Τα 10 δημοφιλή δημητριακά που πιθανόν να περιέχουν Γ.Τ. καλαμπόκι της Monsanto

  Μέχρι τώρα, σχεδόν ο καθένας που ενδιαφέρεται για την υγιή διαβίωση του, πρέπει να είναι ενήμερος για την πρόσφατη έρευνα που συνδέει το

 
Μέχρι τώρα, σχεδόν ο καθένας που ενδιαφέρεται για την υγιή διαβίωση του, πρέπει να είναι ενήμερος για την πρόσφατη έρευνα που συνδέει το ΓΤΟ καλαμπόκι της Monsanto με τους

καρκινικούς όγκους και την αύξηση του κινδύνου για πρόωρο θάνατο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η νέα έρευνα που εξαπλώνεται σαν φωτιά και επιδιώκει την επισήμανση το ΓΤΟ σε τρόφιμα – αυξάνεται μέρα με τη μέρα. 

Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει τίποτα για τα καθημερινά τρόφιμα που πωλούνται στα μανάβικα που είναι απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της Monsanto (ΓΤ καλαμπόκι). Ποια τρόφιμα είναι πιο πιθανό να περιέχουν ΓΤ καλαμποκιού της Monsanto; Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, επισκεφθήκαμε ένα τοπικό μπακάλικο στο Ώστιν του Τέξας και αγοράσαμε 10 δημητριακά για πρωινό που έγιναν με υψηλά επίπεδα του μη-οργανικού καλαμποκιού.

Advertisment

Σύμφωνα με το Κέντρο για την ασφάλεια των τροφίμων , το 85% του καλαμποκιού που καλλιεργούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι γενετικά τροποποιημένα. Αυτό σημαίνει ότι με βάση το καλαμπόκι-σιτηρά που χρησιμοποιούν μη βιολογικό καλαμπόκι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περιέχουν γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.

Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τα 10 πιο δημοφιλή δημητριακά για πρωινό που το πιο πιθανό είναι να περιέχουν γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της Monsanto. Για την ιστορία, κανένα από αυτά τα δημητριακά δεν ισχυρίζονται ότι είναι χωρίς ΓΤΟ, ούτε αν είναι φτιαγμένα με βιολογικό καλαμπόκι. Το ακριβές περιεχόμενο των ΓΤΟ αυτών των δημητριακών παραμένει ένα μυστήριο, ακριβώς επειδή οι κατασκευαστές αυτών των δημητριακών αρνούνται να στιγματιστούν για το περιεχόμενό τους σε ΓΤΟ. Αυτή η έλλειψη πλήρης αποκάλυψης από τις βιομηχανίες τροφίμων υπογραμμίζουν την επείγουσα ανάγκη για ένα νόμο που θα επιβάλλει τη σήμανση έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να πέρνουν μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Νομική σημείωση: Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι τα σιτηρά αυτά θα προκαλέσουν καρκινικούς όγκους που θα αναπτυχθούν στο σώμα σας ή ότι θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία σας.Τα 10 δημοφιλή δημητριακά για πρωινό που πιθανόν να περιέχουν ΓΤ καλαμπόκι της Monsanto

Advertisment

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι αρουραίοι τρέφονται με αυτό ακριβώς το ίδιο καλαμπόκι της Monsanto GM και αναπτύχθηκαν σοκαριστικά μεγάλοι όγκοι καρκίνου.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τη γαλλική ερευνητική ομάδα, και δείχνει μεγάλους καρκινικούς όγκους με έντονα αυξημένο κίνδυνο σε αρουραίους που τρέφονται κατα τη “διάρκεια της ζωής τους ” με GM καλαμπόκι της Monsanto, όπως φαίνεται παρακάτω και σύμφωνα με τη μελέτη, το 70% των θηλυκών πέθαναν πρόωρα και παρουσίασαν σημαντική βλάβη στο συκώτι, τα νεφρά και άλλα όργανα.

Αναδημοσίευση άρθρου από:

atheatignosi.blogspot.gr
aorata-gegonota.blogspot.gr

diadrastiko

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τι ώρα να τρώμε βραδινό για να μην παχύνουμε και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
Τελικά, είναι καλό το ανθόμελο; Η διατροφική αξία και τα οφέλη του στην υγεία
Τρία Αμερικανικά πανεπιστήμια ερευνούν ελαιόλαδο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου για το Αλτσχάιμερ
Έντερο: Τα συντηρητικά που το απειλούν | Τα αγαπημένα τρόφιμα που τα περιέχουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση