Αυτοβελτίωση, Καλύτερη Ζωή

Leading Minds: Το πρωτοποριακό φεστιβάλ που φέρνει τα σπουδαιότερα ελληνικά και διεθνή ονόματα στην Ελλάδα

To Leading Minds Festival είναι το πρώτο και μεγαλύτερο summit που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022, ναι σωστά διαβάσατε, θα έχει διάρκεια 9 ολόκληρες μέρες. Το φεστιβάλ διοργανώνεται εξολοκλήρου διαδικτυακά και θα φιλοξενήσει πάνω από 300 ομιλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η χώρα μας αλλά και η διεθνής σκηνή.

Το φεστιβάλ χωρίζεται σε 4 παράλληλα stages:

Stage A: Ψυχική Υγεία

Stage B: Προσωπική Ανάπτυξη

Stage C: Ηγεσία

Stage D: Οικογένεια

Μεταξύ των διεθνών ομιλητών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο Elio D’ Anna, συγγραφέας του βιβλίου “Η Σχολή των Θεών” και δημιουργός του European School of Economics, o Arun Gandhi, εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, η  Judith DeLozier, μία από της συνδημιουργούς του NLP, o Robert Dilts, o No 2 του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού παγκοσμίως. ο Erolu User, Πτόεδρος της επενδυτικής USER CORPORATION o Howard Martin, ιδρυτικό στέλεχος του ερευνητικού Ινστιτούτου HeartMath, ο Morgan Goodlander, ιδρυτής του Ινστιτούτου Gestalt Σαν Φρανσίσκο, η Rachel Epstein, διευθύντρια του Ινστιτούτου Mental Imagery στη Νέα Υόρκη και αναμένονται αρκετοί ακόμη.

Δείτε όλους τους ομιλητές εδώ https://leadingminds.gr/el/speakers/

Από την Ελλάδα, κάποιοι από τους ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο Κώστας Καυκαλίδης MD, Γιώργος Χαριτάκης, PhD, MD, Λίνα Κατσίγκρη PhD, Ελίνα Γιαχαλή, Σοφία Τσώλη, Νίνα Καλούτσα, Μάριος Γιαννάκου, Νίκος Βόπης PhD, Βαλεντίνα Κόρδη και πολλοί άλλοι.

 

Το φεστιβάλ συντονίζουν οι Βίκυ Χαντζή, Μάκης Πουνέντης και Αναστασία Κορινθίου.

Γιατί πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα φεστιβάλ των τελευταίων ετών;

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε συγκεντρωμένους τις κορυφαίες προσωπικότητες της Ελλάδας και της διεθνούς σκηνής πάνω σε αυτούς τους τομείς. Πόσο μάλλον όταν η εμπειρία αυτή προσφέρεται δωρεάν στο κοινό. Οι τρόποι συμμετοχής του κοινού είναι τρεις. Με μια απλή εγγραφή ο χρήστης αποκτάει πρόσβαση και μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά όλες τις ομιλίες μέσα από την πλατφόρμα https://leadingminds.gr/. Οι ενδιεφερόμενοι που επιθυμούν να έχουν διάδραση με τους ομιλητές μπορούν να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας ZOOM καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό. Και τέλος, υπάρχουν περιορισμένα VIP εισιτήρια για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα κλειστά workshops επιλεγμένων ομιλητών.

Πως θα συμμετάσχετε στο Leading Minds

Για να εγγραφείτε στο φεστιβάλ απλά μεταβείτε εδώ https://leadingminds.gr/el/register/

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Leading Minds στο Facebook  αλλά και στο Instagram για να ενημερώνεστε με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Όλων η ζωή – άλλων λιγότερο, άλλων περισσότερο – κυβερνάται από τον φόβο, επειδή υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να ζήσεις τη ζωή: μπορεί να

Απόφαση και επιλογή: οι δύο αυτοί όροι φαίνονται συνώνυμοι. Δεν είναι. Πρέπει να κατανοήσουμε τη διαφορά τους για να προσεγγίσουμε το μυστικό της τόλμης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας μελέτης της Ιατρικής Σχολής της Ιντιάνα που δημοσιεύτηκε διαδικτυακά στο περιοδικό «Brain and Cognition», οι νεαροί ενήλικες άντρες που

Υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα κόλπα που μπορούν να διατηρήσουν τα υγιεινά υλικά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γεύση μπορεί να έχει η ζωή; Υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα; Ναι υπάρχει! Μου την έδωσε η Ευαγγελία Οικονομούλα. Μία

Aνήκουν στην κατηγορία της βραχυκερατικής ράτσας και κατοικούν στην Ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα.

Πρόσφατα Άρθρα

Υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα κόλπα που μπορούν να διατηρήσουν τα υγιεινά υλικά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γεύση μπορεί να έχει η ζωή; Υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα; Ναι υπάρχει! Μου την έδωσε η Ευαγγελία Οικονομούλα. Μία

Aνήκουν στην κατηγορία της βραχυκερατικής ράτσας και κατοικούν στην Ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα.

Η προκατάληψη σε βάρος των ηλικιωμένων συμβάλλει σημαντικά στα δυσμενή αποτελέσματα της υγείας του εν λόγω πληθυσμού.

Το σπάνιο πτηνό έκανε βόλτες στην είσοδο μίας πολυκατοικίας.

Η διαταραχή αναφέρεται σε μειωμένο έλεγχο των παιχνιδιών, ο οποίος επηρεάζει αρνητικά τη ζωή του ατόμου, και είναι εμφανής για τουλάχιστον ένα έτος.

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που καταναλώνουμε και σε μορφή συμπληρωμάτων, με στόχο να επηρεάσουμε τα βακτήρια του εντέρου.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε