Εναρμονίζοντας την ενέργειά μας με κρυστάλλους

Οι κρύσταλλοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την γη καθώς δημιουργήθηκαν μαζί της και αλλάζουν καθώς αλλάζει και ο πλανήτης. Εδώ και αιώνες είναι γνωστό

Οι κρύσταλλοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την γη καθώς δημιουργήθηκαν μαζί της και αλλάζουν καθώς αλλάζει και ο πλανήτης. Εδώ και αιώνες είναι γνωστό οτι οι κρύσταλλοι κυρίως μέσω της δόνησης που εκπέμπουν μπορούν να θεραπεύσουν το σώμα και το πνεύμα άλλα και να επηρεάσουν την ενέργεια του χώρου ανάλογα με τις ιδιότητες που έχουν. Ήταν το φάρμακο χρησιμοποιούσαν οι παλιοί θεραπευτές για να ανακουφίσουν τον πόνο και γενικότερα τις ασθένειες Ο καθένας από εμας λοιπόν μπορεί να ΄΄εκμεταλλευτεί ” αυτές τις ιδιότητες προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να επηρεάσει συνειδητά την ενεργεία μέσα και έξω από το σώμα .Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικούς κρυστάλλους και τις βασικές τους ιδιότητες

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ
αμέθυστος ορυκτάΧρώμα :μοβ μέχρι το μοβ της λεβάντας

Advertisment

Ο κατεξοχήν κρύσταλλος του διαλογισμού και της πνευματικότητας.Προστατεύει απο ψυχικές επιθέσεις ,ηρεμεί τον νου,και μειώνει το γαιωπαθητικό στρες.Η ιστοριά λεει ότι κάποτε τον χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αποφύγουν την μέθη.Μπορούμε να τον φόραμε για προστασιa να τον τοποθετήσουμε στο σπίτι η στο γραφείο μας .

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

Λάπις λάζουλι ορυκτάΧρώμα :Βαθύ μπλε μα ψήγματα χρυσού
Ενισχύει την διαίσθηση και τις ψυχικές μας ικανότητες, εξισορροπεί το τσάκρα του λαιμού και μπλοκάρει τις ψυχικές επιθέσεις.Μπορούμε να το φορέσουμε ή να το τοποθετήσουμε στο τρίτο μάτι για να ενεργοποιήσουμε την διαίσθηση μας..

Advertisment

ΚΙΤΡΙΝΗΣ

κιτρίνης ορυκτάΧρώμα: Κίτρινο ως κιτρινωπό καφέ.
Όπως φαίνεται και από το χρώμα του, μεταφέρει την δύναμη και την ενέργεια του ήλιου.Δίνει ενέργεια και καθαρίζει τα ενεργειακά μας κέντρα και ιδιαίτερα το ηλιακό πλέγμα.Είναι ο κατεξοχήν κρύσταλλος της αφθονίας.Τοποθετήστε τον στο ταμείο σας η στο σπίτι στον τομέα που αντιπροσωπεύει τον πλούτο σύμφωνα με το φενγκ σουι.

ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

μαύρη τουρμαλίνη ορυκτάΠαρά το μαύρο της χρώμα είναι μια πολύ φωτεινή πέτρα.Μεταμορφώνει την αρνητική ενέργεια σε θετική και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας γύρω απο την αύρα μας..Μπορούμε να την τοποθετήσουμε στο χώρο μας ώστε να μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια ή να την φορέσουμε..

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΊΑΣ
λευκός χλαζίας quartz κουάρτζ ορυκτάΗ κρυσταλλική του δομή τον καθιστά κρύσταλλο θεραπευτή.Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην εξισορρόπηση όλου του σώματος Φωτογραφίες με την κάμερα Κιρλιαν[[οπου φωτογραφίζεται η αύρα]] έχουν δέιξει ότι όταν κρατάμε έναν χαλαζία διπλασιάζεται το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο.Προστατεύει απο τις ακτινοβολίες και ανυψώνει την πνευματική μας ενεργεία.

Οι κρύσταλλοι απορροφούν τόσο τις αρνητικές όσο και τις θετικές δονήσεις. Αρά είναι απαραίτητο να τους καθαρίζουμε ώστε να τις απομακρύνουμε. Ο βασικός τρόπος καθαρισμού είναι να του βυθίσουμε σε ένα γυάλινο διάφανο μπολ που έχουμε βάλει χοντρό αλάτι και νερό. Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές σταγόνες απο αιθέρια έλαια όπως είναι το φασκόμηλο και δεντρολίβανο.Προσοχή όμως γιατί κάποιοι κρύσταλλοι δεν δέχονται τον καθαρισμό με αλατόνερο ή αλάτι.Μπορούμε τότε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικά , έτοιμα προϊόντα όπως το Σέραμπις Μπει της Aura Soma το οποίο το εφαρμόζουμε απευθείας στον κρύσταλλο. Επίσης ένας άλλος τρόπος, είναι αν βρεθούμε στη φύση να τους θάψουμε στο χώμα δύο με τρεις ημέρες έτσι ώστε να απορροφηθεί οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια έχουν συγκεντρώσει ..

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Εκατό νέα είδη θαλάσσιας ζωής ανακάλυψαν επιστήμονες σε βάθος σχεδόν 5.000 μέτρων!
Τιτάνας: Οι αμμόλοφοι στον δορυφόρο του Κρόνου είναι θρυμματισμένα φεγγάρια
Μαύρες τρύπες-βρέφη είναι οι κόκκινες κουκίδες που εντόπισε το τηλεσκόπιο James Webb
Εξέλιξη των ζώων: Τα αρσενικά αναπτύσσουν μεγαλύτερα όπλα, ενώ τα θηλυκά μεγαλύτερο εγκέφαλο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση