#ΜένουμεΣπίτι – Παίζουμε «Λυσία»! Παράταση του 24ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού μέσω ίντερνετ «Λυσίας»

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Λυσίας 2020» ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα μας καλεί να παίξουμε από το σπίτι! Με παράταση της

#ΜένουμεΣπίτι - Παίζουμε «Λυσία»! Παράταση του 24ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού μέσω ίντερνετ «Λυσίας»

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Λυσίας 2020» ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα μας καλεί να παίξουμε από το σπίτι!

Με παράταση της Α’ φάσης του Διαγωνισμού έως τις 14 Απριλίου, ο «ΛΥΣΙΑΣ» προτείνει μία δημιουργική και εκπαιδευτική διέξοδο για παιδιά από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου, που μπορούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν, και παίζουμε «ΛΥΣΙΑ» από το site www.lysiasedu.org του Διαγωνισμού. Με σύνθημα «Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ», διασκεδάζουμε μαθαίνοντας και συμβάλλουμε στην προσπάθεια των διοργανωτών να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που συγκεντρώνουν, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό για τους σκοπούς του Συλλόγου.

#ΜένουμεΣπίτι - Παίζουμε «Λυσία»! Παράταση του 24ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού μέσω ίντερνετ «Λυσίας»

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις: η πρώτη παρατείνεται μέχρι τις 14 Απριλίου, ενώ η τελική θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα ΛΥΣΙΑ. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lysiasedu.org θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής καθώς και τα βραβεία του διαγωνισμού.

Διοργανωτής του «Λυσία 2020» είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ, ενώ η COSMOTE και η MICROSOFT είναι οι Μεγάλοι Χορηγοί του Διαγωνισμού, οι οποίοι πλαισιώνονται από άλλους σημαντικούς Χορηγούς και Υποστηρικτές.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε