Του Γιάννη Αραχωβίτη

Όλα τα σκυλιά είναι σκυλιά. Καθαρόαιμα και μη, αδέσποτα και μη έχουν ψυχή και αξίζουν την συμπόνια, την φροντίδα και την προστασία των ανθρώπων.

Πόσο μάλιστα που τα σκυλιά είναι οι καλύτεροί μας φίλοι.

Βεβαίως αυτά που βρίσκονται σε δύσκολη θέση χρειάζονται μια βοήθεια παραπάνω. Μια ευκαιρία να ζήσουν σε φυσιολογικές και βολικές συνθήκες.

Η συνειδητή βοήθεια του ανθρώπου προς όντα που βρίσκονται σε δεινή θέση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον χαρακτηρίζουν και τον κάνουν ξεχωριστό.

Δώσε και εσύ μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο. Δώσε μια ευκαιρία σε ένα σκυλί (μια γάτα) που βρίσκεται κλεισμένο σε ένα καταφύγιο.

Αξίζουν να ζήσουμε μαζί μας, με τους καλύτερους φίλους τους!!

Συγγραφέας Γιάννης Αραχωβίτης

Ο Γιάννης Αραχωβίτης ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση ανθρώπων και στο πως ο καθένας μπορεί να βρει μια αποστολή στη ζωή, κάτι που να του αρέσει και με ποιο τρόπο μπορεί να το υλοποιήσει.
Μαθητής κορυφαίων προσωπικοτήτων από το χώρο της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης και της τέχνης της επιτυχίας ο κ. Αραχωβίτης είναι εισηγητής σε διάφορα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες του εταιρείες και ατομικά μαθήματα. Είναι ειδικός στην επικοινωνία (δημόσια ομιλία, παρουσιάσεις, γλώσσα του σώματος κ.λ.π.)

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε