, ,

Πιείτε νερό με φράουλες για να χάσετε βάρος με υγιεινό τρόπο

Το νερό με φράουλες αποτελεί ένα εξαιρετικά νόστιμο, υγιεινό και δροσιστικό ρόφημα που αποδείχτηκε αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους. Η κατανάλωση πολλών υγρών είναι

Το νερό με φράουλες αποτελεί ένα εξαιρετικά νόστιμο, υγιεινό και δροσιστικό ρόφημα που αποδείχτηκε αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους. Η κατανάλωση πολλών υγρών είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρο τον οργανισμό σας και τη γενικότερη υγεία σας, αλλά μερικές φορές είναι βαρετό να πίνετε σκέτο νερό. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά θέλουμε να πιούμε κάτι άλλο, ένα ρόφημα με διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση.

Το νερό με φράουλες αποτελεί έναν μεγάλο σύμμαχο στον αγώνα απώλειας περιττών κιλών. Είναι επίσης ένα υγιεινό και αρωματικό υποκατάστατο των ροφημάτων που καταναλώνουμε ούτως ή άλλως. Αντί λοιπόν να πίνετε το αγαπημένο σας μη αλκοολούχο ρόφημα, πιείτε νερό με φράουλες. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε διάφορα οφέλη, τα οποία είναι αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους και τη λιγότερη πρόσληψη θερμίδων.

Advertisment

Το νερό με φράουλες θα εξισορροπήσει την όρεξή σας. Συνήθως, όταν είστε αφυδατωμένοι ή όταν διψάτε αισθάνεστε και πεινασμένοι. Αυτό το αναζωογονητικό ρόφημα θα ενυδατώσει το σώμα σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτάτοι μέχρι το επόμενο γεύμα. Επιπλέον, λειτουργεί ως φυσικό ελιξίριο αφού συμβάλλει ενάντια στη γήρανση λόγω της αφθονίας αντιοξειδωτικών που περιέχουν οι φράουλες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, σίδηρο και φολικό οξύ.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε αυτό το νόστιμο ρόφημα:

Προσθέστε ένα φλιτζάνι φρέσκες φράουλες σε μισό λίτρο νερό και λίγα παγάκια και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια πιείτε το! Αν θέλετε πιο έντονη γεύση, αφήστε το μείγμα να παραμείνει σε ακινησία για μερικές ώρες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγα φρέσκα φύλλα μέντας, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη γεύση του.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

4 «αθώες» τροφές που δεν γνωρίζατε ότι σας παχαίνουν
Οι top 16 πιο υγιεινοί σπόροι ή κόκκοι δημητριακών
Berliner Wine Trophy | Το καλύτερο κρασί στον κόσμο είναι ελληνικό και είναι από τη Σάμο!
Νηστεία: Αποφύγετε 6 παγίδες που παχαίνουν και μειώστε χοληστερόλη και τριγλυκερίδια

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση