Πρόσωπα - Γνώση

4 διεθνείς προσωπικότητες που αξίζει να παρακολουθήσετε στο Leading Minds Festival!

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να ανοίξει τις ψηφιακές πύλες του το Leading Minds Festival.

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό Φεστιβάλ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 20 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή εξέχουσων προσωπικοτήτων που θα μας εμπνεύσουν και θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ολιστικά τον κόσμο που ζούμε και τις ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα εδώ και τώρα.

Οι καλεσμένοι ομιλητές του φεστιβάλ θα θέσουν όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που κάνουμε καθημερινά και θα μας δώσουν τη δική τους εικόνα για το τί μέλλει γενέσθαι. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρηματίες,  επιστήμονες, φιλόσοφοι και άνθρωποι μεγάλης επιρροής ενώνουν τις φωνές τους για να πουν ότι το μέλλον έφτασε! Ο κόσμος μας άλλαξε! Τα παραδοσιακά μοντέλα διακυβερνησης, οικονομίας και επικοινωνίας κλυδωνίζονται. Μια νέα πραγματικότητα με νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες έχει ήδη αναδυθεί και καλούμαστε να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες ζωντανά με μια απλή εγγραφή στο https://leadingminds.gr/el/register/

Παρακάτω σας παραθέτουμε 4 εξαιρετικές διεθνείς προσωπικότητες που συναντούνται για πρώτη φορά στο Leading Minds Festival και τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.

Δρ Μηνάς Καφάτος: «Το Σύμπαν, Εμείς και η Ανώτερη Εξέλιξη»

Δρ Μηνάς Καφάτος

Ο Δρ. Μηνάς Κ Καφάτος είναι ελληνοαμερικανός κβαντικός φυσικός συγγραφέας, κοσμολόγος, ερευνητής κλιματικών αλλαγών και εργάζεται στον τομέα της Συνειδητότητας. Ο κ. Καφάτος είναι καθηγητής στην Έδρα Υπολογιστικής Φυσικής Fletcher Jοnes και διευθύνει το Κέντρο Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων στο Πανεπιστήμιο Chapman στην Καλιφόρνια. Στο ενεργητικό του ο καθηγητής διαθέτει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Στο Leading Minds Festival o Δρ. Καφάτος θα απευθύνει ομιλία με τίτλο «Το Σύμπαν, Εμείς και η Ανώτερη Εξέλιξη» την Παρασσκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:00 στο Stage B

Arun Gandhi: «Μη Βία ή Μη ύπαρξη! Η ανθρωπότητα σε Σταυροδρόμι».

Arun Gandhi

 

Ο ινδοαμερικανός κοινωνικοπολιτικός ακτιβιστής Arun Gandhi είναι  εγγονός και συνεχιστής του έργου του πνευματικού ηγέτη Μαχάτμα Γκάντι και έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αγώνα εναντίον της βίας. Είναι ιδρυτής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Γκάντι, αποστολή του οποίου αποτελεί η ίδρυση σχολείων βασικής εκπαίδευσης για τα φτωχά παιδιά, καθώς και του Ινστιτούτου Μη Βίας Μ.Κ. Γκάντι στο Πανεπιστήμιο Christian Brothers στο Τενεσί.

Στο Leading Minds Festival θα τον παρακολουθήσουμε στην ομιλία του με τίτλο: «Μη Βία ή Μη ύπαρξη; Η ανθρωπότητα σε Σταυροδρόμι» την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Stage C

Elio D΄Anna: Διορατικός Καπιταλισμός

Elio D' Anna

 

Με πολύπλευρη μόρφωση και ταλέντα σε ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων ο Elio D’ Anna, είναι συγγραφέας του best seller βιβλίου Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, φιλόσοφος οικονομολόγος, ποιητής και μουσικός. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οικονομολόγων –ESE. O Elio D’ Anna διακρίνεται επίσης την επιχειρηματική ευφυία του, καθώς έχει ιδρύσει επιχειρήσεις σε τομείς που εκτείνονται από την εκπαίδευση έως τη φιλοξενία και από την ψυχαγωγία έως την τεχνολογία.

Στο Leading Minds Festival θα μιλήσει στο κοινό για τον Διορατικό Καπιταλισμό την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο stage C.

Howard Martin

Howard Martin

 

«Ηγεσία με βάση την Καρδιά» είναι ο τίτλος της ομιλίας του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του HeartMath Howard Martin. To Ινσιτούτο HeartMath είναι ένα διεθνές ερευνητικό Ινστιτούτο που μελετά την καρδιακή συνοχή και την αυτορύθμιση . Στα τελευταία 30 χρόνια έρευνας έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά άρθρα και έχει περισσότερες από 15.000 επιστημονικές αναφορές. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ  https://leadingminds.gr/el/schedule/

Οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των ομιλιών που συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ. Εγγραφείτε τώρα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις εξελίξεις του φεστιβάλ.

Εγγραφείτε εδώ

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Φόβοι και φοβίες, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτο-αμφισβήτηση, άγχος και ανησυχία, αβεβαιότητα και αναβλητικότητα, είναι μερικές από τις αρνητικές εκείνες καταστάσεις, που ταιλαιπωρούν τον συναισθηματικό

Η ζωή καμιά φορά μοιάζει με τα παραμύθια. Πλοκή, χαρακτήρες, δράση, συνθέτουν κάτι που μοιάζει με παραμύθι αλλά που όμως δεν είναι. Συχνά συμβαίνει

Η αγάπη δεν κρύβεται, μόνο προστατεύεται στις σιωπές που δεν προδίδονται από καμμία λέξη.

Το You tube αποτελεί ένα νέο μέσο για τη μελέτη της συμπεριφοράς των ζώων, οι οποίες είναι δύσκολο να καταγραφούν στο ζωολογικό κήπο.

Η κετογονική διατροφή είναι η αιχμή του δόρατος στη νέα τάση που αφορά την αλλαγή της θεωρίας για τα συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό

Σήμερα τιμάται στη χώρα η μνήμη των 353.000 Ελλήνων Ποντίων που οδηγήθηκαν στον αφανισμό.

Η προβληματική εμπλοκή είναι κοινή μεταξύ των ακολούθων αλλά δεν είναι γνωστή ή τόσο κατανοητή από ψυχολογικής πλευράς.

Πρόσφατα Άρθρα

Το You tube αποτελεί ένα νέο μέσο για τη μελέτη της συμπεριφοράς των ζώων, οι οποίες είναι δύσκολο να καταγραφούν στο ζωολογικό κήπο.

Η κετογονική διατροφή είναι η αιχμή του δόρατος στη νέα τάση που αφορά την αλλαγή της θεωρίας για τα συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό

Σήμερα τιμάται στη χώρα η μνήμη των 353.000 Ελλήνων Ποντίων που οδηγήθηκαν στον αφανισμό.

Η προβληματική εμπλοκή είναι κοινή μεταξύ των ακολούθων αλλά δεν είναι γνωστή ή τόσο κατανοητή από ψυχολογικής πλευράς.

Όσο έξυπνο και ταλαντούχο κι αν είναι το παιδί, πιθανότατα χρειάζεται στήριξη σε ορισμένους τομείς.

Οι μυρωδιές έχουν γίνει ένα από τα εργαλεία των επιχειρήσεων για να προσελκύσουν πελάτες και να επηρεάσουν την συμπεριφορά τους.

Το ποσοστό του SIDS παραμένει υψηλό, συμβάλλοντας σχεδόν στο 50% όλων των μεταγεννητικών θανάτων στις δυτικές χώρες.

Όταν οι γονείς συγκρούονται ως το προς τον τρόπο ανατροφής των παιδιών τους, γίνονται κακό παράδειγμα για τα παιδιά τους.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε