις 21 Δεκεμβρίου στην Νοόσφαιρα με εορταστικό χαρακτήρα για γιορτές με… νόημα. Στο εορταστικά στολισμένο κτήμα της Νοόφαιρας, θα μπορέσετε να απολαύσετε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας σε έναν ζεστό και γεμάτο θαλπωρή χώρο με υπέροχο φαγητό. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε μέρος στις διάφορες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της παραμονής σας.  Διαβάστε περισσότερα.

 

4ήμερη Γιορτή Πρωτοχρονιάς με την Αγαποκοινότητα

Από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι την 1 Ιανουαρίου. 4 ημέρες που μπορείτε να τις περάσετε γεμάτες αγάπη και ζεστασιά. Κατά την διάρκεια της παραμονής σας θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με την φύση και να συνδεθείτε μαζί της μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες εορταστικού χαρακτήρα που θα υπάρχουν ειδικά για εκείνες τις ημέρες, όπως εκδρομές, περιπάτους στην φύση, ηχοαπελευθέρωση και άλλα πολλά. Συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε