,

Dynamic Equilibrium System: Κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα με μια πρωτοφανή προσφορά

Η Dynamic Equilibrium System (DES) σε καλεί να συμμετάσχεις στα εκπαιδευτικά της προγράμματα, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Φραγκιά

Είσαι έτοιμος να απογειώσεις τις δεξιότητές σου και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης; Η Dynamic Equilibrium System (DES) σε καλεί να συμμετάσχεις στα εκπαιδευτικά της προγράμματα, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Φραγκιά, Ιδρυτή της DES και κορυφαίου εκπαιδευτή, και να επωφεληθείς από μια διπλή προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις. Έως τις 15 Σεπτεμβρίου όλες οι εκπαιδεύσεις προσφέρονται με σημαντική έκπτωση και επιπλέον, επιλέγοντας οποιαδήποτε εκπαίδευση λαμβάνεις ένας εισιτήριο αξίας 420€ για δια ζώσης συμμετοχή στο διεθνές διήμερο workshop του Bruce Lipton που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου Μην χάσεις την ευκαιρία να εξελίξεις τις δεξιότητές σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

NLP Trainers Training by INLPTA 2024

Γίνε πιστοποιημένος εκπαιδευτής NLP με την αναγνωρισμένη πιστοποίηση της INLPTA.
Απόκτησε την πιο αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον χώρο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) παρακολουθώντας την εκπαίδευση από εξουσιοδοτημένους Master Εκπαιδευτές της INLPTA. Με πάνω από 150 ώρες εντατικής εκπαίδευσης σε 19 ημέρες και αυστηρά πρότυπα διαπίστευσης, θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος να ξεχωρίσεις. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει γραπτές και συμπεριφορικές αξιολογήσεις, αξιολογημένες παρουσιάσεις και εκπαίδευση στην σχεδίαση μαθημάτων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει έξι ενότητες από τον Δεκέμβριο 2024 έως τον Ιούνιο 2025. Προθεσμία Early Bird: 15 Σεπτεμβρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://dynamicequilibriumsystem.com/event/nlp-trainers-training/

NLP Practitioner Certification

Η ναυαρχίδα των εκπαιδεύσεων NLP ξεκινά τον Οκτώβριο 2024. Μέσα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μάθεις πώς να αλλάζεις τις δικαιολογίες με αποτελέσματα, να διευρύνεις τις ικανότητές σου στη συζήτηση, εκπαίδευση και καθοδήγηση σε κάθε περίσταση. Θα μάθεις επίσης να χτίζεις επιτυχείς διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, να παίρνεις αποφάσεις που είναι πραγματικά σωστές για εσένα και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Επιπλέον, θα κατανοείς το επικοινωνιακό σου στυλ και των γύρω σου, θα γίνεις πιο αποτελεσματικός στην εργασία σου, θα κατανοείς το περιβάλλον και το Μοντέλο του Κόσμου του συνομιλητή σου. Τέλος, θα αποκτήσεις το βασικό εργαλείο της δημιουργικότητας και της ενεργοποίησης της θέλησης προς ένα αποτέλεσμα και το βασικό μοντέλο για κάθε αλλαγή επαναλαμβανόμενων μοτίβων.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Οκτώβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025.
Προθεσμία Early Bird: 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://dynamicequilibriumsystem.com/event/nlp-practitioner-athens/

Micro Expressions & Body Language Practitioner

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να καταλαβαίνεις πως ο συνομιλητής σου δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου; Άκουσες τον εαυτό σου ή αγνόησες αυτή την αίσθηση; Πόσες φορές είπες στο τέλος «Το ήξερα μέσα μου πως δεν ήταν αυτή όλη η αλήθεια»;

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, επέλεξες να αγνοήσεις τα σημάδια διότι δεν ήξερες να τα αποκωδικοποιήσεις. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσες να αναγνωρίσεις αυτά τα μηνύματα; Μπορείς να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες τεχνικές και να εκπαιδευτείς στο να τα αναγνωρίζεις και να διακρίνεις τις μικροεκφράσεις προσώπου που δεν συμβαδίζουν με τα λεγόμενα του συνομιλητή σου.
Μπορεί να αναγνωρίζεις ότι κάτι στον τρόπο που λέει δεν έχει συνέπεια, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει και πώς νιώθει.

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: 05-06 Οκτωβρίου 2024
Προθεσμία Early Bird: 15 Σεπτεμβρίου 2024

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://dynamicequilibriumsystem.com/event/micro-expressions-body-language-practitioner-certification/

mBIT Coach Certification

Τα συχνότερα και σημαντικότερα προβλήματα που συναντούν οι επαγγελματίες Coaches με τους πελάτες τους είναι:
• Η διαρκής εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των σκέψεων, των συναισθημάτων και των πράξεων τους
• Η επανειλημμένη αδράνεια, ή το αυτοσαμποτάζ σε όνειρα, στόχους και σχέδια
• Οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές ή συνήθειες, τις οποίες δυσκολεύονται να σταματήσουν
• Η αδυναμία στη λήψη αποφάσεων και στην παρακίνηση του εαυτού τους να αναλάβει δράση
• Η χρόνια βίωση συναισθηματικών καταστάσεων αποδυνάμωσης, όπως απογοήτευση, κατάθλιψη, θυμός, άγχος κ.λπ.
• Τα χρόνια προβλήματα υγείας, ειδικά αυτά που σχετίζονται με την καρδιά ή την περιοχή του εντέρου
Εάν βλέπεις ότι οι πελάτες σου βιώνουν κάποιο από αυτά τα προβλήματα στη ζωή ή τη συμπεριφορά τους, ήρθε η ώρα να τους ενδυναμώσεις χρησιμοποιώντας τις βαθιά ολοκληρωμένες διαδικασίες mBIT (Multi Brain Integration Techniques) στις οποίες θα εκπαιδευτείς κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: 2,3, 9,10 Νοεμβρίου 2024
Προθεσμία Early Bird: 15 Σεπτεμβρίου 2024

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://mbraining.gr/mbit-certifications/mbit-coach-cert/

NLP Master Practitioner Certification

Δικαίωμα συμμετοχής σε NLP Practitioners από οποιοδήποτε αναγνωρισμένο φορέα, κατόπιν συνέντευξης. Το NLP Master Practitioner Certification είναι ακριβώς όπως το λέει ο τίτλος του- mastering. Αυτό, λοιπόν, που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να δείξεις ότι κατέχεις τις γνώσεις που απέκτησες ως NLP Practitioners, καθώς και να αφομειώσεις ένα εντελώς νέο επίπεδο τεχνικών που θα διδαχθείς κατά τη διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού.
Για την πιστοποίησή σου ως NLP Master Practitioners (INLPTA) είναι απαραίτητη η παρακολούθηση όλων των modules, γραπτές εξετάσεις, εργασίες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και η επιτυχή ολοκλήρωση του breakthrough session.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Νοέμβριος 2024- Μάιος 2025
Προθεσμία Early Bird: 15 Σεπτεμβρίου 2024

Για περισσότερες εγγραφές και πληροφορίες μεταβείτε εδώ https://dynamicequilibriumsystem.com/event/nlp-master-practitioner-certification/

Γιατί να επιλέξεις την Dynamic Equilibrium System:


• Βιωματική & Διαδραστική Ψυχοεκπαίδευση: Απόλαυσε μια δυναμική μαθησιακή εμπειρία.
• Εκπαιδευτική Καθοδήγηση από Ειδικούς: Μάθε από κορυφαίους εκπαιδευτές με πλούσια εμπειρία.
• Εξατομικευμένο Feedback: Βελτίωσε τις δεξιότητές σου με στοχευμένες παρατηρήσεις.
• Άμεση Εφαρμογή στο Εργασιακό Πεδίο: Εφάρμοσε τις γνώσεις σου άμεσα και αποτελεσματικά.


Εκπαιδευτική Ομάδα:

Νίκος Φραγκιάς

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Psychotherapist, Behavioral Analyst, Profiler, NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική, Ύπνωση,Ψυχοθεραπεία & Ψυχαναλυση καθώς και σε Provocative & Clean Language. Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) απο το University of Bath. National Coordinator of INLPTA (International NLP Trainers Association), International Ambassador of ANLP (Association for NLP), Ambassador της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit. Επιπλέον, είναι Λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS) στο Master in Forensic Psychology.

Ambassador του Mental Space Psychology για Ελλάδα και με Διεθνές Βραβείο το 2022 ‘Extraordinary contribution during the Global Pandemic’ από το ANLP. Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το Academy of Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες, όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection) και σε τεχνικές Ανάκρισης και Εξαπάτησης (Interrogation & Deception),και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI).

Ακόμα, είναι ιδρυτής και CEO της εταιρείας Dynamic Equilibrium System καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM. Τα τελευταία 22 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, Soft Skills, Sales, EQ, NLP, Emotional Customer Service & Customer Experience, Telemarketing, Management Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Δείτε περισσότερα στο προφίλ του στο LinkedIn.

Δρ. Μυρτώ Ραφτοπούλου

Νευροβιολόγος PhD, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια NLP & NLP Master Coach (ITA)
Η Δρ Μυρτώ Ραφτοπούλου είναι Νευροβιολόγος και πιστοποιημένη NLP Trainer και NLP Master Coach από το International Trainers Academy of NLP που έχει συστήσει ο δημιουργός του συστήματος NLP, John Grinder, μαζί με τους Carmen Bostic St. Clair και Michael Carroll. Ασχολείται με το NLP από το 2006 και έχει διδάξει στο πλευρό των: John Grinder, Carmen Bostic St Clair και Michael Carroll στο NLP Academy του Λονδίνου. Κατέχει επίσης διδακτορικό στην κυτταρική βιολογία και υπήρξε ερευνήτρια
νευροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Σήμερα συνεργάζεται ως επιστημονικός συντάκτης με τα περιοδικά του Ομίλου Springer-Nature που της επιτρέπει να γνωρίζει εις βάθος τις τελευταίες εξελίξεις της νευροβιολογίας και και πώς αυτές επηρεάζουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές και αποφάσεις και να τις ενσωματώνει στην διδασκαλία της του NLP.
Στο παρελθόν έχει υπάρξει αρχισυντάκτης και διευθύντρια του ναυτιλιακού περιοδικού
«Εφοπλιστής» όπου μεταξύ άλλων, πήρε συνέντευξη από τους σημαντικότερους παίκτες
της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας.

Κλείσε Τη Θέση Σου Σήμερα!

Ο δημοφιλής επιστήμονας και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton έρχεται στην Ελλάδα στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτό το μοναδικό workshop. Επειδή θέλουμε και εσένα εκεί, κλείσε τη θέση σου σε ένα από τα παραπάνω προγράμματα έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 θα λάβεις μία δωρεάν πρόσκληση για να παρακολουθήσεις το μοναδικό event με τον Bruce Lipton.
Μην χάνεις χρόνο! Κλείσε τη θέση σου και επωφελήσου από τις εκπτώσεις Early Bird. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκέψου την ιστοσελίδα https://dynamicequilibriumsystem.com/ ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο des.trainings@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6946777000.

Ετοιμάσου να ζήσεις μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

energitiki-akroasi
Γιατί ξεχνάμε συνεχώς ονόματα; Έξυπνοι τρόποι για να τα θυμόμαστε
Η Ιστορία του Λεωνίδα και της Μαρίας: Ένα Μάθημα Προσφοράς και Αποτυχημένου Μάρκετινγκ
home-sun

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση