Εναλλακτικές Διακοπές: Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2019

Εναλλακτικές διακοπές στη θάλασσα ή στο βουνό με ψυχοθεραπεία, γιόγκα, διαλογισμό, δημιουργική γραφή, μαθήματα θαυμάτων, coaching, αυτογνωσία.

Η Εναλλακτική Δράση, για άλλη μια χρονιά, παρουσιάζει τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών και retreats σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα μέρη του εξωτερικού.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε κ διακοπές αλλά ταυτόχρονα να ξεκουραζόσασταν τόσο φυσικά όσο και ψυχικά; Κι αν σε αυτές τις διακοπές μπορείτε, όχι μόνο να ξεκουραστείτε, αλλά και να μάθετε καινούργια πράγματα ή ακόμα να πάρετε και πιστοποίηση σε κάποιες περιπτώσεις; Θα περιμένατε να είναι μια ακριβή επιλογή; Και όμως δεν είναι έτσι. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών για το 2018 σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, που θα αποτελέσουν μοναδικές εμπειρίες ζωής. Ο Κατάλογος θα συμπληρώνεται σταδιακά με καινούργιους προορισμούς γι αυτό… μείνετε συντονισμένοι.

Προσοχή: Επειδή οι περισσότερες διοργανώσεις εναλλακτικών διακοπών αφορούν μικρές ομάδες συμμετεχόντων, σας συνιστούμε να κλείνετε τις θέσεις σας όσο πιο νωρίς είναι εφικτό προκειμένου να διασφαλίσετε τις θέσεις σας.

Χρήσιμα tips:

  • Η ανάπτυξη των εγκεφαλικών κυττάρων γίνεται μέσω ενός συνδυασμού φυσικής/ πνευματικής άσκησης και σωστού ύπνου. Αν πηγαίνετε για περπάτημα, πεζοπορία, ποδήλατο, κάνετε γιόγκα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και ταυτόχρονα διαβάζετε ένα βιβλίο ή μαθαίνετε καινούργια πράγματα, τότε, δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για τον εγκέφαλο σας, ώστε να αναγεννηθεί ύστερα κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Πρόσφατη έρευνα του Harvard αποκάλυψε πως οι διακοπές σε συνδυασμό με τον διαλογισμό αποκαθιστούν την ηρεμία και την υγεία του νου και του σώματος σε γενετικό επίπεδο.
  • Βάλτε ρυθμό και μουσική στις διακοπές σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε ακούγοντας μουσική ή χορεύοντας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρετε, όπως το να βγείτε για χορό έστω και ένα βράδυ, να ψάξετε για μια ενδιαφέρουσα συναυλία στην περιοχή ή ακόμα και να τραγουδήσετε στην παραλία με την παρέα σας. Ο ρυθμός εξάλλου είναι που γεννά αναμνήσεις ακόμα πιο εύκολα.
  • Όταν επιλέξετε τον προορισμό των διακοπών σας ενδιαφερεθείτε να μάθετε μήπως χρειάζεστε κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι ο πιο απαραίτητος εξοπλισμός για καλές διακοπές είναι η πρόθεση να ξεκουραστείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

Απρίλιος 2019

Body in Balance Weekends Απριλίου στο Dolce Attica Riviera

Διοργανωτής: Body In Balance

Ημερομηνίες: 6 & 7 Απριλίου και κάθε Σαββατοκύριακο

Απολαύστε και τον Απρίλιο μοναδικά Σαββατοκύριακα στο πολυτελές ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, με πρωινό, σπα, μασάζ, Ψυχολογία, personal training και πολλές άλλες δράσεις με τους καλύτερους intructors στο είδος τους. Όλα αυτά, μια ανάσα από την Αθήνα, στις ειδικά προσεγμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Ειδικό πακέτο συμμετοχής σε 2 βιωματικά εργαστήρια και ολοήμερη χρήση Spa (πισίνα θαλασσοθεραπείας, hammam, sauna, jacuzzi)  40€ ανά άτομο. Για διαμονή οι τιμές ξεκινούν από 150€.

Περισσότερα

 

Εναλλακτικό Πάσχα στη Πάρο Blooming Lotus – Δημιουργώ το σενάριο της ζωής μου!Εναλλακτικό Πάσχα στη Πάρο Blooming Lotus – Δημιουργώ το σενάριο της ζωής μου!

Διοργανωτής: Χρυσούλα Ananda Καζακίδου

Ημερομηνίες: 25-29 Απριλίου

5 ημέρες στην όμορφη Πάρο, για να περάσετε διαφορετικά τις φετινές Πασχαλινές σας διακοπές. Κατά την διάρκεια της διαμονής θα πραγματοποιηθούν ποικίλα ψυχοθεραπευτικά εργαστήρια με στόχο την αυτοβελτίωση, όπως είναι πεζοπορίες, θεραπευτική γιόγκα αλλά και εργαστήρια συστημικής αναπαράστασης. Το σπίτι βρίσκεται 250 μέτρα μακριά από την θάλασσα και το κόστος συμμετοχής είναι 320€.

Περισσότερα

 

sikelia Πασχαλινή Εξόρμηση Του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ Στη Σικελία Και Την Κάτω Ιταλία

Διοργανωτής: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Ημερομηνίες: 24/04 – 02/05

8 ημέρες στην Σικελία και στην Κάτω Ιταλία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας για τις Πασχαλινές μας διακοπές. Μια διαφορετική προσέγγιση στις φετινάς μας διακοπές προτείνει φέρος το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. καθώς δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ζήσουν ένα εναλλακτικό Πάσχα, εκτός Ελλάδος.

Το κόστος ξεκινά από τα 700€ το άτομο!

Περισσότερα

 

χορτοφαγικό πάσχαΧορτοφαγικό Πάσχα στη Σύρο με την Αγαποκοινότητα

Διοργανωτής: Lovecommunity

Ημερομηνίες: 26 – 29/04

Απολαύστε τις Πασχαλινές σας διακοπές 4 ημέρες στην όμορφη Σύρο σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα, γεμάτες με εναλλακτικές δραστηριότητες όπως Hatha και Nindra Yoga, μαθήματα χορού, διαλογισμοί, σεμινάρια ψυχολογίας Gestalt, πεζοπορίες και εκδρομές!

Οι τιμές ξεκινούν από 330€ κατά άτομο.

Περισσότερα

 

Τετραήμερη απόδραση στον “παράδεισο” με Coaching ή Δημ. ΓραφήΤετραήμερη απόδραση στον “παράδεισο” με Coaching ή Δημ. Γραφή

Διοργανωτής: Harmony and Creativity

Ημερομηνίες: 29 Απριλίου – 02 Μαΐου

4 ημέρες αμέσως μετά το Πάσχα σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στο Αγκίστρι, το Harmony and Creativity διοργανώνει το 19ο retreat με σεμινάρια Coaching ή Δημιουργικής Γραφής. Σε ένα ιδιαίτερα όμορφο ξενοδοχείο θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο όμορφο Αγκίστρι, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες, γεμάτες με εκδομές, σεμινάρια, εκπλήξεις και διασκέδαση στο πολύ όμορφο αυτό μέρος πολύ κοντά από την Αθήνα.

Οι τιμές ξεκινούν από 190€ κατά άτομο.

Περισσότερα

 

Ιούνιος 2019

7ήμερο Retreat με εναλλακτικές δραστηριότητες7ήμερο Retreat με εναλλακτικές δραστηριότητες

Διοργανωτής: Lovecommunity

Ημερομηνίες: 1-7/06

7 ημέρες στο Οφρύνιο Καβάλας, δίπλα στην θάλασσα. Ένας εναλλακτικός τρόπος να καλώς ορίσετε το καλοκαίρι σας, παρέα με την Αγαποκοινότητα σε ιδιαίτερο Camp καθώς η διαμονή θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένα Βαγόνια Τρένων! Ενώ μπορείτε να λάβετε μέρος στις ποικίλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα εκείνες τις ημέρες..

 

Περισσότερα

 

Εαυτός θηλυκός & αρσενικός (Yin & Yang)Εαυτός θηλυκός & αρσενικός (Yin & Yang)

Διοργανωτής: Lovecommunity

Ημερομηνίες: 15-17/06

Ένα ακόμη retreat διοργανώνει η Αγαποκοινότητα στις 15 Ιουνίου. Το Lovecommunity αποφάσισε να ξαναπάει στα Ληχαδονήσια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυτό το retreat, έχει ως σκοπό την αυτογνωσία μας και στοχεύει σε όλους, σε άντρες, γυναίκες και παιδιά! Ιδιαίτερες δραστηριότητες για τα παιδιά κάθε απόγευμα, ενώ για τους ενήλικες το πρόγραμμα προβλέπει εκδρομές, θεραπευτική yoga, Tai-Chi, Qi-Gong, περιπάτους, αγωνίσματα και πολλά ακόμη που θα ανακαλύψουν όλοι όσοι αποφασίσουν να λάβουν μέρος. Οι τιμές ξεκινούν από 95€ κατά άτομο.

Περισσότερα

 

Αύγουστος 2019

3o Camp Αγάπης & Χαράς με την Αγαποκοινότητα στη Χαλκιδική!3o Camp Αγάπης & Χαράς με την Αγαποκοινότητα στη Χαλκιδική!

Διοργανωτής: Lovecommunity

Ημερομηνίες: 24-30/08

7 ημέρες στην Χαλκιδική, σε ένα camp με την Αγαποκοινότητα που διοργανώνεται για 3η χρονιά. Κάθε μία ημέρα, θα έχει και διαφορετικό “θέμα” αναφορικά με τις δραστηριότητες που μπορείτε να λάβετε μέρος.

Οι τιμές για όλο το 7ήμερο ξεκινούν από 222€ αλλά υπάρχει και η δυνατότητα λιγότερων ημερών.

Περισσότερα

 

Art & Soul Summer Retreat 2019Art & Soul Summer Retreat 2019

Διοργανωτής: Έντεχνη Δράση

Ημερομηνίες: 8-18/08

Η Έντεχνη Δράση, διοργανώνει για ακόμη μία χρόνια, έπειτα από 11 πετυχημένα έτη διοργάνωσης Εναλλακτικών Διακοπών, ακόμη ένα retreat στην καρδιά του Αυγούστου στην βόρεια Εύβοια. 10 ημέρες οι οποίες εστιάζουν στην θεραπεία μέσω των τεχνών. Βιωματικά σεμινάρια βασισμένα στα αρχέτυπα του Γιούνγκ και στην θεραπεία της Gestalt, θα λάβουν δράση έχοντας ως σκοπό την θεραπεία του πνεύματος, παράλληλα με ενεργειακές ασκήσεις, μαλάξεις και οραματισμούς. Παράλληλα θα λάβει δράση και ένα ειδικό σεμινάριο μαγειρικής για όσους αγαπούν την τέχνη της δημιουργίας στην κουζίνα.

Η διαμονή σε δωμάτιο είναι για τις 10 μέρες 680€ ή 72€/ήμερα ανά συμμετοχή.

Η διαμονή σε σκηνή είναι για τις 10 μέρες 550€ ή 65€/ημέρα ανά συμμετοχή.

Περισσότερα

 


Σημείωση: Η παραπάνω λίστα θα εμπλουτίζεται με περισσότερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επικοινωνήστε μαζί μας

Προηγήθηκαν

Μάρτιος 2019

Απόκριες 2019: Εναλλακτικές διακοπές στα Ιαματικά λουτρά Σμοκόβου

Διοργανωτής: Έντεχνη Δράση

Ημερομηνίες: 8 – 11 Μαρτίου

Η έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια Τζέσικα Μαργαρίτη, διοργανώνει μέσω της Έντεχνης Δράσης άλλο ένα εκπληκτικό reatreat που συνδυάζει την ψυχοθεραπεία μέσω της τέχνης. Απολαύστε τα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία και… απόκριες!

 

Body in Balance Weekends Μαρτίου στο Dolce Attica Riviera

Διοργανωτής: Body In Balance

Ημερομηνίες: 2 & 3 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο

Απολαύστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο πολυτελές ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, με πρωινό, σπα, μασάζ, Face Yoga, διατροφή για ομορφιά και Pilates με την Αρετή Καφαντάρη και την Τάνια Μαίμαρίδη.

Ειδικό πακέτο συμμετοχής σε 2 βιωματικά εργαστήρια και ολοήμερη χρήση Spa (πισίνα θαλασσοθεραπείας, hammam, sauna, jacuzzi)  40€ ανά άτομο. Για διαμονή οι τιμές ξεκινούν από 150€.

 

Φεβρουάριος 2019

Το πιο ζεστό Διήμερο του Χειμώνα με Coaching ή Δημιουργική Γραφή στην Κλειτόρια Αχαΐας

Διοργανωτής: Harmony and Creativity

Ημερομηνίες: 16 & 17 Φεβρουαρίου

Απολαύστε ένα διήμερο με Coaching και δημιουργική γραφή στην Κλειτόρια Αχαΐας με το Harmony and Creativity. Απολαύστε τη φύση, τα βουνά και τα παραμυθένια χωριά σε συνδυασμό με σεμινάριο δημιουργικής γραφής και Coaching. Με κόστος μόλις 110€, αξίζει να γίνει το πρώτο retreat σας για το 2019.

 

Body in Balance Weekends Φεβρουαρίου στο Dolce Riviera

Body in Balance Weekends Φεβρουαρίου στο Dolce Attica Riviera

Διοργανωτής: Body In Balance

Ημερομηνίες: 16 & 17 / 23 & 24 Φεβρουαρίου

Θεματικά σαββατοκύριακα, γεμάτα με εκπαιδευτικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ευεξίας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Dolce Attika Riviera!

Ειδικό πακέτο συμμετοχής σε 2 βιωματικά εργαστήρια και ολοήμερη χρήση Spa (πισίνα θαλασσοθεραπείας, hammam, sauna, jacuzzi)  40€ ανά άτομο. Για διαμονή οι τιμές ξεκινούν από 150€

Οκτώβριος 2018

“Δες την Ψυχή σου μέσα από τη μορφή του Έρωτα” – 3ήμερο σεμινάριο στο Πήλιο

Διοργανωτής: Αγκαλιά

Ημερομηνίες: 26 – 28 Οκτωβρίου

Απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο φθινοπωρινό retreat στο Πήλιο! Ζήστε τη μαγεία των μονοπατιών των Κενταύρων. Θέμα του retreat είναι ο αρχαίος μύθος του Έρωτα και της Ψυχής και η θεραπευτική δύναμη που προσφέρει. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνει περπάτημα στην πλούσια βλάστηση του Πηλίου, ανάμεσα σε καταρράκτες σε ένα φθινοπωρινό τοπίο που θα σας ταξιδέψει.

 

Νοέμβριος 2018

Λουτροθεραπεία στα λουτρά Πόζαρ

Διοργανωτής: Healthy Life Holidays

Ημερομηνίες: 16 – 18 Νοεμβρίου

Ζήστε για τρεις μέρες τη θεραπευτική δύναμη των λουτρών πόζαρ σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Τα λουτρά Πόζαρ βρίσκονται 13 χλμ από το Δήμο Αριδαίας σε μια πανέμορφη τοποθεσία έκτασης 72 στρεμμάτων, γεμάτη πλούσια βλάστηση. Πρόκειται για ένα φυσικό θαύμα όπου μια χαράδρα έχει δημιουργηθεί σε ένα βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος “Τόπλιτσα”. Το πολυτελές ξενοδοχείο διαμονής προσφέρει στους επισκέπτες εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα και χαμάμ. Το τριήμερο θα λάβει χώρα υπό την επίβλεψη των ιατρών Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου- Γρίβα και Μαρία-Μυρτώ Γρίβα, ειδικές παθολόγους Φυσικής ιατρικής και Φυτοθεραπείας.

 

 

Ιατρικά Αποτοξινωτικά Προγράμματα από την Dermaline Plus στα Kimi Suites - Εύβοια με την Dr. Crenguta Raluca Costache

Νέα Ιατρικά Αποτοξινωτικά Προγράμματα από την Dermaline Plus στα Kimi Suites – Εύβοια με την Dr. Crenguta Raluca Costache – Για Εσωτερική και Εξωτερική ομορφιά!

Διοργανωτής: Dermaline

Ημερομηνίες: 3 έως 10 Οκτωβρίου 2018

Τα πρωτοποριακά tailor made προγράμματα Medical Detoxification της Dermaline, τώρα προσαρμοσμένα και στα ελληνικά δεδομένα! Πρόκειται για Ιατρικά προγράμματα αποτοξίνωσης και ομορφιάς, που υποστηρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας (ιατρό παθολόγο –  διατροφολόγο, δερματολόγο, μασέρ κλπ), σύμφωνα με το πρωτόκολλο Ρουμανίας (φημισμένη στα προγράμματα αντιγήρανσης και αποτοξίνωσης). Η καινοτομία των προγραμμάτων είναι ότι παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας, αποτοξίνωσης και ομορφιάς στον επισκέπτη – μετά από διάγνωση και λήψη ιατρικού ιστορικού – συνδυάζοντας την μοναδική Detoxδίαιτα , αποκλειστικότητα της Dr C.R.Costache MD, με την προηγμένη ιατρική τεχνολογία ONDAMED και άλλα μηχανήματα αισθητικής.  Γνωρίστε τα εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών της Dr. Crenguta Raluca Costache (βλ. βιογραφικό) και της ομάδας της, σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον, για εσωτερική και εξωτερική ομορφιά!

 

lalita retreatThe Lost Art of Play: a Joyful Women’s Retreat by Lalita

Διοργανωτής: Lalita

Ημερομηνίες: 6 & 7 Οκτωβρίου

Η Lalita διοργανώνει άλλο ένα μοναδικό διήμερο retreat αποκλειστικά για γυναίκες, αυτή τη φορά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Στο διήμερο θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε την παιδικότητά σας, να ζήσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για το χειμώνα.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεκούραση, παιχνίδι, περιποίηση και φυσικά πολύ γέλιο.

Σεπτέμβριος 2018

Σταφυλοθεραπεία: Τετραήμερο Retreat στη Χαλκιδική με τον Δρ Βασίλειο Τριτάκη και τη Χριστίνα Πολύζου

Σταφυλοθεραπεία: Τετραήμερο Retreat στη Χαλκιδική με τον Δρ Βασίλειο Τριτάκη και τη Χριστίνα Πολύζου | Healthy Life Holidays

Ημερομηνίες: 20 – 23 Σεπτεμβρίου

Διοργανωτής: Ecopolis

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής, (σαν την Χαλκιδική..δεν έχει..!) σε ένα ξενοδοχείο με δωμάτια ακριβώς δίπλα από την θάλασσα, διοργανώνουμε το τελευταίο retreat του καλοκαιριού με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Σταφυλοθεραπεία *, Ολιστικές Θεραπείες, Yoga, Pilates, ενημέρωση, περιπάτους και παιχνίδια στη θάλασσα, υπό την καθοδήγηση του ιατρού Δρ Βασίλειου Τριτάκη. Αναζωογονείστε τον οργανισμό σας, πριν τον ερχομό του Φθινοπώρου, και ετοιμαστείτε σωματικά και ψυχικά , με χαρά και εσωτερική δύναμη για την υπέροχη αλλαγή που γίνεται μέσα σας..!

 

Εναλλακτικές θεραπείες στην ΕύβοιαΘεραπευτικό Retreat της Προσέγγισης Serene, Φυτοθεραπεία & Αυτογνωσία με τον Stephane Rouseau

Ημερομηνίες: 23 – 30 Σεπτεμβρίου

Διοργανωτής: Stephane Rousseau

Συγκεντρώνουμε πρακτικές από διαφορετικές παραδόσεις με έναν κοινό στόχο: το άνοιγμα στην αγάπη και την ελευθερία. Η δουλειά μας βασίζεται στον πυρήνα των αρχαίων παραδόσεων ενώ ταυτόχρονα είναι καινοτόμα.

Ο πυρήνας της δουλειάς μας είναι η «Φυτική Διατροφή» από την Ιατρική του Αμαζονίου. Περιλαμβάνει Γιόγκα, Διαλογισμό, συνέδρια, θεραπευτικές πρακτικές, ιδιωτικές θεραπείες, τελετές, εργαστήρια, σύντομες πεζοπορίες και πρακτικές συνεδρίες στη φύση. Θα βιώσετε μια βαθιά θεραπευτική εμπειρία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συντονιστής του Retreat θα είναι ο Γάλος Stephane Rousseau, ο οποίος έχει ζήσει σε 8 χώρες σε 3 διαφορετικές ηπείρους και έχει εντρυφήσει στις πρακτικές της φυτοθεραπείας.

 

Εναλλακτικές Διακοπές στην Εύβοια, στην Αίγινα, στη Χαλκιδική και στους Δελφούς

Εναλλακτικές διακοπές στους ΔελφούςΦεστιβάλ Ανθρώπινου Διαφωτισμού στους Δελφούς!

Διοργανωτής: THETA PETRA

Ημερομηνίες: 1 – 8 Σεπτεμβρίου

Η Εμπειρία του Ανθρώπινου Διαφωτισμού μεταφέρεται στους Δελφούς. Μαθήματα και εργαστήρια για αρχαίες ολιστικές τέχνες θα διεξαχθούν επί τόπου στον ιερό χώρο των Δελφών. Ομιλητές και καθηγητές από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και θα προσφέρουν εργαστήρια και επίσημες παρουσιάσεις στους συμμετέχοντες.  Η εμπειρία του Ανθρώπινου Διαφωτισμού παρέχει μια ματιά σε βάθος στην Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό. Στο πρόγραμμα παρέχονται επίσης εκδρομές, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά μαθήματα και φυσικά διασκέδαση.

 «Τριήμερο φορτώματος στον κόκορα» Εναλλακτικές διακοπές με αυτογνωσία και Expressive arts therapy (εκφραστική θεραπεία μεσώ τεχνών)

Διοργανωτής Έντεχνη Δράση

Ημερομηνίες: 7 – 9 Σεπτεμβρίου

Η Έντεχνη Δράση προσφέρει ένα μοναδικό τριήμερο που συνδυάζει την ξεκούραση και τις διακοπές με την αυτογνωσία και την εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών. Οι συμμετέχοντες θα βρουν δημιουργικούς τρόπους για να αποκτήσουν ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα, να συνδεθούν με τον αυθορμητισμό και την ελευθερία και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Πρόκειται για ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, διασκέδαση και χαρά σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Εύβοιας, στον Κάβο Λιχάβας

 

Εναλλακτικές διακοπές στην ΑίγιναAngelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti

Διοργανωτής: Μαίρη Ζαπίτη

Ημερομηνίες: 7 – 12 Σεπτεμβρίου

Λόγω εξάντλησης των θέσεων στο αντίστοιχο σεμινάριο 13-18 Ιουλίου και της μεγάλης ζήτησης, το σεμινάριο θα επαναληφθεί 7-12 Σεπτεμβρίου!!!

10ο summer camp στην Αίγινα. Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Εκεί θα βιώσεις μέσα από χαρούμενες, συγκινητικές και κβαντικές διαδικασίες να δημιουργούνται νέες συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε μια δυναμική ροή με καινούργιο νόημα. H Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method είναι μία παγκοσμίως πρωτοποριακή κβαντική μέθοδος με Αγγελικές Σπείρες που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα!

Αύγουστος 2018

Εναλλακτικές διακοπές στην Αρχαία Επίδαυρο και στην Εύβοια

Εναλλακτικές διακοπές με το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ | 10-19 Αυγούστου, στην Αρχαία ΕπίδαυροΕναλλακτικές διακοπές με το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ | 10-19 Αυγούστου, στην Αρχαία Επίδαυρο

Ημερομηνίες: 10 – 19 Αυγούστου

Διοργανωτής: Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας

Εναλλακτικές Καλοκαιρινές Διακοπές με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας και τον Στάμο Στίνη – Πνευματικό Δάσκαλο, Εκδότη και Ολιστικό Θεραπευτή

Το πρόγραμμα διακοπών με το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ περιλαμβάνει:

  • Εννέα διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή, κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα
  • Πρωινές και απογευματινές συναντήσεις με διαλογισμό, αυτογνωσιακά δρώμενα, θεραπευτικές πρακτικές
  • Καθημερινές ενεργειακές ασκήσεις (Γιόγκα, Τσι Κουνγκ κ.λπ.)
  • Ξενάγηση στο Ασκληπιείο Επιδαύρου (πραγματοποιείται διαλογισμός εγκοίμησης) και άλλους πνευματικούς και ενεργειακούς τόπους
  • Προαιρετικά, κρουαζιέρα σε παραλίες και νησιά
  • Διασκέδαση, τραγούδι και χορός κάθε βράδυ!

Κόστος διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινο: μόνο 54 ευρώ ανά διανυκτέρευση!
Περιλαμβάνει πλήρες πρωινό και ημιδιατροφή, καθώς και τη συμμετοχή σε όλες τις καθημερινές συναντήσεις, δρώμενα και ασκήσεις.

 

“Το Ταξίδι του Ήρωα” – Εναλλακτικές Διακοπές & Βιωματικό σεμινάριο στην Βόρεια Εύβοια“Το Ταξίδι του Ήρωα” – Εναλλακτικές Διακοπές & Βιωματικό σεμινάριο στην Βόρεια Εύβοια – Κάβος Λιχάδας

Διοργανωτής: Έντεχνη Δράση

Ημερομηνίες: 11 – 19 Αυγούστου (προαιρετικά)

 

«Είμαστε όλοι ήρωες μιας ιστορίας. Όλοι πρωταγωνιστούμε στο παραμύθι της ζωής μας».Η Έντεχνη Δράση προσφέρει τη δυνατότητα μέσα από μια περίοδο εναλλακτικών διακοπών να καθαρίσετε το μυαλό και ν’ απολαύσετε τη χαλαρότητα που προσφέρει το ελληνικό καλοκαίρι, μια περίοδος που μας δίνει την ευκαιρία να αποφορτιστούμε και να ζήσουμε ξέγνοιαστα και μακριά από τις κουραστικές σκέψεις της καθημερινότητας. Σε διαρκή επαφή με τη θάλασσα και τη φύση θα πραγματοποιήσετε τις ιδανικές διακοπές, στο ιδανικό περιβάλλον που προσφέρει η Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα η ανεπανάληπτης ομορφιάς περιοχή του Κάβο Λιχάδας. Μέσα σε γαλαζοπράσινα νερά θα βιώσετε την ηρεμία που προσφέρει η ελληνική φύση ενώ ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε τον εαυτό, καθώς μέρος των διακοπών αποτελεί το βιωματικό σεμινάριο το Ταξίδι του Ήρωα. Από 40€ την ημέρα!!!

 

Εναλλακτικές διακοπές στο Πήλιο και στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία

Retreat – Εργαστήριο Διακοπών: “Ξυπνώ στο Σκοπό της Ζωής μου” | Κιβωτός Κορογώνα

Διοργανωτής: Κιβωτός Κορογώνα

Ημερομηνίες: 10 – 19 Αυγούστου

«Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίζουν και υπηρετούν την Ειρήνη και Βιωσιμότητα στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση
μέσα στη φύση!»

Σας είναι ελκυστική αυτή η ιδέα;

Τότε ελάτε στην “Κιβωτό Κορογώνα” , την αειφόρο, εκπαιδευτική, πνευματική κοινότητα δημιουργίας
και βουτήξτε στο πολύχρωμο πρόγραμμα  που έχουμε ετοιμάσει για το καλοκαίρι στο παραδεισένιο γαλήνιο οροπέδιο ‘Κορογώνας’ στη Λακωνία!

 

“Δες την Ψυχή σου μέσα από τη μορφή του Έρωτα” – 4ήμερο σεμινάριο στο Πήλιο

Διοργανωτής: Αγκαλιά

Ημερομηνίες: 18 – 22 Αυγούστου

Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν μία από τις πρωταρχικές δυνάμεις που εμφανίστηκαν στο Σύμπαν, αυτή που εμφύσησε τη ζωή στην αδρανή ύλη, ένωσε τα στοιχεία και σχηματίστηκαν οι μορφές των όντων. Είναι το Φως που έδωσε την ώθηση για την ‘Υπαρξη και εκόσμησε το Σύμπαν. Ο Μύθος του ΈΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ είναι ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΣ και αυτόν το μύθο θα ξετυλίξουμε αυτές τις μέρες δίνοντας νέο περιεχόμενο στις έννοιές του.Θα παραδώσουμε με Αγάπη στην Αγκαλιά της Μητέρας Φύσης–Γης ψυχολογικά κατάλοιπα, πεποιθήσεις, προγράμματα του παρελθόντος, λανθασμένες εικόνες για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Εναλλακτικές Διακοπές στη Χαλκιδική και στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Εναλλακτικές Διακοπές με Μαθήματα Θαυμάτων – Ειδική προσφορά καλοκαιριού.Εναλλακτικές Διακοπές με Μαθήματα Θαυμάτων – Ειδική προσφορά καλοκαιριού

Διοργανωτής: Κτήμα Νοόσφαιρα

Ημερομηνίες: 20- 31 Αυγούστου

Το πρόγραμμα είναι χαλαρό: μετά το πλούσιο πρωινό η μέρα είναι όλη δική σας για περιπάτους, διάβασμα βιβλίων από τη δανειστική βιβλιοθήκη μας, εξάσκηση στο γυμναστήριο της  Νοόσφαιρας, κολύμπι (η θάλασσα απέχει μόνο 11,5 χλμ) ή απλώς ανάπαυση και συνάντηση με άλλους ανθρώπους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.

Το απόγευμα μαζευόμαστε όλοι, κάτοικοι της Νοόσφαιρας και επισκέπτες και μελετάμε τα Μαθήματα Θαυμάτων ανοίγοντας την καρδιά και το νου μας στην μεταμορφωτική επίδραση των ιδεών που είναι πλημμυρισμένες από την νοημοσύνη της αγάπης.

 Εναλλακτικές διακοπές στη Χαλκιδική

2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας2o Camp Εναλλακτικών Διακοπών Αγάπης & Χαράς της Αγαποκοινότητας

Διοργανωτές: Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου & Η Αγαποκοινότητα!

Ημερομηνίες: 24 – 29 Αυγούστου

Γίνεται 6 μέρες διακοπές στην Χαλκιδική με 3 γεύματα/μέρα και πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά σεμινάρια κάθε μέρα, μόνο με 200€?
Ναιιιιιιιιι!!

Η Αγαποκοινότητα τα κατάφερε και πάλι!  Όπως τον περασμένο Αύγουστο!  Που ζήσαμε μαγικές στιγμές όλοι μαζί σαν ένας! Αυτή τη φορά με περισσότερες δράσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργαστήρια, βιωματικά παιχνίδια, με αγάπη και πολλή χαρά!!!

Σε καλούμε λοιπόν να (ξανά)κάνουμε τα μπάνια μας στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής, να ξεκουραστούμε, να αλληλεπιδράσουμε, να παίξουμε πινγκ-πονγκ, μπιτς-βόλεϊ, τοξοβολία, παιχνίδια αυτογνωσίας, να κάνουμε κανό, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να δούμε κινηματογράφο, αλλά και αν το θελήσεις … μπορείς να γίνεις ενεργειακός θεραπευτής ή να εκπαιδευτείς από εξαιρετικούς δασκάλους/εκπαιδευτές!  Στη φύση!!!

Δυνατότητα επιλογής 6ήμερης ή 3ήμερης παραμονής!

Εναλλακτικές Διακοπές στην Τήνο

Διακοπές στη Τήνο5 μαγευτικές μέρες στην Τήνο με Coaching και Δημιουργική Γραφή

Διοργανωτής: Harmony and Creativity

Ημερομηνίες: 26 – 30 Αυγούστου

Απολαύστε άλλο ένα retreat  με Coaching και Δημιουργική Γραφή στο μαγευτικό νησί της Τήνου από το Harmony and Creativity. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο καινοτόμα σεμινάρια που έχουν τη δυναμική να αλλάξουν τη ζωή σας, και φυσικά, μαθήματα δημιουργικής γραφής στις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού. Εκτός από τα μαθήματα, οι συμμετέχοντες θα κάνουν village hopping, θα γευτούν καταπληκτικά εδέσματα και φαγητά και θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να επικοινωνήσουν πραγματικά σε ένα καταπληκτικό κλίμα που πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει το Harmony and Creativity  σε όλα τα retreat του. Το καλύτερο είναι πως το κόστος είναι μόλις 271€ και περιλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή και σεμινάρια!!!

Ιούλιος 2018

Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti

Διοργανωτής: Μαίρη Ζαπίτη

Ημερομηνίες: 13 – 18 Ιουλίου

9ο summer camp στην Αίγινα. Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Εκεί θα βιώσεις μέσα από χαρούμενες, συγκινητικές και κβαντικές διαδικασίες να δημιουργούνται νέες συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε μια δυναμική ροή με καινούργιο νόημα. H Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method είναι μία παγκοσμίως πρωτοποριακή κβαντική μέθοδος με Αγγελικές Σπείρες που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα!

 

3, 4 ή 7 ημέρες yoga και rebirthing retreat στο Σάνη Χαλκιδικής

Διοργανωτής: Marga Yoga

Ημερομηνίες: 14 – 20 Ιουλίου

Το retreat αυτό, με διάρκεια 3, 4 ή 7 ημέρες, θα πραγματοποιηθεί σε μια υπέροχη ιδιωτική βίλα μέσα στο αιωνόβιο δάσος στο Σάνη, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Η γύρω περιοχή περιβάλλεται από πεύκα, τα οποία καλύπτουν όλη την πλαγιά μέχρι τη θάλασσα, ενώ η παραλία, η οποία είναι γνωστή για την εξωτική, λευκή και λεπτή άμμο της, βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια.

Η βίλα που θα φιλοξενήσει το retreat βρίσκεται σε μια έκταση 17 στρεμμάτων, γεμάτη ελαιόδεντρα. Υπάρχει επίσης μια πισίνα με θαλασσινό νερό καθώς και μια αρχαία ελιά στο κεντρικό πλακόστρωτο του κτήματος.  Σε αυτό το ελκυστικό κρησφύγετο θα ασκηθείτε στην hatha yoga και τον διαλογισμό σε συνδυασμό με το rebirthing/breathwork.

 

“Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης” – Εξαήμερο Βιωματικό Εργαστήριο & Διακοπές στο Πήλιο με τη ιατρό Μαριάνθη Μεταλληνού

Διοργανωτής: Μαριάνθη Μεταλληνού

Ημερομηνίες: 14 – 19 Ιουλίου

Ένα ταξίδι Αυτογνωσίας, μέσα από τις Ενεργοπληροφοριακές Ροές της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας με θέμα: “Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης”. Τα Αρχέτυπα είναι τα κλειδιά της προσωπικής μας δύναμης. Είναι οι ενεργειακοί οδηγοί, που μας κατευθύνουν στην εκπλήρωση του υψηλότερου δυναμικού μας. Στην καταπράσινη φύση του Πηλίου, μέσα στις ενεργειακές δονήσεις της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, θα αναγνωρίσουμε και θα συνδέσουμε τις άγνωστες ακόμα πτυχές του ψυχισμού μας και της δύναμής μας. Οι πρώτες έξι δηλώσεις συμμετοχής έχουν δυνατότητα εσωτερικής διαμονής με μικρότερο κόστος. Συντονίστρια: Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια

 

 

Sotai Corrective Bodywork Summer Intensive そうたいほう | Διακοπές και Εκπαίδευση στην ΕύβοιαSotai Corrective Bodywork Summer Intensive そうたいほう | Διακοπές και Εκπαίδευση στην Εύβοια

Διοργανωτής: OM CENTRE

Ημερομηνίες: 16 – 23 Ιουλίου

«Sotai» στα Ιαπωνικά σημαίνει εύκολη κίνηση του σώματος

H Εντατική Eκπαίδευση Sotai & Stretching Corrective Bodywork συμπληρώνει άριστα το βελονισμό, το σιάτσου και άλλες μεθόδους σωματικού χειρισμού, φυσικοθεραπείας και μάλαξης.

Αφορά κυρίως πρακτική εφαρμογή σε ζευγάρια, αλλά και θεωρία της παραδοσιακής ανατολικής ενεργειακής προσέγγισης στη θεραπευτική και ψυχολογία. Στην πρακτική οι τεχνικές εφαρμόζονται με τη χρήση της βαρύτητας αντί της μυϊκής δύναμης και της κίνησης από το hara. Τo μάθημα δίνει έμφαση εξίσου στην κατανόηση της ανατομίας μέσα από λεπτομερή αξιολόγηση των οστών, μυών και άλλων δομών του σώματος καθώς και των μεσημβρινών και σημείων.

Διεξάγεται σε ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο σε συνδιασμό με καλοκαιρινές διακοπές στο Sunshine House στην Eύβοια, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.

 

“Η Αλχημική Αφροδίτη” – Εναλλακτικές Διακοπές & Βιωματικό σεμινάριο στην Βόρεια Εύβοια“Η Αλχημική Αφροδίτη” – Εναλλακτικές Διακοπές & Βιωματικό σεμινάριο στην Βόρεια Εύβοια

Διοργανωτής: Έντεχνη Δράση

Ημερομηνίες: 19 – 22 Ιουλίου

Σε διαρκή επαφή με τη θάλασσα και τη φύση θα πραγματοποιήσετε τις ιδανικές διακοπές, στο ιδανικό περιβάλλον που προσφέρει η Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα η ανεπανάληπτης ομορφιάς περιοχή του Κάβο Λιχάδας. Μέσα σε γαλαζοπράσινα νερά θα βιώσετε την ηρεμία που προσφέρει η ελληνική φύση ενώ ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε τον εαυτό, καθώς μέρος των διακοπών αποτελεί το βιωματικό σεμινάριο “Η Αλχημική Αφροδίτη”. Σε αυτό το μοναδικό και δυναμικό εργαστήριο καλούμαστε να γνωριστούμε με τις θεές που είναι ισχυρές αόρατες αρχετυπικές δυνάμεις και διαμορφώνουν τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα μας, όπως και τελικά τη ζωή μας. Γνωρίζοντας σχετικά με αυτές ανοιγόμαστε σε καινούργιες συνειδητοποιήσεις . 4 μέρες μόνο 180€!

 

ΣΥΝ τόνισε τις αισθήσεις σου και ΖΗΣΕ την στιγμή! – Τριήμερο βιωματικό workshop στο ΜαρμάριΣΥΝ τόνισε τις αισθήσεις σου και ΖΗΣΕ την στιγμή! – Τριήμερο βιωματικό workshop στο Μαρμάρι

Διοργανωτής: Σφαιρική Αντιληπτικότητα

Ημερομηνίες: 20 – 22

Τριήμερο βιωματικό workshop αναζωογόνησης & ενδυνάμωσης με την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας!

Απόλαυσε ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης και αναψυχής ενώ εξερευνάς την τέχνη της προσεγμένης διαβίωσης μέσα από τις 5 αισθήσεις. Οι πέντε αισθήσεις μας – η ακοή, η αφή, η οσμή, η γεύση και η όραση – αποτελούν απίστευτα ισχυρά εργαλεία για την παροχή άμεσης ανακούφισης σε έναν ταραχώδη κόσμο. Κάθε φορά που επανασυνδεόμαστε μαζί τους συνειδητά, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ξυπνήσει στο θαύμα κάθε στιγμής, προκαλώντας μας να εξελιχθούμε βαθύτερα, να γνωρίσουμε περισσότερο: τι κάνουμε, βιώνουμε και γινόμαστε.

 

Εναλλακτικές Διακοπές στη Χαλκιδική, στη Ροδόπη, στο Πήλιο στην Αίγινα και στη Ζαχάρω

Ψυχοσωματική Συνειδητοποίηση και Πνευματική Απελευθέρωση – Στο Πήλιο με τη Λήδα Shantala

Ψυχοσωματική Συνειδητοποίηση και Πνευματική Απελευθέρωση – Στο Πήλιο με τη Λήδα Shantala

Διοργανωτής: Shantom – Πολυχώρος Πολιτισμού

Ημερομηνίες: 7 – 14 Ιουλίου

8ήμερο Σεμινάριο – Retreat raja yoga, διαλογισμού, φιλοσοφίας και χοροθεραπείας, βιωματικής και εκπαιδευτικής κατεύθυνσης σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή – προσφορά της Λήδας Shantala στους συμμετέχοντες. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο γραφικό ξενώνα Ελύτης, που βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης, ανάμεσα στο πράσινο του δάσους, το μπλε της θάλασσας και τα μαγευτικά δειλινά, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών. Η άσκησή μας θα γίνεται σε μια όμορφη αίθουσα 100τ.μ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, μέσα σε κήπο με θέα το βουνό. Οι παραλίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, περίπου στα 150μ. και είναι σπανιότατης ομορφιάς και πεντακάθαρες, πιθανόν οι ομορφότερες παραλίες του ανατολικού Πηλίου. Για όσους αγαπούν τους περιπάτους υπάρχουν μονοπάτια για πορείες στο βουνό.

 

Ένας Μοναδικός Συνδυασμός σε ένα Μοναδικό διήμερο με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή στη Ζαχάρω!

Διοργανωτής: Harmony and Creativity

Ημερομηνίες: 7 και 8 Ιουλίου

Το Harmony and Creativity  ανακοινώνει με χαρά το 15ο retreat του τα οποία έχουν βιώσει εκατοντάδες άνθρωποι μέχρι σήμερα. Γιατί όμως γίνονται ανάρπαστα τα retreat μας; Επειδή προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό δημιουργικής γραφής και life coaching, σε πολυτελή ξενοδοχεία… σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτή τη φορά, προορισμός είναι η πανέμορφη Ζαχάρω. Κολύμπι σε αχανείς χρυσαφένιες αμμουδιές με αμμόλοφους, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα ιόνια νερά, λευκά κρινάκια που φυτρώνουν στην άμμο, δάσος από κουκουναριές και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σε μια ξακουστή πανέμορφη λίμνη με ιδιαίτερη βλάστηση. Αυτό το ονειρικό περιβάλλον αποτελεί το σκηνικό του μοναδικού διήμερου με Life Coaching ή Δημιουργική Γραφή που διοργανώνει το Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Perfectenglish, Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα ) στις 7 και 8 Ιουλίου στη Ζαχάρω, τον Καΐάφα και το Καλό Νερό Μεσσηνίας! Το ξεχωριστό αυτό σκηνικό συνδυάζεται με δύο πρωτοποριακά σεμινάρια, με μια μεγάλη παρέα θετικών ανθρώπων που ξέρουν να περνούν υπέροχα, διαμονή σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο, παραδοσιακά εδέσματα, διασκέδαση και χαλάρωση σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον!

Ιούνιος 2018

Τετραήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Υγείας και ΑποτοξίνωσηςΤετραήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοσωματικής Υγείας και Αποτοξίνωσης

Διοργανωτής: Ιπποκράτεια Διαβίωση

Ημερομηνίες:  Πέμπτη 28 Ιουνίου – Κυριακή 1 Ιουλίου

Σας προσκαλούμε Σε ένα τετραήμερο σωματικής και ψυχικής αποτοξίνωσης, πνευματικής ανάτασης, απόκτησης ζωτικότητας και πιθανής απώλειας βάρους με στόχο τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας, μέσα από βιωματικές ασκήσεις διαχείρισης των σκέψεων και συναισθημάτων σας και από ένα φυτοφαγικό διατροφικό πρόγραμμα χωρίς ακρότητες (σαλάτες, φρούτα, ξηροί καρποί, όσπρια, σούπες…) σύμφωνα με τις αρχές του Ιπποκράτη. Οι γνώσεις που θα αποκτήσετε από το σεμινάριο αυτό θα αποτελέσουν σταθμό στη ζωή σας γιατί θα γίνουν οδηγός για τον τρόπο σκέψης σας, τον τρόπο διατροφής σας και τον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω σας.

Εναλλακτικές Διακοπές στην Αράχωβα και στους Δελφούς

Ταξίδι στον χρόνο, στον «Ομφαλό της Γης»Ταξίδι στον χρόνο, στον «Ομφαλό της Γης»

Διοργανωτής: ΑΓΚΑΛΙΑ

Ημερομηνία: 17 Ιουνίου

Αναχώρηση στις 08:00 από το Σύνταγμα. Φτάνοντας, περίπου γύρω στις 11:00 ξεκινάμε με Διαλογισμό στο Ιερό της Προναίας Αθηνάς. Θα αφεθούμε στην αγκαλιά της Αθάνατης Χρυσής Ενέργειας του Πυρφόρου Απόλλωνα – Αθηνάς – Διόνυσου, όπου ο καθένας/καθεμία θα λάβει Ενδυνάμωση, Θεραπεία, Ιερή Μυσταγωγία, Δέος. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στον Ιερό Χώρο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο έως τις 14:30 περίπου. Κατόπιν, κατά τις 15:00 θα ανηφορίσουμε προς τον Παρνασσό, στον καταπράσινο Επτάλοφο και θα περιηγηθούμε  ανάμεσα στη φύση και στις πέτρινες βρύσες. Θα απολαύσουμε όλοι μαζί στον υπέροχο κήπο του κ. Γιώργη τις σπιτικές τοπικές λιχουδιές.

 

Εκπαίδευση με πιστοποίηση στο Access Bars και Εναλλακτικές Διακοπές στη Λευκάδα

Εναλλακτικές διακοπές στη ΛευκάδαΤεχνική Access Consciousness Bars®| Με Πιστοποίηση στις 17 Ιουνίου στη Λευκάδα!

Διοργανωτής: Sundari Gifts of Light

Ημερομηνίες: 16 – 18 Ιουνίου

Το δημοφιλές εργαστήριο Access Bars λαμβάνει χώρα στην Πανέμορφη Λευκάδα την Κυριακή 17 Ιουνίου. Μέσα σε μία ημέρα εκπαίδευσης, ο συμμετέχοντας λαμβάνει πιστοποίηση practitioner και μπορεί να εξασκεί την τεχνική που κάνει θραύση σε πάνω από 76 χώρες. Η διαμονή στο ξενοδοχείο δεν είναι υποχρεωτική αλλά σε περίπτωση που επιλέξετε, τότε θα γνωρίσετε τις πολυτελείς βίλες Sappho Boutique Suites με κόστος διαμονής μόλις 30€, μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

 

Εναλλακτικές Διακοπές στην Εύβοια

 

Το ξεχωριστό καλοκαιρινό διήμερο με Coaching και Δημιουργική Γραφή στην ΕύβοιαΔιοργανωτής: Harmony & Creativity

Ημερομηνίες: 9 & 10 Ιουνίου

Ένας μικρός παράδεισος περιμένει να μας υποδεχτεί στις 9 και 10 Ιουνίου, για να καλωσορίσουμε το φετινό καλοκαίρι, να ηρεμήσουμε μακριά από την ένταση, τη μιζέρια και τους θορύβους της πόλης, να γίνουμε ξανά μια μεγάλη παρέα, να χαρούμε, να γελάσουμε, να κολυμπήσουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά να στραφούμε στην αρμονία και τη δημιουργικότητα με δύο ξεχωριστά σεμινάρια! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και Group Coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή). Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

 

Μάιος 2018

Εναλλακτικές Διακοπές στη Στεμνίτσα Αρκαδίας και στα Λιχαδονήσια

Εναλλακτικές διακοπές στη στεμνίτσα αρκαδίας

Retreat στην Ορεινή Αρκαδία από τη Lalita | Living with Pleasure – A blissful women’s retreat

Διοργανωτής: Lalita blissful experiences & retreats

Ημερομηνίες: 19 20 Μαΐου

Στην άνεση ενός πανέμορφου, φιλόξενου και ιστορικού ξενοδοχείου, μέσα σε ένα υπέροχο, καταπράσινο και ανοιξιάτικο τοπίο, πρόσφερε στον εαυτό σου την ευκαιρία να βιώσεις την μοναδική εμπειρία της ενεργοποίησης των αισθήσεων σου και να μάθεις πώς με το να απολαμβάνεις, μπορείς να είσαι ισσοροπημένη και πλήρης.

Σε περιμένουμε για να απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις, να αφεθείς στην φροντίδα, να συνδεθείς και να γνωρίσεις κι άλλες υπέροχες γυναίκες που θέλουν να ζουν τις μέρες τους με νόημα και σκοπό, και να βιώσεις ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες πολυτέλεια!

 

 


Σημείωση: Η παραπάνω λίστα θα εμπλουτίζεται με περισσότερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί αξίζει να επιλέξετε εναλλακτικές διακοπές; Υπάρχουν πολλοί λόγοι: εμπνέουν, αποτοξινώνουν, χαλαρώνουν… Ένα retreat είναι ένα μαγικό μέρος, όπου έχουμε τη δυνατότητα να απομονωθούμε για λίγο από τον κόσμο, έτσι όπως τον ξέρουμε και τον ζούμε καθημερινά. Τα retreats eίναι φτιαγμένα με μια στρατηγική. Απομονώνεστε από τη συνηθισμένη ζωή, αντλώντας όλη την ενέργεια που αλλιώς απλώνεται και σπαταλιέται σε τόσες διαφορετικές κατευθύνσεις. Συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας, ώστε να τις κατευθύνετε σε κάτι που αγαπάτε. Σε αυτά τα μέρη, διαμορφώνετε μια νέα οπτική των πραγμάτων, αναζωογονήστε, αναθεωρείτε. Βρίσκετε έμπνευση. Ύστερα, κάνετε την έμπνευση, πράξη. Ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, εστιάζετε σε αυτά που σας παθιάζουν, είτε πρόκειται για τη γραφή, τη yoga, είτε για ένα επιχειρηματικό σχέδιο.