Απολογισμός για το 2015 και Στόχοι για το 2016

Το 2015 ήταν μια έντονη χρονιά σε όλους τους τομείς. Η Εναλλακτική Δράση, αν και προκλήθηκε αρκετές φορές να λάβει θέσεις ή και να

Το 2015 ήταν μια έντονη χρονιά σε όλους τους τομείς. Η Εναλλακτική Δράση, αν και προκλήθηκε αρκετές φορές να λάβει θέσεις ή και να σχολιάσει την επικαιρότητα, δεν το έκανε. Τις πιο δύσκολες στιγμές, το καλοκαίρι,  επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε ακόμα περισσότερα άρθρα ανάτασης, ακόμα περισσότερα άρθρα αυτοβοήθειας. Και αυτός είναι ο τρόπος που έχουμε λειτουργήσει και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Σε σκοτεινές εποχές, θα απαντάμε με περισσότερο φως, σε εποχές χωριστικότητας θα απαντάμε με περισσότερη ενότητα και σε εποχές φόβου θα απαντάμε με περισσότερη αγάπη. Η Εναλλακτική Δράση θα παραμείνει ένας τόπος γνώσης, όασης, ξεκούρασης, έμπνευσης και ενδυνάμωσης.

Το 2015, παρόλες τις αναταράξεις, ήταν μια πολύ θετική χρονιά για το δικτυακό μας τόπο. Η αγάπη με την οποία όλοι μας εργαζόμαστε (οι περισσότεροι εθελοντικά), σε συνδυασμό με τη δική σα υποστήριξη, οδήγησε την Εναλλακτική Δράση  να γίνει ένας από τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, να σας ενημερώσουμε ότι η Εναλλακτική Δράση διαβάζεται σταθερά, σε 48 χώρες, ενώ πολλές φορές έφτασε τις 3.000.000 προβολές σελίδων και πάνω από 800.000 μοναδικούς αναγνώστες σε ένα μήνα.

Advertisment

Φέτος, αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας η οποία έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες, κάνει την πλοήγηση πολύ πιο εύκολη και θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια ειδική συνδρομητική, κλειστή πλατφόρμα, για όσους θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα στη γνώση, στην αναζήτηση και στην εμπειρία της διάδρασης. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αρθρογράφους που γράφουν στην Εναλλακτική Δράση, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στη διατήρηση και στην ενδυνάμωση του μηνύματός μας. Ακολουθεί η λίστα με τους κυριότερους αρθρογράφους:

Γιώργος Βασιλορεΐζης – Κοινωνιολόγος

Advertisment

Γιάννης Αραχωβίτης – Success Mentor

Ανστασία Μοσχοβάκη – Ιατρός, Παθολόγος

Νίκόλαος Βακόνδιος – Ψυχολόγος

Μάριος Δημόπουλος  – Ορθομοριακός, Διατροφολόγος

Ρίνα Σερέτη – Συγγραφέας

StarDogs Academy – Ακαδημία Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων

Δημήτρης Μιχελουδάκης – Νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας

Άννα Ιωαννίδου  – Συγγραφέας, Ταξιδιώτισσα

Bisba – Διαφημιστής

Χρυσούλα Ζερβού –  Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

Ειρήνη – Μαρία Σταματοπούλου – Συγγραφέας, Φοιτήτρια Νομικής

Έρηκα Καρέλη – Συγγραφέας

Υπάτιος Βαρελάς – Προπονητής Ζωής (Life Coach), EFT, NLP

Παναγιώτης Μητρόπουλος – Κοινωνιολόγος

Μαρία – Χριστίνα Δουλάμη – Δημοσιογράφος

Χαρά Νικολαΐδου, Εκπαιδευτικός, Εισηγήτρια Σεμιναρίων

όπως επίσης και οι:

Ζωή Χατζηθωμά – Εκπαιδευτικός

Ηλιάννα Πεσσάρη – Ψυχολόγος

Μαριτίνα Συμβουλίδη – Ψυχολόγος

Νίκη Ορφανουδάκη – Life Coach

Χρήστος Βασιλόπουλος – Ψηφιακό Marketing, Πεζοπόρος,

Ορσαλία Ψαρίδη – Διατροφολόγος

Βιολέτα Ψωφάκη – Certified Professional Coach, Συγγραφέας

ΜΜ – Συγγραφέας

Άσπα Ζώτου – Συγγραφέας

Κατερίνα Τσίλλη – Συγγραφέας

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για τα εκατοντάδες κείμενα που λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά από εσάς. Παρόλο που δεν είναι δυνατό να δημοσιευτούν πολλά από αυτά, αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη, κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα κείμενο. Ανεξάρτητα με το εάν δημοσιεύονται ή όχι, όλα αυτά τα κείμενα αποθηκεύονται.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες και τους συνεργάτες μας οι οποίοι εργάζονται στο παρασκήνιο, για να λειτουργεί ομαλά  ο δικτυακός μας τόπος.

Στόχοι για το 2016

Η νέα χρονιά θέλουμε να είναι μια αξέχαστη χρονιά και για εμάς που εργαζόμαστε με χαρά στην Εναλλακτική Δράση αλλά και για όλη την κοινωνία. Για αυτό το λόγο, εκτός της νέας επικείμενης – χαμηλού κόστους –  συνδρομητικής  πλατφόρμας που θα παρουσιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσουν και δημιουργικές κοινωνικές δράσεις, εκπαιδευτικά μαθήματα με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος και παρουσίαση φωτεινών προσωπικοτήτων και ομάδων από την Ελλάδα και  τον Κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι…

Σας ευχόμαστε από καρδιάς, το 2016 να είναι μια μοναδική χρονιά, γεμάτη αυτογνωσία, επιγνώσεις και αυτοβελτίωση, για εσάς και τις οικογένειές σας!

Με αγάπη και εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα της Εναλλακτικής Δράσης

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Από τη Συναισθηματική Καταιγίδα στην Ηρεμία: Προς μια πιο ευτυχισμένη ζωή
Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση