Ενδιαφέροντα

NLPower Up Your Mind: Ένα ανοικτό σεμινάριο για να γνωρίσετε τη δύναμη του νου σας

Ανακαλύψτε το μοναδικό και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Professional NLP Coach Certification από τη Dynamic Equilibrium System σε συνεργασία με τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς NLP  (INLPTA, ANLP, Meta International). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τόσο δια ζώσης όσο και σε Live Streaming στις 18 Φεβρουαρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε διαδραστικές επιδείξεις και να νιώσετε από πρώτο χέρι τον ισχυρό αντίκτυπο του NLP. 

Δια ζώσης συμμετοχή

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία, (19ο χλμ Λεωφ. Αθηνών- Λαυρίου, δείτε τον χάρτη εδώ). Το κοινό θα πρέπει να προσέλθει στις 11.30 το πρωί. Ο αριθμός των δια ζώσης συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και οι θέσεις είναι ονομαστικές, επομένως αν θέλετε να συμμετέχετε δια ζώσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής ως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα σας καλέσουν από το φορέα για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή σας.

Advertisment

Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες που θα βρεθούν ζωντανά μαζί μας θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν προσωπικά με τους εκπαιδευτές και να λάβουν αναμνηστικά δώρα. Όλοι οι συμμετέχοντες στο event (live- online) θα επωφεληθούν της έκπτωσης 30% στα δίδακτρα του προγράμματος ως 25/2/23

Συμμετοχή μέσω Live Streaming

Καθώς ο αριθμός των δια ζώσης συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, η DES δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής των ενδιαφερομένων από το χώρο τους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας απλά μεταβείτε στη φόρμα και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Και επιλέξτε εάν θα θέλατε να το παρακολουθήσετε δια ζώσης ή διαδικτυακά.

 

Advertisment

Βραβευμένο πρόγραμμα στα International NLP Awards 2022

Το 2022 η ομάδα της DES κέρδισε το Διεθνές Βραβείο “εξαιρετικής προσφοράς κατά την διάρκεια της πανδημίας” στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Οι εκπαιδευτές

Οι έμπειροι εκπαιδευτές NLP της DES από διαφορετικούς τομείς και επαγγελματικά υπόβαθρα θα μοιραστούν μαζί σας τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και πραγματικές ιστορίες, δίνοντάς σας πληροφορίες για τους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους. Θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσετε αποφοίτους και επαγγελματίες, οι οποίοι θα σας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση αυτού του μοναδικού συστήματος.

Νικόλαος Φραγκιάς

Νικόλαος Φραγκιάς

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Behavioral Analyst, Profiler και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το Academy of Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες, όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection) και σε τεχνικές Ανάκρισης και Εξαπάτησης (Interrogation & Deception).

Επιπρόσθετα, είναι NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language.

Επίσης, διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit. Επιπλέον, είναι Λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS) στο Master in Criminal Psychology.

Βάσια Μανίκα

Βάσια Μανίκα

Η Βάσια είναι Γενική Διευθύντρια και εκπαιδεύτρια της εταιρείας Dynamic Equilibrium System LTD σε θέματα Wellbeing, Sports Communication και NLP. Είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Meta- Health Coach (CMA), Micro Expressions & Body Language Facilitator και Speaker’s Performance Coach για το TEDxKids@Ilissos.

Η Βάσια έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής και έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. Στα πλαίσια των εταιρικών συνεργασιών της σχεδιάζει, υλοποιεί και στελεχώνει και με άλλους επαγγελματίες υγείας μεγάλα projects που αφορούν στην Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία εργοδοτών και εργαζομένων. Είναι Corporate Wellbeing Partner της Παπαστράτος (PMI), Vodafone Greece, Γρηγόρης Μικρογεύματα, ERGONOMIA και κάποιες από τις εταιρικές συνεργασίες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες EDF Renewables, ALSTOM, Thenamaris, Syngenta, Elpedison κα.

Δρ Μυρτώ Ραφτοπούλου

Η Μυρτώ Ραφτοπούλου είναι Leadership & Business Coach, Professional Medical Coach και εισηγήτρια στην εταιρεία Dynamic Equilibrium System LTD.

Αφού ολοκλήρωσε το Διδακτορικό της στην Kυτταρική Bιολογία στο Πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου το 2003, υπήρξε μεταδιδακτορική ερευνήτρια στον τομέα της Nευροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University Medical Center), πριν κάνει τη μετάβαση στις επιστημονικές εκδόσεις ως Editor για τα περιοδικά Nature-Springer.

Για περισσότερα από 10 χρόνια η Μυρτώ είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στις τεχνικές του NLP (Licenced NLP Master Trainer) από το International Trainers Academy of NLP που έχει συστήσει ο συνδημιουργός του NLP, Dr. John Grinder, και η πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα Certified trainer του New Code NLP. Είναι, επίσης, certified NLP Master Coach, Practitioner of Time Line Therapy TM και Practitioner of Ericksonian Hypnosis Patterns από τη σχολή του Tad James (ABNLP), καθώς και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια (Certified Hypnotherapist) και μέλος του National Guild of Hypnotists. Έχει διατελέσει assistant trainer των John Grinder, Carmen Bostic St Clair και Michael Carroll στο NLP Academy του Λονδίνου, καθώς και external examiner για πιστοποιήσεις NLP στην Πορτογαλία και την Ολλανδία.

 

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το event

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP Coaching σε βάθος και, πιο συγκεκριμένα, σε:

• Επαγγελματίες Υγείας (διαιτολόγοι- ιατροί- φαρμακοποιοί)
• Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές
• Δασκάλους, εκπαιδευτικούς
• Εκπαιδευτές ενηλίκων
• Αθλητές
• Στελέχη επιχειρήσεων
• Ελεύθερους επαγγελματίες
• Διαπραγματευτές & πωλητές

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ημερίδα θα έχουν την δυνατότητα:

• Να μάθουν τι είναι και τι δεν είναι το NLP.
• Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται επιστήμη. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις;
• Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται τέχνη.
• Να μάθουν τις εφαρμογές του NLP σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, η υγεία, η διατροφή και ο αθλητισμός, η προσωπική ανάπτυξη, η εκπαίδευση ενηλίκων και παιδιών, η ψυχολογία/ ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live διαδραστικά demos και να βιώσουν μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Γνωρίζατε ότι…

Σύμφωνα με τον ICF (International Coach Federation), η παγκόσμια αγορά του coaching το 2022 έφτασε τα 20 δις δολάρια. Επιπλέον, κάθε μήνα οι αναζητήσεις στο ίντερνετ για coaching ξεπερνούν το 1,5 εκατομ. Καθώς, σύμφωνα με την PwC, το coaching είναι το δεύτερο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο επάγγελμα.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι συναρπαστικό πόσοι άνθρωποι αναζητούν να κατανοήσουν περισσότερο τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς τους. Θέλουν να μάθουν πώς να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τον εαυτό τους και τους άλλους όσον αφορά στα θέλω και τις ανάγκες τους, τα όριά τους και τους στόχους τους καθώς και να βελτιώσουν τις δεξιότητες διαπραγματεύσεων, πωλήσεων και του αποτυπώματος που αφήνουν στους συνομιλητές τους. Μερικοί θέλουν να μάθουν την «γλώσσα επικοινωνίας» των άλλων ανθρώπων ώστε να ακούγονται περισσότερο και κάποιοι άλλοι θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να τους νιώθουν καλύτερα.

Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μια νέα επαγγελματική πρόκληση και μια στροφή στην καριέρα τους, μετά από πολυετή εμπειρία σε έναν τομέα εξειδίκευσης. Είναι εκείνοι που αναζητούν την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και την διεθνή πιστοποίηση του Professional NLP Coach, με την παγκόσμια ατομική πιστοποίηση της INLPTA (International NLP Trainers Association) και την εκπαιδευτική ομάδα της Dynamic Equilibrium System με την διαφορετική επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία τους.

Είναι εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν και άλλους συνανθρώπους τους να αναγνωρίσουν και να αλλάξουν τα δυσλειτουργικά μοτίβα σκέψεων και πεποιθήσεων που τους κρατούν εγκλωβισμένους σε συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν τους εξυπηρετούν πια. Είναι εκείνοι που είναι πρωτοπόροι να τολμούν να αξιοποιούν τις δεξιότητες και τεχνικές του NLP μέσα στο επαγγελματικό πλαίσιο του Coaching και να εξερευνούν, μαζί με τους coachees τους, το πλήρες δυναμικό τους.

Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθυνόμαστε. Στην επόμενη γενιά των NLP Coaches!

Τι είναι το Professional NLP Coach Certification;

Ο ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming- NLP) θεωρείται ότι είναι, ταυτόχρονα, η τέχνη και η επιστήμη της προσωπικής αριστείας. Με απλά λόγια, ανήκει στον χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας καθώς είναι μια συνθετική επιστήμη που αποτελείται από πρακτικά εργαλεία και τεχνικές από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές ψυχολογίας, ενσωματώνοντας, στην εκπαίδευσή του, τις θεμελιώδεις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να μάθει ΠΩΣ να χρησιμοποιεί το μυαλό του, για να επικοινωνήσει τόσο με τον εαυτό του όσο και τους άλλους.

Παράλληλα, η εκπαίδευση στο Coaching οδηγεί σε έναν επαγγελματικό τίτλο και προετοιμάζει τον επαγγελματία να βοηθά, με τον κατάλληλο και εξατομικευμένο τρόπο, τον coachee του να παράγει τα αποτελέσματα που θέλει, να ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά και να αναπτύσσει έναν ευέλικτο και ανθεκτικό τρόπο σκέψης.
Ο συνδυασμός των δυο προσεγγίσεων είναι καινοτόμος και εξαιρετικά δυνατός, δίνοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των coaches στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα Professional NLP Coach είναι παγκόσμια βραβευμένο στα International NLP Awards 2022 μέσω της αναγνώρισης της ομάδας μας για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Γιατί Dynamic Equilibrium System;

Η Dynamic Equilibrium System (DES), είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία και παγκόσμιες συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

• Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
• Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
• Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
• Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
• Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP
• Προάγει την βιωματική εκπαίδευση στο NLP, πρεσβεύοντας την διαδραστική εκπαίδευση.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις βασικές τεχνικές του NLP.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρακτική πρώιμης ανάγνωσης ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΩΡΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ για την κατάκτηση της αναγνωστικής ετοιμότητας «Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

«Έχω φτάσει στο αμήν». «Έπεσα σε τοίχο». «Το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί». «Βρίσκομαι σε σταυροδρόμι». «Έπιασα πάτο». «Είμαι ξεκρέμαστος». «Πνίγηκα σε μια κουταλιά

Παλαιότερες έρευνες έχουνε αποδείξει πως τα παιδιά των γονέων που έζησαν τον Ολλανδικό λιμό του 1944, είχαν πολύ χαμηλότερο σωματικό βάρος και αντιμετώπιζαν προβλήματα

«Ντύνει» με το χαρακτηριστικό της άρωμα σχεδόν όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Ως αφέψημα, βοηθά στη διαχείριση του βήχα ή της διάρροιας. Ο

Tο Φένγκ Σούι είναι  η αρμονική ροή της ενέργειας στο εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον και η οργάνωση του χώρου με τον καλύτερο τρόπο.

Για πολλούς ανθρώπους, η καθημερινή ζωή είναι μια σειρά από σχετικά εύκολες δουλειές, ραντεβού και υποχρεώσεις. Για άλλους, ωστόσο, η τήρηση της καθημερινής ρουτίνας

Όταν προσφέρουμε παρουσία σε κάποιον άλλο άνθρωπο, τον βοηθάμε να ανακαλύψει την ευτυχία, την επιτυχία και το νόημα στη ζωή του. Μπορούμε να πάρουμε

Πρόσφατα Άρθρα

«Ντύνει» με το χαρακτηριστικό της άρωμα σχεδόν όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Ως αφέψημα, βοηθά στη διαχείριση του βήχα ή της διάρροιας. Ο

Tο Φένγκ Σούι είναι  η αρμονική ροή της ενέργειας στο εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον και η οργάνωση του χώρου με τον καλύτερο τρόπο.

Για πολλούς ανθρώπους, η καθημερινή ζωή είναι μια σειρά από σχετικά εύκολες δουλειές, ραντεβού και υποχρεώσεις. Για άλλους, ωστόσο, η τήρηση της καθημερινής ρουτίνας

Όταν προσφέρουμε παρουσία σε κάποιον άλλο άνθρωπο, τον βοηθάμε να ανακαλύψει την ευτυχία, την επιτυχία και το νόημα στη ζωή του. Μπορούμε να πάρουμε

Το παιδικό τραύμα δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται καθώς μεγαλώνεις. Η παιδίατρος Nadine Burke Harris εξηγεί ότι το επαναλαμβανόμενο άγχος της κακοποίησης, της παραμέλησης

Τη λίστα με τα 100 καλύτερα τυριά στον κόσμο ανακοίνωσε για το 2024 το γνωστό online γαστρονομικό περιοδικό Taste Atlas, το οποίο συχνά αναφέρεται

Η κλιματική κρίση αλλάζει τα δεδομένα σε κάθε έκφανση της ζωής μας και κατ’ επέκταση και στο πεδίο της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Έτσι, πολλοί ταξιδιώτες

Στο Διόνι δίπλα στις εκβολές ποταμού Αχελώου κατοικεί μόνιμα ένα ζευγάρι Βουβοκύκνοι. Όπως μοιράστηκε με Topetmou ο επαγγελματίας δύτης και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβαλλοντικής

Εναλλακτική Δράση