Τρία tips για το πώς να διαλέξετε το καλύτερο χρώμα σε γυναικείο t-shirt

Αναβαθμίστε το στυλ σας με τα πιο μοδάτα T-shirts!

Τρία tips για το πώς να διαλέξετε το καλύτερο χρώμα σε γυναικείο t-shirt

Αναβαθμίστε το στυλ σας με τα πιο μοδάτα T-shirts που φοριούνται καθημερινά και προσθέτουν κομψότητα και άνεση σε κάθε σας look.

Ποια είναι τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε για να διαλέξετε t-shirts γυναικεία;

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα t-shirt γυναικεία καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της ντουλάπας και των συρταριών μας. Τι γίνεται όμως όταν ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε ένα που να ταιριάζει με την καινούργια φούστα τζιν που αγοράσαμε από το modivo.gr

Advertisment

Τότε ίσως ήρθε η ώρα που πρέπει για να αγοράσουμε ένα καινούργιο μπλουζάκι που θα συνδυάζεται χρωματικά με τη  καινούργια σας φούστα. Αν η φούστα είναι maxi και ψηλόμεση τότε το γυναικείο t-shirt που θα αγοράσετε θα πρέπει να είναι εφαρμοστό και να μπαίνει μέσα από την φούστα για να αναδειχθεί το ψηλόμεσο χαρακτηριστικό της. Αν ψάχνετε για γυναικείο χειμωνιάτικο t-shirt, φροντίστε να πάρετε ένα εφαρμοστό ζιβάγκο για την maxi φούστα σας και να το διανθίσετε με μακριά και πολλά κολιέ ή με μακριά χρυσά σκουλαρίκια για μια πιο glamour εμφάνιση.

Αυτού του είδους επίσημα t-shirt καλό θα ήταν να τα αγοράζετε μονόχρωμα και για την ακρίβεια καλό θα ήταν να τα επιλέγετε σε λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις. Το σκούρο χρώμα και ιδιαίτερα το μαύρο που θα στολιστεί με χρυσά αξεσουάρ δίνει μια άλλη αίγλη στο ρούχο και ιδιαίτερα στο μπλουζάκι και είναι ικανό να κρύψει και τα σημεία του σώματός μας που δεν θέλουμε να τονίσουμε.

Τρία tips για το πώς να διαλέξετε το καλύτερο χρώμα σε γυναικείο t-shirt

Με τι μπορείτε να συνδυάσετε τα polo γυναικεία μπλουζάκια σας και πώς μπορείτε να τα φορέσετε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να τα φοράτε καθημερινά;

Τα t-shirt γυναικεία είναι μια τεράστια κατηγορία αναφορικά με τα γυναικεία ενδύματα και αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Τα γυναικεία t-shirt μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, γι’ αυτό και τα σχέδιά τους ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση που πρόκειται να φορεθούν. Μία αρκετά δημοφιλής κατηγορία είναι τα polo γυναικεία t-shirts. Τα polo μπλουζάκια μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν με πάρα πολλούς τρόπους με τον πιο δημοφιλή να είναι αυτός με κοντή βαμβακερή φούστα γυναικεία. Τα polo μπλουζάκια πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους με φούστα σαν γυναικεία εμφάνιση τένις και η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι που τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα.

Advertisment

Φορώντας τα με mini φούστα αλλά και με αθλητικά παπούτσια, μπορείτε να κάνετε το πρώτα καθημερινά σας ψώνια, να πάτε τα παιδιά σας στο σχολείο, ακόμα και να πραγματοποιήσετε ένα καφέ με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Από την άλλη μπορείτε να φορέσετε τα t-shirt γυναικεία με το αγαπημένο σας τζιν ή σε συνδυασμό με υφασμάτινο σορτς και να έχετε μια εκλεπτυσμένη απογευματινή εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο μπροστά στην ντουλάπα σας.

Ποια είναι η ανοιξιάτικη τάση σε γυναικεία t-shirts αυτή την σεζόν;

Αν είστε από αυτές τις γυναίκες που αναρωτιούνται αν θα φορέσουν «mini ή maxi – ποιο φόρεμα να διαλέξω για ένα ανοιξιάτικο στυλ;», θα πρέπει πολύ απλά  να μάθετε ότι την τιμητική τους φέτος δεν έχουν τόσο τα φορέματα, όσο το πιο απλό ντύσιμο και τα γυναικεία t-shirt. Συγκεκριμένα τα t-shirt γυναικεία που θα φορεθούν περισσότερο αυτή την σεζόν είναι αυτά που έχουν κλασικό κόψιμο, δηλαδή αυτά που μοιάζουν με τα κλασικά αντρικά. Ο λόγος της δημοφιλίας τους είναι ότι μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους είτε μέσα από παντελόνια και φούστες, είτε δεμένα με κόμπο στο πλάι, είτε απλά σε μεγάλο νούμερο με μία ζώνη στην μέση σαν μπλουζοφόρεμα. Όποιον τρόπο και να διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα είστε in fashion!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σαρώνει τα μετάλλια η ελληνική ομάδα!
Κορωνήσι: Το γραφικό νησάκι απέναντι από το Τολό που γοητεύει τους τουρίστες (βίντεο)
Προσήλι: Η άγνωστη αλλά παραδεισένια παραλία που βρίσκεται μία ανάσα από την Αθήνα (βίντεο)
Φάρος Χανίων: Ένας από τους παλαιότερους φάρους που έχει γίνει σήμα αναγνώρισης της πόλης σ’ όλο τον κόσμο (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση