Βρετανικό Travel Weekly: “Στη Νάξο οι τουρίστες επιστρέφουν ξανά και ξανά”

Η Νάξος «πρωταγωνιστεί» στον νέο κατάλογο του βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Weekly

Βρετανικό Travel Weekly: "Στη Νάξο οι τουρίστες επιστρέφουν ξανά και ξανά"

«Οι επισκέπτες στη Νάξο μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στο ενετικό λιμάνι, ανάμεσα στις βουκαμβίλιες της Χώρας. Για επιλογές εκτός πόλης, η πεζοπορία και η ποδηλασία, καθώς και το ταξίδι στην ιστορία μέσα από τους αρχαίους ναούς είναι απολαυστικές εμπειρίες. Οι πατάτες που προέρχονται από το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ναξιώτικό έδαφος κάνουν τη διαφορά» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο!

Η κουζίνα της Νάξου εντυπωσιάζει

Η Νάξος πρωταγωνίστησε και στις σελίδες του επίσης Βρετανικού National Geographic Traveller. Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων απέσπασε μία εξίσου σημαντική διάκριση ως ένα από τους προορισμούς που ξεχωρίζουν στη γαστρονομική «σκηνή» της Ελλάδας  .

“Χάρη στο εύφορο έδαφος, το νησί φημίζεται για τους καρπούς, το ελαιόλαδο, το κρασί και το θυμαρίσιο μέλι του, ενώ παράγει επίσης μεγάλη ποικιλία από τυριά, όπως η γραβιέρα, η κοπανιστή και το αρσενικό” αναφέρει μεταξύ άλλων. Η απήχηση του προορισμού σε διεθνή ΜΜΕ θα συντηρηθεί μετά την προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή του Δήμου από την εφημερίδα The Sun που προσεγγίζει εκατομμύρια ταξιδιώτες.

« Είναι ενθαρρυντική η ανταπόκριση των τουριστών από το εξωτερικό και κυρίως από Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Σκανδιναβία, Αυστρία, Γερμανία, και άλλες αγορές για διακοπές που διευρύνουν το μοντέλο ήλιος – θάλασσα με γαστρονομία, δραστηριότητες, αρχαία μνημεία, τοπικές παραδόσεις, γραφικά χωριά και island hopping στις πανέμορφες Μικρές Κυκλάδες», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε