Το Φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε φιλοξενεί σπουδαίους ομιλητές και προσωπικότητες

25 και 26 Νοεμβρίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε και θα φιλοξενεί εξαιρετικές προσωπικότητες. Πλήθος συμμετεχόντων θα το παρακολουθήσουν ζωντανά ενώ μεγάλο μέρος θα το παρακολουθήσουν διαδικτυακά ή απλά θα λάβουν τη μαγνητοσκόπηση καθώς αυτή θα δοθεί σε όλους για πάντα.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, θα δώσουν το παρόν ο Fashion Enterpreneur Λάκης Γαβαλάς, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ο Ψυχίατρος Δρ Ιωάννης Αυγουστάτος, ο καρδιολόγος Δρ Γιώργος Χαριτάκης, η πρωταθλήτρια τρίαθλου Μάνια Μπικώφ, η δημιουργός του Replayce Έρρικα Πρεζεράκου, οι ηγέτες του ΑποφασίΖΩ Αλέξιος Βανδώρος και Αγάπη Καλογήρου, ο εκπρόσωπος της μεθόδου Silva στην Ελλάδα Παναγής Μεταξάτος, οι δημοσιογράφοι Βίκυ Χαντζή και Εύα Ντελιδάκη και ο πολεμικός ανταποκριτής Φώτης Καρυδάς, η δημιουργός της Sacred Voice Διόνη Καρόκη ο εκδότης και δημιουργός του ΠΑΔΙΣΥ Στάμος Στίνης, η ιδρύτρια της εταιρείας δημοσκοπήσεων Focus Barri Ξένια Κούρτογλου και φυσικά ο σχεδιαστής μόδας και δημιουργός του σωματείου Μανώλη Μαζί Μπορούμε Ερωτόκριτος Κυμιωνής.

Advertisment

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές εδώ https://monomazimporoume.gr/

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρξουν πολλά δρώμενα ενώ το πρόγραμμα έχει προβλέψει να υπάρχουν τακτικά διαλείμματα κάθε μία ώρα προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων δια ζώσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα της δράσης είναι ότι θα μαγνητοσκοπηθεί και θα σταλεί εφόρου ζωής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζουμε ότι σκοπός του φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση του Μανώλη Μαζί Μπορούμε και της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την αιγίδα του σωματείου και προσφέρει απλόχερα εδώ και 12 χρόνια υποστήριξη σε παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα και δωρεάν σεμινάρια και διαλέξεις ενδυνάμωσης και αυτοεκτίμησης.

Advertisment

Η Εναλλακτική Δράση στήριξε και θα στηρίζει αυτόν τον θεσμό και θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όσους υποστήριξαν τη δράση αυτή, τόσο τους ομιλητές όσο και τις εταιρείες που θα χορηγήσουν το Live Streaming. Αξίζει να πούμε ότι 4 διαφορετικές εταιρείες έχουν προσφέρει εντελώς ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους. Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους συμμετέχοντες αγόρασαν εισιτήρια και υποστήριξαν έμπρακτα το έργο αυτό.

Γιατί τελικά… #ΜόνοΜαζίΜπορούμε

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

panelists
leaderman
spiliotis2
acropolis

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση