Κένζα Λαϊλί: Η εικονική influencer που κέρδισε τα καλλιστεία Τεχνητής Νοημοσύνης!

Ένας διεθνής διαγωνισμός καλλιστείων με ομοιώματα γυναικών ανέδειξε νικήτρια μια εικονική influencer από το Μαρόκο, η οποία φτιάχτηκε στις ΗΠΑ. Πριν λίγες ημέρες η

Κένζα Λαϊλί: Η εικονική influencer που κέρδισε τα καλλιστεία Τεχνητής Νοημοσύνης!

Ένας διεθνής διαγωνισμός καλλιστείων με ομοιώματα γυναικών ανέδειξε νικήτρια μια εικονική influencer από το Μαρόκο, η οποία φτιάχτηκε στις ΗΠΑ.

Πριν λίγες ημέρες η Κένζα Λαϊλί, μια εικονική influencer από το Μαρόκο εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από εφαρμογές, έγινε η πρώτη νικήτρια στα καλλιστεία Τεχνητής Νοημοσύνης Miss AI.

Advertisment

Το Fanvue, μία πλατφόρμα για influencers και δημιουργούς περιεχομένου, είναι ο διοργανωτής των καλλιστείων, στα οποία εταιρείες που δημιουργούν AI influencers διαγωνίζονται με τα ομοιώματα γυναικών που διαχειρίζονται.

Η «Miss AI» Κένζα Λαϊλί διαγωνίστηκε και νίκησε ως «μία κοπέλα με χιτζάμπ από το Μαρόκο», αν και είναι τη δημιούργησε μία εταιρεία από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Οι δημιουργοί της « Miss AI», Κένζα Λαϊλί, θα λάβουν «5.000 δολάρια σε μετρητά, υποστήριξη από τη Fanvue και έναν άνθρωπο να τη βοηθήσει στις δημόσιες σχέσεις».

Advertisment

Στη δεύτερη και την τρίτη θέση τερμάτισαν αντίστοιχα η Lalina Valina από τη Γαλλία και η η Olivia C από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, τα καλλιστεία αυτά φτιάχτηκαν για να φέρουν «ποικιλομορφία και συμπεριληπτικότητα» στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης.

Τα κριτήρια φαίνεται να ήταν η εξωτερική εμφάνιση και η χρήση των εργαλείων από τους προγραμματιστές, όπως και η επιρροή των εικονικών influencers στα κοινωνικά δίκτυα. Στόχος, σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν οι εικονικές καλλονές να δίνουν «ένα θετικό και δυνατό μήνυμα».


Με πληροφορίες από rosa.gr | Photo: KENZA.LAYLI/INSTAGRAM

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Οδηγός για αρχάριους στο θάνατο» | Η viral επιστολή ενός 46χρονου με καρκίνο σε τελικό στάδιο
Αν δεν είναι πρόβλημα υγείας, είναι απλά προβληματισμός...
«Το δεύτερο μισό της ζωής είναι αφιερωμένο στη μετάβαση από το εγώ στην ουσία» | Carl Jung
Πρέπει να ζήσουμε το ταξίδι για να καταλάβουμε τι σημαίνουν οι Ιθάκες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση