Καλύτερη Ζωή

Η Δυναμική της Επιτυχίας – Το απόλυτο τριήμερο προσωπικής ανάπτυξης | Οι προεγγραφές ξεκίνησαν

Η Δυναμική της Επιτυχίας είναι το σπουδαιότερο σεμινάριο της Μεθόδου Καλογήρου. Διδάσκεται για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν αποφοιτήσει από αυτό περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι. Το σεμινάριο παραδίδει πλέον η δεύτερη γενιά με την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Η Αγάπη Καλογήρου και ο Αλέξιος Βανδώρος συνεχίζουν επάξια το έργο του δημιουργού της μεθόδου, Αντώνη Καλογήρου. 

Την περίοδο 2020 – 2021, λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, τόσο η Δυναμική της Επιτυχίας όσο και τα μετέπειτα σεμινάρια και ακαδημίες πραγματοποιήθηκαν online μέσω live streaming δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε ανθρώπους από κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου. Ένα μεγάλο στοίχημα κερδίθηκε και δικαίωσε το ρητό “Ο Τολμών Νικά”. Αποκορύφωμα αποτέλεσε το συνέδριο ΑποφασίΖΩ Power Stories που το παρακολούθησαν online και ζωντανά περισσότεροι από 6000 άνθρωποι, ενώ στη συνέχεια το είδαν δεκάδες χιλιάδες άλλοι ασύγχρονα. 

Τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Αλέξιος και η Αγάπη πρωτοπορούν για άλλη μια φορά. Δημιουργούν το πρώτο μεγάλο διαδραστικό, υβριδικό σεμινάριο το οποίο θα φιλοξενεί τόσο διαζώσης συμμετοχές όσο και online. Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με έναν πρωτοποριακό τρόπο ώστε να δημιουργεί διαδραστικότητα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, είτε αυτών που θα παρακολουθούν με φυσική παρουσία είτε όσων θα παρακολουθούν μέσα από το σπίτι τους.

Την παραγωγή έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά η εταιρεία παραγωγής Alternative Media και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους συμμετέχοντες είναι πολλές, είτε συνδεθούν από το σπίτι τους είτε προσέλθουν στον χώρο παραγωγής. Τόσο η παραγωγή, όσο και η διοργάνωση υπόσχονται μια ενιαία και μοναδική εμπειρία για όλους.

Μεγάλη έκπτωση στις προεγγραφές εισιτηρίων

Έως τις 31 Ιουλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους με έκπτωση 50% είτε στο διαζώσης είτε στο Live Streaming. Επειδή όμως τη χαρά αξίζει να τη μοιραζόμαστε, το ΑποφασίΖΩ δίνει τη δυνατότητα για όσους κλείσουν με κανονική τιμή το εισιτήριό τους έως τις 31 Ιουλίου να φέρουν άλλους δύο φίλους εντελώς δωρεάν. 

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε

 

Είπαν για το  ΑποφασίΖΩ και τη Δυναμική της Επιτυχίας

 

 

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Άρθρο της Suzanne Phillips, Psy.D., ABPP Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες για τα ζευγάρια, είναι η πεποίθηση ότι πρέπει να ασχοληθούν με το λάθος στη

6 βήματα για να ανακαλύψετε την ευτυχία.

Μην υποτιμάς τα ταλέντα ή το ταλέντο που έχεις, είναι δικό σου! Άλλωστε δεν έχουν όλοι τις ίδιες έμφυτες ικανότητες!

Το να κάνεις επιλογές για τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ αδυναμία.

Η προγεννητική έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αλλάξει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζονται οι μετέπειτα ακαδημαϊκές δεξιότητες.

Ο πάγος περιέχει την καλά κρυμμένη ιστορία του κλίματος της Γης, η οποία φτάνει και μέχρι χιλιάδες χρόνια πριν.

Πρόσφατα Άρθρα

Το να κάνεις επιλογές για τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ αδυναμία.

Η προγεννητική έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αλλάξει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζονται οι μετέπειτα ακαδημαϊκές δεξιότητες.

Ο πάγος περιέχει την καλά κρυμμένη ιστορία του κλίματος της Γης, η οποία φτάνει και μέχρι χιλιάδες χρόνια πριν.

Μπορεί να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δείτε διαφορά, όμως ο τρόπος είναι φυσικός και σίγουρα πιο οικονομικός.

Η χερσόνησος Παξιμάδα Καρύστου βρίσκεται τόσο κοντά στην Αττική, κι όμως μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με μια αύξηση των καταθλιπτικών συμπτωμάτων στην εμμηνόπαυση.

Δυστυχώς, αν και η οικονομική κακοποίηση δεν αφήνει σημάδια, είναι εξαιρετικά αποδιοργανωτική και εξαντλητική.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε