Σάκης Μπουλάς: "Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, κουράγιο και θέληση"

Παρά τις ανεκδιήγητες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον αγαπημένο μας ηθοποιό Σάκη Μπουλά, ο ίδιος βρίσκει τη δύναμη να απαντήσει.

Παρά τις ανεκδιήγητες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον αγαπημένο μας ηθοποιό Σάκη Μπουλά, ο ίδιος βρίσκει τη δύναμη να απαντήσει.

Ο κ. Μπουλάς θα εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς, με τους Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, στην παράσταση «Γκαγκαντίν».

Advertisment

Λίγες μέρες πριν, μια ιστοσελίδα έγραψε για το θάνατο του για 4η φορά. Ο ίδιος δηλώνει σε κυριακάτικη εφημερίδα:

«Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ένας γράφει ό, τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και σε εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά. Όπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα», δηλώνει στην εφημερίδα ο Σάκης Μπουλάς και προσθέτει:

«Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».

Advertisment

Ο ίδιος αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν: «Τα πάντα, ό, τι καλό και ό, τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

Κλείνοντας ο Σάκης στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας: «Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής».

Δημήτρης Ν. Μανιάτης (εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διονύσιος Σολωμός: Τα συντηρημένα χειρόγραφα του εθνικού ποιητή θα εκτεθούν στο Βυζαντινό Μουσείο στις 21/3
Να μην είσαι ούτε ο βασιλιάς, ούτε ο στρατιώτης. Να είσαι ο σκακιστής (Σουν Τζου - Η Τέχνη του Πολέμου)
Βίνσεντ Βαν Γκογκ: Το Φως στο Σκοτάδι της Ψυχής
Ιπποκράτης: Ο πρώτος ολιστικός ιατρός και επίτιμος πατέρας της ιατρικής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση