,

Ζόρκος: Η εξωτική παραλία της Άνδρου με την άγρια ομορφιά (βίντεο)

Η Παραλία Ζόρκος στην Άνδρο, είναι μία από τις πιο όμορφες και μεγάλες παραλίες του νησιού. Η χρυσή αμμουδιά της, τα επιβλητικά βράχια που

Ζόρκος: Η εξωτική παραλία της Άνδρου με την άγρια ομορφιά (βίντεο)

Η Παραλία Ζόρκος στην Άνδρο, είναι μία από τις πιο όμορφες και μεγάλες παραλίες του νησιού. Η χρυσή αμμουδιά της, τα επιβλητικά βράχια που την αγκαλιάζουν και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, της προσδίδουν εξωτική και απαράμιλλη ομορφιά.

Η παραλία Ζόρκος, βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, πάνω από το Γαύριο, μετά το Βαρίδι. Αναλυτικότερα, η παραλία Ζόρκος απέχει 17 χλμ. Από το λιμάνι του Γαυρίου, 24 χλμ. Από το κέντρο του Μπατσίου και 49 χλμ. Από την Χώρα της Άνδρου. Η πρόσβαση στην παραλία είναι σχετικά βατή. Το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι ασφαλτοστρωμένο και στα τελευταία περίπου χλμ. Υπάρχει χωματόδρομος.

Advertisment

Θεωρείται απόλυτος προορισμός για κάθε επισκέπτη του νησιού. Από την μία πλευρά, ο Ζόρκος ενδείκνυται για όποιον έχει ανάγκη από μία ήρεμη και γαλήνια μέρα στη θάλασσα, διότι η μορφολογία και το μέγεθός της την βοηθούν να παραμένει πάντα ήσυχη όσο κόσμο και αν φιλοξενήσει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η παραλία Ζόρκος, είναι ιδανική και για όποιον επιθυμεί μία αξέχαστη και περιπετειώδη μέρα στο νερό.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νέα Πέραμος Καβάλας: Νεαρό δελφίνι κάνει βόλτες στα ρηχά! (βίντεο)
Το μυστήριο της Κρήτης: Αστρονομικό όργανο ή λατρευτικός χώρος 4.000 χρόνων;
Εσείς «κρατάτε σκορ»; Η καθημερινή συμπεριφορά που υπονομεύει τις σχέσεις μας
Κινηματογράφος: Άνοιξε ξανά τις πόρτες του το ιστορικό σινεμά «Αίγλη» στο Ζάππειο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση