Πρόσωπα - Γνώση

4 διεθνείς προσωπικότητες που αξίζει να παρακολουθήσετε στο Leading Minds Festival!

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να ανοίξει τις ψηφιακές πύλες του το Leading Minds Festival.

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό Φεστιβάλ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 20 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή εξέχουσων προσωπικοτήτων που θα μας εμπνεύσουν και θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ολιστικά τον κόσμο που ζούμε και τις ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα εδώ και τώρα.

Οι καλεσμένοι ομιλητές του φεστιβάλ θα θέσουν όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που κάνουμε καθημερινά και θα μας δώσουν τη δική τους εικόνα για το τί μέλλει γενέσθαι. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρηματίες,  επιστήμονες, φιλόσοφοι και άνθρωποι μεγάλης επιρροής ενώνουν τις φωνές τους για να πουν ότι το μέλλον έφτασε! Ο κόσμος μας άλλαξε! Τα παραδοσιακά μοντέλα διακυβερνησης, οικονομίας και επικοινωνίας κλυδωνίζονται. Μια νέα πραγματικότητα με νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες έχει ήδη αναδυθεί και καλούμαστε να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες ζωντανά με μια απλή εγγραφή στο https://leadingminds.gr/el/register/

Παρακάτω σας παραθέτουμε 4 εξαιρετικές διεθνείς προσωπικότητες που συναντούνται για πρώτη φορά στο Leading Minds Festival και τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.

Δρ Μηνάς Καφάτος: «Το Σύμπαν, Εμείς και η Ανώτερη Εξέλιξη»

Δρ Μηνάς Καφάτος

Ο Δρ. Μηνάς Κ Καφάτος είναι ελληνοαμερικανός κβαντικός φυσικός συγγραφέας, κοσμολόγος, ερευνητής κλιματικών αλλαγών και εργάζεται στον τομέα της Συνειδητότητας. Ο κ. Καφάτος είναι καθηγητής στην Έδρα Υπολογιστικής Φυσικής Fletcher Jοnes και διευθύνει το Κέντρο Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων στο Πανεπιστήμιο Chapman στην Καλιφόρνια. Στο ενεργητικό του ο καθηγητής διαθέτει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Στο Leading Minds Festival o Δρ. Καφάτος θα απευθύνει ομιλία με τίτλο «Το Σύμπαν, Εμείς και η Ανώτερη Εξέλιξη» την Παρασσκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:00 στο Stage B

Arun Gandhi: «Μη Βία ή Μη ύπαρξη! Η ανθρωπότητα σε Σταυροδρόμι».

Arun Gandhi

 

Ο ινδοαμερικανός κοινωνικοπολιτικός ακτιβιστής Arun Gandhi είναι  εγγονός και συνεχιστής του έργου του πνευματικού ηγέτη Μαχάτμα Γκάντι και έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αγώνα εναντίον της βίας. Είναι ιδρυτής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Γκάντι, αποστολή του οποίου αποτελεί η ίδρυση σχολείων βασικής εκπαίδευσης για τα φτωχά παιδιά, καθώς και του Ινστιτούτου Μη Βίας Μ.Κ. Γκάντι στο Πανεπιστήμιο Christian Brothers στο Τενεσί.

Στο Leading Minds Festival θα τον παρακολουθήσουμε στην ομιλία του με τίτλο: «Μη Βία ή Μη ύπαρξη; Η ανθρωπότητα σε Σταυροδρόμι» την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Stage C

Elio D΄Anna: Διορατικός Καπιταλισμός

Elio D' Anna

 

Με πολύπλευρη μόρφωση και ταλέντα σε ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων ο Elio D’ Anna, είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, φιλόσοφος οικονομολόγος, ποιητής και μουσικός. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οικονομολόγων –ESE. O Elio D’ Anna διακρίνεται επίσης την επιχειρηματική ευφυία του, καθώς έχει ιδρύσει επιχειρήσεις σε τομείς που εκτείνονται από την εκπαίδευση έως τη φιλοξενία και από την ψυχαγωγία έως την τεχνολογία.

Στο Leading Minds Festival θα μιλήσει στο κοινό για τον Διορατικό Καπιταλισμό την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο stage C.

Howard Martin

Howard Martin

 

«Ηγεσία με βάση την Καρδιά» είναι ο τίτλος της ομιλίας του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του HeartMath Howard Martin. To Ινσιτούτο HeartMath είναι ένα διεθνές ερευνητικό Ινστιτούτο που μελετά την καρδιακή συνοχή και την αυτορύθμιση . Στα τελευταία 30 χρόνια έρευνας έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά άρθρα και έχει περισσότερες από 15.000 επιστημονικές αναφορές. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ  https://leadingminds.gr/el/schedule/

Οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των ομιλιών που συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ. Εγγραφείτε τώρα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις εξελίξεις του φεστιβάλ.

Εγγραφείτε εδώ

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η αναζήτηση και η επιδίωξη μιας καλύτερης ζωής σημαίνει και φροντίδα για τη ζωή. Σημαίνει ότι υπερασπιζόμαστε την ποιότητά της. Πόσο εύκολο είναι όμως

Είχα ακούσει τον Τζιμ Ρον να λέει πως όταν δεν είχε χρήματα, έδινε μεγάλα πουρμπουάρ. «Γιατί, κύριε Ρον;» τον ρώτησαν. «Γιατί ήξερα ότι θα

Από τα αρχαία χρόνια, οι άντρες προσπαθούν να καταλάβουν τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άντρες. Μάταια, οι μεν προσπαθούν να καταλάβουν – πάντα

Αυτοί πάντα θα φεύγουν, εσύ τι θα κάνεις γι' αυτό;

ίναι το ταξίδι βαθειά μέσα στον πόνο που μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αποδοχής του εαυτού.

Όσο λιγότερο απαιτούμε από τη ζωή, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να γευτούμε αυτό που έχει να μας δώσει.

Το υποθαλάσσιο ρήγμα της Αμοργού είναι ένα από τα πιο ενεργά ρήγματα του ελληνικού θαλάσσιου χώρου.

Πρόσφατα Άρθρα

Αυτοί πάντα θα φεύγουν, εσύ τι θα κάνεις γι' αυτό;

ίναι το ταξίδι βαθειά μέσα στον πόνο που μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αποδοχής του εαυτού.

Όσο λιγότερο απαιτούμε από τη ζωή, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να γευτούμε αυτό που έχει να μας δώσει.

Το υποθαλάσσιο ρήγμα της Αμοργού είναι ένα από τα πιο ενεργά ρήγματα του ελληνικού θαλάσσιου χώρου.

Oι πάσχοντες από προδιαβήτη και διαβήτη τύπου 2, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη νευροεκφυλιστική νόσο.

Η σπάνια αυτή κατάσταση προκαλείται από την ένταση μιας καλλιτεχνικής εμπειρίας.

Η ικανότητά τους να χειραγωγούν διακριτικά μπορεί να είναι εκπληκτική, ιδιαίτερα στα αρχικά στάδια των ρομαντικών σχέσεων.

Η καλλιέργεια και η βίωση θετικών συναισθημάτων μπορεί να θεωρηθεί ως πνευματικό ζήτημα.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε