, , , , ,

Η θαυματουργή ίαση από καρκίνο της Ανίτα Μουρτζάνι

Η Ανίτα διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απείχε μόνο ώρες από το θάνατο. Ήταν σε εκείνη την

Η Ανίτα διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απείχε μόνο ώρες από το θάνατο. Ήταν σε εκείνη την κατάσταση που “πέρασε στην Αλλη Πλευρά” και μετά επέστρεψε σε αυτόν τον κόσμο με μια πιο διαυγή κατανόηση της ζωής της και του στόχου της στη Γη. Αυτή η καινούργια δύναμη που πήρε στην Άλλη Πλευρά, οδήγησε στη συνέχεια σε μια πλήρη ανάρρωση της υγείας της.
Η Ανίτα γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από Ινδούς γονείς, μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ σε ηλικία δύο ετών και έχει ζήσει στο Χονγκ Κονγκ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Εξαιτίας της προέλευσής της και της αγγλικής της εκπαίδευσης, είναι πολύγλωσση. Από την ηλικία των δύο, μεγάλωσε μιλώντας αγγλικά, καντονέζικα και δύο ινδικές διαλέκτους ταυτόχρονα και αργότερα έμαθε γαλλικά στο σχολείο.
Δούλεψε στον χώρο των επιχειρήσεων για πολλά χρόνια, πριν διαγνωστεί με καρκίνο τον Απρίλιο του 2002. Η συναρπαστική και συγκινητική της επιθανάτια εμπειρία το 2006, άλλαξε τελείως το πρίσμα απ’ το οποίο έβλεπε τη ζωή. Το έργο της τώρα εμποτίζεται απ’ το βάθος και την κατανόηση που απέκτησε όταν βρισκόταν στην Άλλη Πλευρά. Υποστηρίζει τώρα ότι ο εσωτερικός μας κόσμος, η συνειδητότητά μας, είναι η πρωταρχική μας πραγματικότητα και ότι αν η εσωτερική μας κατάσταση είναι υγιής και δυνατή, τότε ο εξωτερικός κόσμος θα ευθυγραμμιστεί και θα συντονιστεί με αυτήν.
Είναι η ενσωμάτωση της αλήθειας ότι όλοι έχουμε την εσωτερική δύναμη και τη σοφία να ξεπεράσουμε τις πιο δυσμενείς καταστάσεις της ζωής. Είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της δυνατότητας.

 

Advertisment

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μελέτη συνδέει την κατάθλιψη με τη θερμοκρασία του σώματος
bruce lipton_hero
Για «τι» θα μιλήσουμε στην ψυχοθεραπεία;
Αλτσχάιμερ: Το σημείο του σώματος που μαρτυρά πρόωρα τον κίνδυνο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση