, ,

Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!

Η καλή πράξη της ημέρας δεν χρειάζεται να γίνει προγραμματισμένα. Ούτε μετά από σκέψη. Μια αυθόρμητη διάσωση σκύλου, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα, μάς

Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!

Η καλή πράξη της ημέρας δεν χρειάζεται να γίνει προγραμματισμένα. Ούτε μετά από σκέψη. Μια αυθόρμητη διάσωση σκύλου, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα, μάς κάνει να πιστέψουμε ξανά στο ανθρώπινο είδος.

Στα μέσα της θάλασσας για ψάρεμα με το καγιάκ του στο Δρυονήσι της Πάρου βρισκόταν, χθες Δευτέρα, ο Tiktoker και Youtuber Milonakis Kayak Fishing, Απόστολος Μυλωνάκης, ο οποίος ξαφνικά εκεί που ψάρευε είδε δίπλα του να κολυμπάει ένα σκυλάκι. Αρχικά νόμισε ότι το ζώο ήταν φώκια, όμως αμέσως πρόσεξε ότι ήταν σκύλος.

Advertisment

@milonakis.kayak.fishing Διασωση σκυλου απο την θαλασσα😱😱 #fy #fypシ #mpesfypgamw #μπεσφοργιουγαμω #ψαρεμαελλαδα #ελλαδα #rescuedog #searescue #news #capcut ♬ πρωτότυπος ήχος – Milonakis kayak fishing

Η έκπληξή του ήταν φυσικά μεγάλη και η αντίδρασή του άμεση ώστε να καταφέρει να τον σώσει. Χωρίς να χάσει χρόνο, προσπάθησε με το καγιάκ του να τον πλησιάσει, όμως ο σκύλος έφευγε μακριά. Στη συνέχεια πήρε μια λιχουδιά και επιχείρησε να τον προσεγγίσει και πάλι, κάτι που τελικά κατάφερε. Έτσι τον τράβηξε και τον ανέβασε πάνω όπου τον σκέπασε με τα ρούχα του. Το ζώο ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένο και έτρεμε. Σιγά σιγά όμως ηρέμησε.

Ο κ. Μυλωνάκης ξεκίνησε να γυρίζει πίσω στην ακτή σκεπτόμενος τι θα κάνει τον σκύλο. Θα τον πήγαινε σε κτηνίατρο και αν δεν τον αναζητούσε κανείς, θα τον υιοθετούσε. Μετά όμως από την εξέταση στο κτηνιατρείο, ο σκυλάκος βρέθηκε να έχει τσιπάκι, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο κηδεμόνας του, ο οποίος είπε ότι τον είχε χάσει. Έτσι το σκυλάκι, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στον κτηνίατρο, θα επιστρέψει σπίτι του. Ο κ. Μυλωνάκης δε που το έσωσε αναφέρει σε βίντεο ότι το αγάπησε και συμφώνησε με τον κηδεμόνα του να πηγαίνει να το βλέπει.

Advertisment

Με πληροφορίες από www.topetmou.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να προφυλάξουμε τα κατοικίδιά μας από την υπερβολική ζέστη
5 ανησυχητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει το κουτάβι σας και θα πρέπει να τις προσέξετε
Η θεραπευτική δύναμη της σχέσης μας με τα ζώα
Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση