Όμορφος Κόσμος

Φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το διαδραστικό σεμινάριο Κάνε Focus με τη Βίκυ Χαντζή

Τo workshop με τη Βίκυ Χαντζή “Κάνε Focus” πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Live streaming πραγματοποιήθηκε από την Alternative Media στον Πολυχώρο Χείρωνα και η ενέργεια του κοινού απογειώθηκε! Η Βίκυ Χαντζή παρέδωσε ένα από τα καλύτερα βιωματικά και διδραστικά σεμινάρια live streaming δημιουγώντας μια μοναδική εμπειρία.

Advertisment

Όλοι όσοι παρακολουθούσαν το σεμινάριο συμμετείχαν από τα σπίτια τους μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Το σεμινάριο διήρκησε 5 ολόκληρες ώρες.  Η Βίκυ Χαντζή έγραψε στο λογαριασμό της:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική ενέργεια σας, τον ενθουσιασμό και την αγάπη σας που μας κράτησε συνδεδεμένους για περισσότερο από 5 ώρες στο διαδραστικό σεμινάριο “Kάνε Focus” από το οποίο φύγαμε όλοι πλουσιότεροι. Πλουσιότεροι σε συναισθήματα, σε γνώση, σε μεθόδους και τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που σε βοηθούν να πας ένα level up τους τομείς της ζωής σου που επιθυμείς.

Advertisment

και συνεχίζει…

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με σαρωτική ταχύτητα, η γνώση και η διαρκής εκπαίδευση είναι το σπουδαιότερο skill του ανθρώπου. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καλλιεργείς την δεξιότητα με την μεγαλύτερη αξία στην οικονομία σήμερα, που είναι η διαχείριση του απροσδόκητου. Η ικανότητα να προσαρμόζεσαι, να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι. Να μπαίνεις στη δράση, να μετουσιώνεις την πρόκληση σε ευκαιρία και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου υπό όποιες συνθήκες.

Εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα ύλη του σεμιναρίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να γυμναστεί με τον κορυφαίο trainer  Γιώργο Ξηρό, ιδιοκτήτη & Γενικό Διευθυντή του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One & του γυμναστηρίου The Concept Terminal και Fitness leader Coach της πλατφόρμας wellness The Coach που απογείωσε την ενέργεια όλων.

Υπενθυμίζουμε ότι το διαδραστικό σεμινάριο βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο “Κάνε Focus” του γνωστού Success Coach Jack Canfield. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν το βιβλίο δώρο με αποστολή στο σπίτι τους από courier.

Συνδιοργανωτές του event ήταν η Alternative Media και οι Εκδόσεις Διόπτρα, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η Εναλλακτική Δράση. Χαρακτηριστικό της επίδρασης του σεμιναρίου ήταν το γεγονός ότι δεκάδες συμμετέχοντες έστελναν ευχαριστήρια μηνύματα εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Αν δεν παρακολουθήσατε το σεμινάριο, μην ανησυχείτε,  η Βίκυ Χαντζή και η Alternative Media ετοιμάζουν και άλλες παραγωγές στο άμεσο μέλλον. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για επόμενες παραγωγές απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να σας στείλουμε e-mail.


Μέχρι το επόμενο σεμινάρο… εις το επανιδείν!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το περίφημο ναυάγιο της Περιστέρας που βρίσκεται κοντά στην Αλόννησο σύντομα θα μετατραπεί σε έναν ενάλιο αρχαιολογικό χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες θα βουτούν

Όποιος δεν αντέχει τον χαμό είναι μονίμως χαμένος.

Το κλειδί σε κάθε μακροχρόνια σχέση είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η θεμέλιος λίθος και το βασικό συστατικό. Χωρίς αυτή, όλες οι σχέσεις θα

Στα εφηβικά χρόνια, οι φίλοι γίνονται καθρέφτης και συνένοχος. Είναι η φυλή σου, εκεί που καταφεύγεις για να χτίσεις ταυτότητα, για να δοκιμάσεις όρια.

Είναι η τελευταία μας πράξη πριν κοιμηθούμε και όπως φαίνεται, μια από τις πιο επιζήμιες.

Είναι εκείνο το παιδί που μιλά απότομα, που αντιδρά στην πειθαρχία, που δοκιμάζει τα όρια αλλά και την υπομονή.

Η εμπορική επιτυχία ήταν εκρηκτική. Μόνο το 2023, οι πωλήσεις του Ozempic ξεπέρασαν τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα Άρθρα

Στα εφηβικά χρόνια, οι φίλοι γίνονται καθρέφτης και συνένοχος. Είναι η φυλή σου, εκεί που καταφεύγεις για να χτίσεις ταυτότητα, για να δοκιμάσεις όρια.

Είναι η τελευταία μας πράξη πριν κοιμηθούμε και όπως φαίνεται, μια από τις πιο επιζήμιες.

Είναι εκείνο το παιδί που μιλά απότομα, που αντιδρά στην πειθαρχία, που δοκιμάζει τα όρια αλλά και την υπομονή.

Η εμπορική επιτυχία ήταν εκρηκτική. Μόνο το 2023, οι πωλήσεις του Ozempic ξεπέρασαν τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε έναν κόσμο χωρίς ραδιόφωνο, εφημερίδες ή κοινωνικά δίκτυα, πώς μαθαίνονταν τα νέα; Ποιος έλεγχε την πληροφορία και πώς επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων;

«Μπαίνουμε στις σχέσεις με όλο το παρελθόν μας. Και αν δεν το κατανοήσουμε, το αναπαράγουμε.» — Esther Perel, ψυχοθεραπεύτρια

«Ο θυμός δεν είναι το αντίθετο της θλίψης· είναι το άλλο της πρόσωπο. Είναι το πένθος που προσπαθεί να σταθεί όρθιο.» — Megan Devine

«Δεν εξαρτάται από εμάς τι θα συμβεί, αλλά εξαρτάται από εμάς πώς θα το δεχτούμε.» – Μάρκος Αυρήλιος

Εναλλακτική Δράση