Τραύματα στην άμμο, χαρές στις πέτρες

Τελικά οι όμορφες μέρες δεν έχουν τον ήλιο ανάγκη. Καλά τα έλεγε ο Iratus (Ευάγγελος Γκότοβος), ποιος σε ακούει όμως; Αλλά στα λόγια όλοι,

Τελικά οι όμορφες μέρες δεν έχουν τον ήλιο ανάγκη. Καλά τα έλεγε ο Iratus (Ευάγγελος Γκότοβος), ποιος σε ακούει όμως; Αλλά στα λόγια όλοι, μα όλοι είμαστε καλοί. Στις πράξεις κολλάμε. Είναι μια μεγάλη αλήθεια. Μια αλήθεια που δυσκολευόμαστε να δούμε πόσο μάλλον να αντιμετωπίσουμε. Και η αλήθεια είναι πως είτε δεν θέλουμε είτε δεν είμαστε σε θέση, γιατί η αλήθεια πονάει. Βέβαια άλλο να ξέρεις ότι ζεις σε ένα γλυκό ψέμα και άλλο να ξέρεις ότι ζεις σε μια πικρή αλήθεια.

Η ζωή είναι μια αλήθεια με δυσκολίες, χαρές, πικρίες, κλάμα, απογοητεύσεις, λάθη, αισιοδοξία, επιτυχίες και σωστά. Δεν υπάρχουν δεδομένα. Τίποτα δεν είναι σωστό και τίποτα δεν είναι λάθος. Λίγοι όμως θα θέλουν να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος.

Advertisment

Και αυτοί οι λίγοι μου έμαθαν ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα του σχολείου της Ζωής. Να γράφω ό,τι με πονάει στην άμμο και τις χαρές μου στη πέτρα. Η πέτρα θα είναι πάντα εκεί να μου θυμίζει τις χαρές μου μέχρι να φύγω από τη ζωή και να μου δίνει έξτρα λόγους να χαμογελάσω και σήμερα. Να είναι καλά ο άνεμος και η βροχή!

Τι πιο ωραίο από όμορφες αναμνήσεις;

Αγγελική Ξαγοράρη

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση