Κάποιοι βάζουν πλάτη!

Του Γιάννη Αραχωβίτη Ακόμα και στους πιο χαλεπούς καιρούς, όπως στις μέρες μας, υπάρχουν κάποιοι που βάζουν πλάτη για να πάει ο κόσμος μπροστά.

Του Γιάννη Αραχωβίτη

Ακόμα και στους πιο χαλεπούς καιρούς, όπως στις μέρες μας, υπάρχουν κάποιοι που βάζουν πλάτη για να πάει ο κόσμος μπροστά. Είναι αυτοί που μακριά από τα παράθυρα της δημοσιότητας σκύβουν το κεφάλι στο πρόβλημα και ψάχνουν για λύσεις. Γιατί οι λύσεις δεν προέρχονται από τα ξύλινα λόγια και τις δήθεν ψευτοπαλληκαριές. Βρίσκονται από αυτόν που καθημερνά δίνει το καλύτερο εαυτό του σε ότι και να κάνει. Από αυτόν που δεν τα παρατάει για να κλαψουρίζει δεξιά και αριστερά.

Advertisment

Βρες το δικό σου μετερίζι και γίνε από τους καλύτερους στην πράξη. Γιατί στα λόγια πολλοί μπορεί να είναι καλοί. Αλλά ο άνδρας ο πραγματικός (και η γυναίκα) φαίνεται στην πράξη. Στο πόσα τούβλα έκτισε σήμερα. Στα πόσα δέντρα πότισε. Στο πόσα ψωμιά έψησε.

Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Μην αναβάλλεις το επόμενο βήμα. Μην ελπίζεις σε πολλά από το άλλους. Από τα δικά σου χέρια θα γραφτεί η δική σου ιστορία.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Robert Greene | Σε στιγμές αβεβαιότητας πρέπει να πολεμήσετε την ανάγκη που έχετε να στραφείτε προς τα μέσα
Η μέθοδος «Αφήστε τους»: Δύο απλές λέξεις που μπορούν να σε λυτρώσουν
Σημειωματάριο συναισθημάτων: Αυτό που μας ενοχλεί στους άλλους είναι αυτό που έχουμε μέσα μας και το κρύβουμε
Να αποδείξουμε στον τερέν της ζωής ποιον κόσμο θέλουμε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση