Δύο Ελληνίδες θα διδάσκουν αρχαίους ελληνικούς μύθους στο διεθνές κοινό με σκοπό τη θεραπεία

Οι δημιουργοί του Ελληνικού Κέντρου Trauma2Therapy ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ίδρυμα Έρευνας Τραύματος της Μασαχουσέτης για ένα μεταμορφωτικό δωρεάν διαδικτυακό εργαστήριο. Οι

Οι δημιουργοί του Ελληνικού Κέντρου Trauma2Therapy ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ίδρυμα Έρευνας Τραύματος της Μασαχουσέτης για ένα μεταμορφωτικό δωρεάν διαδικτυακό εργαστήριο.

Οι γνωστές θεραπεύτριες και συνιδρύτριες του Trauma2Therapy Center, Δέσποινα Πλουσίου και Σοφία Βασιλάκου, ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συνεργασία τους με το διάσημο Trauma Research Foundation of Massachusetts (TRF) για ένα ενδυναμωτικό διαδικτυακό εργαστήριο με τίτλο “Embody the Hero Within: How 5 Ancient Greek Myths Can Help Unlock Your Healing Potential “.

Advertisment

Σχετικά με τη Δέσποινα Πλουσίου και τη Σοφία Βασιλάκου

Η Δέσποινα Πλουσίου και η Σοφία Βασιλάκου, τα λαμπρά μυαλά πίσω από το Trauma2Therapy Center, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επανάσταση της θεραπείας με βάση το τραύμα. Με πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στην ενδυνάμωση των ατόμων να ξεπεράσουν τις συναισθηματικές πληγές και να απελευθερώσουν την εσωτερική τους δύναμη.

Σχετικά με το εργαστήριο

Το διαδικτυακό εργαστήριο, που παρουσιάζεται σε συνεργασία με το κορυφαίο Trauma Research Foundation of Massachusetts (TRF), έχει ως στόχο να συνδυάσει τη σοφία των αρχαίων ελληνικών μύθων με τις πρωτοποριακές θεραπείες που βασίζονται στην πληροφόρηση για το τραύμα. Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα προέρχονται από κάθε άκρη του πλανήτη θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας, αξιοποιώντας ισχυρές θεραπευτικές τεχνικές όπως τα Εσωτερικά Οικογενειακά Συστήματα, η Σωματική Εμπειρία και η Αισθησιοκινητική Ψυχοθεραπεία.

Βασικά σημεία του εργαστηρίου:

1. Η αρχαία σοφία συναντά τη σύγχρονη θεραπεία: Ανακαλύψτε πώς οι διαχρονικές αφηγήσεις πέντε αρχαίων ελληνικών μύθων κρύβουν πολύτιμες γνώσεις για την προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία.
2. Ξεκλειδώνοντας το θεραπευτικό σας δυναμικό: Μάθετε πώς οι θεραπείες με βάση το τραύμα μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να αξιοποιήσουν την ανθεκτικότητα και τις θεραπευτικές τους ικανότητες.
3. Ενδυνάμωση του ατόμου και του συλλογικού συνόλου: Κατανοήστε το μεταμορφωτικό δυναμικό της θεραπείας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, προωθώντας την αίσθηση της διασύνδεσης και της υποστήριξης.

Advertisment

Ημερομηνία: Από 1η Αυγούστου και κάθε Τρίτη για όλο τον Αύγουστο

Λίγα λόγια από τις ιδρύτριες:

“Είμαστε ενθουσιασμένες που συνδιοργανώνουμε αυτό το εργαστήριο σε συνεργασία με το Ίδρυμα Έρευνας για το Τραύμα της Μασαχουσέτης. Συνδέοντας την αρχαία σοφία με σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια βαθιά θεραπευτική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Μαζί, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον ήρωα μέσα μας και να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι βαθιάς μεταμόρφωσης”.

Σχετικά με το Trauma2Therapy Center

Το Trauma2Therapy Center είναι ένας φάρος ελπίδας για τα άτομα που αναζητούν θεραπεία από το τραύμα. Το κέντρο ιδρύθηκε από τη Δέσποινα Πλούσιου και τη Σοφία Βασιλάκου και έχει δεσμευτεί να παρέχει συμπονετικές και τεκμηριωμένες θεραπείες που ενδυναμώνουν τα άτομα να διεκδικήσουν ξανά τη ζωή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Trauma2Therapy φέρνει στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2023 τον αποκαλούμενο «Φρόιντ του Τραύματος», καθηγητή του Χάρβαρντ Bessel Van der Kolk ο οποίος θα παραδώσει ένα διήμερο workshop. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ https://traumatotherapy.com/

Σχετικά με το Ίδρυμα Έρευνας Τραύματος της Μασαχουσέτης

Το Ίδρυμα Έρευνας Τραύματος της Μασαχουσέτης (TRF) είναι ένας παγκοσμίου φήμης έγκριτος οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της κατανόησης και της θεραπείας του τραύματος μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης αιχμής.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Η συμμετοχή σε αυτό το μεταμορφωτικό διαδικτυακό εργαστήριο είναι δωρεάν. Για να κλείσετε τη θέση σας και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι θεραπείας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://traumaresearchfoundation.org/lp/trf-tuesday-overview/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Σαμ Άλτμαν: Ο «μίστερ ChatGPT» πειραματίζεται στον… επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου σώματος!
Τι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί στις πινακίδες των οχημάτων;
Υπνοθεραπεία: Τι είναι, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση