ΝΟΟ|ΤΡΟΠΙΑ: Το συναρπαστικό βιβλίο του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη μόλις κυκλοφόρησε | Κερδίστε ένα αντίτυπο

Το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη θα σας ταξιδέψει σε έναν δρόμο αυτογνωσίας 52 εβδομάδων.

Η φύση της συνείδησης είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και χρόνια τους ανθρώπους. Τα τελευταία τριάντα χρόνια μάλιστα, διεξάγονται πολλές έρευνες από επιστημονικά ιδρύματα και έγκριτους επιστήμονες, με τα στοιχεία που συγκεντρώνουν να δείχνουν καθαρά, την καταλυτική επίδραση της σκέψης και της πρόθεσης στη διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας.

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε μπορεί να μας χαρίσει υγεία, αφθονία, καλές σχέσεις και αίσθημα ολοκλήρωσης ή να μας ρίξει στα «τάρταρα» της κατάθλιψης, των δυσκολιών και της δυσαρέσκειας.

Advertisment

Ο Αϊνστάιν είχε πει κάποτε ότι δεν μπορεί να λυθεί κανένα πρόβλημα, απ’ το ίδιο επίπεδο συνείδησης που το δημιούργησε.

Αν θέλουμε λοιπόν να αλλάξουμε τη ζωή μας και την πραγματικότητά μας προς το καλύτερο, πρέπει να αποκτήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία, όπως λέει και ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, στο βιβλίο του «Νοο|τροπία – Εγχειρίδιο Ευημερίας» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις πεδίο.

Το βιβλίο ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη

Αγαπητέ αναγνώστη, αν η πραγματικότητά σου δεν σε ικανοποιεί όσο θα ήθελες, αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή στη ζωή σου, τότε, θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι 52 εβδομάδων.

Advertisment

Ο συγγραφέας και έμπειρος ειδικός στην προσωπική ανάπτυξη, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, θα σε οδηγήσει βήμα βήμα ώστε να αντιληφθείς τις καταπληκτικές δυνατότητές που έχεις, να κάνεις τα βήματα που απαιτούνται και να αποκτήσεις τελικά, την κατάλληλη νοοτροπία που θα σε οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό.

Το συναρπαστικό αυτό εγχειρίδιο,σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σου προσφέρει καθοδήγηση αλλά και εργαλεία για να καλλιεργήσεις μια εποικοδομιτική νοοτροπία δέσμευσης πρώτα απ΄ όλα και να συμμετέχεις ενεργά στη διαδικασία της αυτογνωσίας και της μεταμόρφωσής σου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα αφιερώνεις χρόνο για τη μελέτη και εφαρμογή των δηλώσεων που αντιστοιχούν σε κάθε εβδομάδα που θα διανύεις και θα είσαι συνεπής καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Κάθε εβδομάδα έχει τη δική της ξεχωριστή δήλωση. Θα σου αποκαλυφθεί ο σκοπός της δήλωσης αυτής και τι θα πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να πετύχεις αυτόν το σκοπό.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η επίγνωση που αποκτάς με την επανάληψη της δήλωσης και τη συνειδητοποίηση του σκοπού και τέλος, το όφελος που προκύπτει από την εφαρμογή της.
Καθημερινά, θα κάνεις πρακτική εξάσκηση πάνω στη δήλωση της εβδομάδας και θα απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο.

Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, οι σκέψεις και οι πράξεις σου θα αναδιαμορφωθούν. Και όταν θα φτάσεις στο τέλος αυτού του ταξιδιού και επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου με την ανανεωμένη σου νοο τροπία, τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο. Ωστόσο, εσύ, θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι η αυτοπραγμάτωση δεν είναι ένας προορισμός αλλά ένα αέναο ταξίδι και ότι αυτό ήταν απλά, μια νέα αρχή.

Γι’ αυτό, μην σταματήσεις να επανεξετάζεις το βιβλίο αυτό και να εφαρμόζεις τις πρακτικές του αλλά κράτησέ το κοντά σου και συνέχισε να ασκείσαι πάνω στις πρακτικές του.

Ακολούθησε τα 5 μονοπάτια που σου προτείνει στην καθημερινότητά σου και που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της μεθόδου.

Φρόντισε να εφαρμόσεις στην καθημερινή σου ζωή όλα όσα έμαθες εδώ και να θυμάσαι ότι, η πραγματική πρόκληση έγκειται στη διατήρηση αυτής της νέας νοοτροπίας.

Κερδίστε ένα αντίτυπο

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στο editor@enallaktikidrasi.com με θέμα “Κλήρωση βιβλίου”. Η κλήρωση θα ολοκληρωθεί στις 27 Οκτωβρίου και θα λάβετε την απάντηση μέσω e-mail.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση