Φτιάξτε αρωματικό αυτοκινήτου χωρίς χημικά

Εάν θέλετε να κρατήσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας μυρωδάτο και δεν θέλετε να αγοράσετε αποσμητικό με τοξικές συνθετικές χημικές ουσίες που μπορεί να

Εάν θέλετε να κρατήσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας μυρωδάτο και δεν θέλετε να αγοράσετε αποσμητικό με τοξικές συνθετικές χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας, τότε μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας!

Πως να το φτιάξετε:
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο χαρτόνι, ύφασμα, ένα κομμάτι σπάγκο, ένα διατρητικό, και ορισμένα φυσικά αιθέρια έλαια.

Απλά φτιάξτε ένα περίγραμμα σε ένα χαρτί με ότι σχέδιο θέλετε π.χ. ένα δέντρο, ένα ζώο κ.λ.π. Κόψτε το περίγραμμα και χρησιμοποιήστε το ως πρότυπο για να κόψετε δύο κομμάτια υφάσματος και ένα κομμάτι χαρτόνι στο σχήμα αυτό.

Κολλήστε τα κομμάτια υφάσματος και στις δύο πλευρές του χαρτονιού και προσθέστε 10 έως 20 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και στις δύο πλευρές του υφάσματος. Αφήστε να στεγνώσει,κάντε μια τρύπα στην κορυφή, περάστε ένα νήμα ή κορδέλα μέσα από την τρύπα, και κρεμάστε το στο παράθυρο του αυτοκινήτου σας. Απολαύστε το φρέσκο, φυσικό άρωμα, και όταν η μυρωδιά αρχίζει να ξεθωριάζει, απλά προσθέστε περισσότερες σταγόνες αιθέριο έλαιο στο ύφασμα.

ΠΗΓΗ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε