WINNING: The Unforgiving Race to Greatness | Ο κορυφαίος Tim Grover έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Τim Grover από τον Τιm Grover. Ο κορυφαίος Tim Grover έρχεται στην Ελλάδα!Advertisment WINNING: The Unforgiving Race to Greatness Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

WINNING: The Unforgiving Race to Greatness | Ο κορυφαίος Tim Grover έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Τim Grover από τον Τιm Grover.

Ο κορυφαίος Tim Grover έρχεται στην Ελλάδα!

Advertisment

WINNING: The Unforgiving Race to Greatness

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στο Θέατρο Άλσος

Παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ

Advertisment

Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/seminar/tim-grover-1/

Γνωρίστε τον Τim Grover μέσα από 6 video με τις απόψεις του: https://we.tl/t-CjNgvMg4Q0

O αξεπέραστος Tim Grover λίγες ημέρες πριν την άφιξή του στην Αθήνα για να δώσει μια διάλεξη στο Θέατρο Άλσος, σχετικά με τον διαρκή ασταμάτητο αγώνα προς το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, θέλησε να αποκαλύψει μερικές από τις απόψεις που τον έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστό.

Ο Τim Grover από τον Τιm Grover!

Όταν γεννιέται ένα παιδί έχει την πιο μεγάλη πίστη στον εαυτό του. Λέω χρόνια ότι γεννιέσαι ασταμάτητος και στη συνέχεια μεγαλώνοντας σου λένε να σταματήσεις. Ότι συμβαίνει είναι μέσα μας. Απλά καθώς μεγαλώνουμε ξεχνάμε να σκεφτόμαστε το άτομο που είμαστε μέσα μας: τον εαυτό μας.

Χρειάζεται να δουλεύεις τα πράγματα για τα οποία δεν θέλεις να δουλέψεις! Είναι εύκολο να δουλεύουμε πάνω σε θέματα που είμαστε καλοί, δύσκολο όμως σε αυτά που πρέπει να βελτιωθούμε.

Δεν έχεις καμία τύχη αν ο χρόνος που περνάς μπροστά στην οθόνη – παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας βίντεο – είναι περισσότερος από αυτό που περνάς στην προπόνηση.

Έτσι όπως είναι σήμερα ο κόσμος με τόση πληροφορία που δεχόμαστε συνηθίζουμε να ακούμε την φωνή των άλλων και όχι τη δική μας.

Ο Κobe πριν και μετά τους αγώνες είχε μια συζήτηση με τον εαυτό του. Είναι ο αυτοέλεγχος. Είναι η αυτοπεποίθηση. Ψάχνουμε την επιβεβαίωση σε άτομα τα οποία σε ένα δύο χρόνια μπορεί να μην έχουν καμία σημασία για εμάς. Άρα αν δεν κάνεις αυτή τη συζήτηση με τον εαυτό σου, είναι γιατί δεν θέλεις να είσαι ειλικρινής μαζί του.

Η σπουδαία δουλειά του με κορυφαίους πρωταθλητές, όπως οι Michael Jordan, Kobe Bryant, Dwyane Wade και εκατοντάδες άλλους αθλητές NFL, MLB, NBA και Ολυμπιακών Αγώνων τον έφερε στο προσκήνιο!

Η δύναμη του μυαλού και η καλή ψυχική κατάσταση είναι δύο βασικοί παράγοντες για να αποδώσει κάποιος στο μέγιστο των δυνατοτήτων του υποστηρίζει ο Grover.

Το μότο του;

«Αντέχεις να αλλάξεις επίπεδο και να γίνεις ασταμάτητος;»

Εδώ και 20 χρόνια ταξιδεύει και μοιράζεται στις απόψεις του. Οι παρουσιάσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εκείνους που είτε θέλουν να κατακτήσουν την επιτυχία και να φτάσουν στην κορυφή, είτε επιδιώκουν να κατανοήσουν τη νοοτροπία των αρίστων και να οδηγηθούν στο ανώτατο επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουν να θέτουν υψηλότερους στόχους και να γίνουν καλύτεροι σε οτιδήποτε κάνουν.

Στο Θέατρο Άλσος στις 19 Οκτωβρίου θα το αποδείξει!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ντέμης Χασάμπης: Ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε το Νόμπελ Χημείας
Τι συμβαίνει μετά από ένα "γκρίζο διαζύγιο" ή το θάνατο του/της συζύγου;
Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής: Γιατί είναι σημαντική η ανάγνωση βιβλίων από τους γονείς στα παιδιά
Πώς βιώνουν οι άνδρες την αποβολή ενός εμβρύου; Θρηνούν ή δεν τους «επιτρέπεται»;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση