,

Tong Ren = Αρμονία

Είμαστε ένα ολόκληρο ενεργειακό σύστημα που επικοινωνεί με το ηλιακό σύστημα, την πανταχού παρούσα ενέργεια που χωρίς αυτή ζωή δεν θα υπήρχε. Η ενέργεια

Είμαστε ένα ολόκληρο ενεργειακό σύστημα που επικοινωνεί με το ηλιακό σύστημα, την πανταχού παρούσα ενέργεια που χωρίς αυτή ζωή δεν θα υπήρχε. Η ενέργεια αυτή δεν χαρακτηρίζεται …υπάρχει…διέπει τα πάντα συνυπάρχει με τα πάντα…και κυλάει δίνοντας μορφή στο πέρασμά της στα πάντα…υπό των δημιουργών τις προσταγές…εμάς.

Εμείς λοιπόν έχοντας καθαρή σύνδεση, επικοινωνία με την ενέργεια αυτή νιώθουμε ζωή μέσα μας, ισορροπία, ευεξία, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη.

Advertisment

Αναμφισβήτητα, οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα, οι πεποιθήσεις, κακή διατροφή, τοξίνες, περιβαντολλογικές συνθήκες, οδηγούν σε σωματικές, ψυχικές παθήσεις ή και αν ακόμα αυτά δεν έχουν φανερωθεί, σε αδιαθεσίες σωματικές και ψυχικές αντίστοιχα.

Τότε ο δίαυλος επικοινωνίας με την ενέργεια που τα πάντα διέπει, μπλοκάρει και η σύνδεση δυσλειτουργεί. Η ανισορροπία επέρχεται και η νόσος ακολουθεί. Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει κλονιστεί και έχει απομακρυνθεί από τη φυσική του κατάσταση που είναι η αρμονία.

Το νευρικό σύστημα έχει αναστατωθεί και το κάθε μας κύτταρο, ακολουθεί το χορό της δικής μας εσωτερικής ταραχής. Όλος μας ο οργανισμός, ένας μικρόκοσμος που ενώνεται με τον μακρόκοσμο, έχει διαμορφώσει έναν δικό του κόσμο, γεμάτο συγκρούσεις και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Κάπως έτσι και οι αυτοάνοσες νόσοι την εμφάνισή τους δημιουργούν.

Advertisment

Είναι βέβαιο ότι αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που σκεπτόμαστε και νιώθουμε, ολοκληρωμένη θεραπεία δε θα βιώσουμε. Η κάθε καινούργια πληροφορία, άσκηση , γνώση, που αφορούν τη θεραπεία μας, όποιο επίπεδο του είναι μας και να αφορά, όσο καλή πρόθεση και να έχουν, θα εισέλθουν στον θεραπευόμενο αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, το επιθυμητό αποτέλεσμα να μη φέρει ολοκληρωμένη και μόνιμη ίαση .

Για την αφομοίωση του νέου, υγιούς, θετικού μηνύματος , ένας οργανισμός σε ανισορροπία δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί γιατί το κεντρικό νευρικό συστημα έχει κλονιστεί.

Εδώ έρχεται η εμπιστοσύνη που δείχνουμε στο Tong Ren , αποκαθιστώντας την επικοινωνία με την πανταχού παρούσα ενέργεια μέσα από την εξισορρόπηση του οργανισμού και την επαναφορά του βιοηλεκτρισμού του στα φυσιολογικά του επίπεδα προκαλώντας την επαναφορά του στη φυσική του κατάσταση να αυτοθεραπεύεται . Τα πάντα μπαίνουν κι πάλι σε τάξη ώστε το ίδιο το σώμα να βρει τους τρόπους ώστε κάθε σύστημα να λειτουργεί ομαλά. Αυτό σαν αποτέλεσμα φέρνει πέρα από την οργανική ίαση, ευεξία, ηρεμία και ζωτικότητα. . Αποτελεί τα βάση ώστε ο άνθρωπος την επισφράγιση της ψυχικής του νόσου στο σώμα του μέσω της σωματικής του δυσλειτουργίας, να αποχωριστεί ώστε να μπορεί συμπεριφορές και πεποιθήσεις που οδήγησαν σε αυτά, με σθένος πλέον να αντικρίσει, ώστε να αλλάξει.

Το μήνυμα που αφορά τον ψυχισμό μας για να ληφθεί και να αξιοποιηθεί ανάλογα πρέπει να βρει πρόσφορο έδαφος σε έναν παραλήπτη , όντας σε κατάσταση ήρεμη, σε βιοχημική, νευρική, οργανική ισορροπία.

Τα σύμπτωμα που φέρει η δυσλειτουργία αποτελεί έναν χάρτη ένδειξης μπλοκαρισμάτων σε κάθε επίπεδο του είναι μας, που ακολουθώντας τον κατά τη θεραπεία , η αρμονία επανέρχεται αποκαθιστώντας την υγεία, ηρεμία και ευεξία.

Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί ένα τόσο σημαντικό εργαλείο για επαγγελματίες όποιας θεραπευτικής μεθόδου και αν είναι ακόλουθοι, καθώς και για όλους όσους επιθυμούν να κρατούν την υγεία τους , ψυχικής και σωματικής στα χέρια τους.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αυτή ως βάση αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε σωματικό ή ψυχικό σύμπτωμα, επόμενες μέθοδοι που επαγγελματίες θεραπευτές ασπάζονται μπορούν να τις συνδυάσουν και υπέροχα αποτελέσματα να προσφέρουν.

TONG REN GREECE

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση