Πρόγονοι και Αύρα

Η αύρα είναι ένας τόσο ζωντανός και ενεργειακός οργανισμός, που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου σε καθημερινή βάση. Είναι

Η αύρα είναι ένας τόσο ζωντανός και ενεργειακός οργανισμός, που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου σε καθημερινή βάση. Είναι ο δείκτης της ψυχολογικής, συναισθηματικής, ενεργειακής και νοητικής υγείας του καθενός, ενώ ταυτόχρονα –μέσω της ματιάς ενός έμπειρου θεραπευτή- μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες για το πώς βαίνει η ζωή του ατόμου και τί χρειάζεται να αλλάξει ή να διορθώσει στα όσα μέχρι στιγμής κάνει.

Αν και όλα αυτά δείχνουν την πολύπλευρη φύση του ανθρώπινου αυρικού πεδίου, ωστόσο τα ενεργειακά της χαρακτηριστικά δεν σταματούν μόνο εκεί. Η όλη της υπόσταση δεν δημιουργείται μόνο από το ίδιο το άτομο και την επαφή του με τον κόσμο (εσωτερικό και εξωτερικό) αλλά και από την προγονική του γενιά, από τους ανθρώπους που υπήρξαν πριν από αυτόν, και που του μετέδωσαν κομμάτια όχι μόνο από το οργανικό DNA, αλλά και από το ενεργειακό.

Advertisment

Στην ουσία αυτό σημαίνει πως σε κάθε νέα γενιά κληροδοτούνται ενεργειακά κομμάτια από την αύρα του κάθε προγόνου (συνήθως και από τις δύο πλευρές των γονιών), που μπορούν να επεκταθούν μέχρι και 7 γενιές πίσω στον χρόνο. Τα όσα διατηρούσαν εντός τους οι πρόγονοι, τις ενέργειες που οι ίδιοι έθρεφαν και καλλιεργούσαν, δημιουργούν μία δονητική «κλωστή» που συνδέει μέσα στον χωροχρόνο το γενεαλογικό δέντρο όχι μόνο κυτταρικά, αλλά και ενεργειακά. Η εσωτερική στάση που διατηρούσαν αυτοί οι άνθρωποι, συνδυασμένη με την συναισθηματική, νοητική και ψυχική ενέργεια τους μεταλαμπαδεύεται στους απογόνους, δίνοντας έτσι μία άλλη διάσταση στην ύπαρξη της αύρας.

Έτσι λοιπόν μπορεί κάποιος πάνω στο αυρικό του πεδίο να διατηρεί την θετικότητα μίας προγιαγιάς που ποτέ δεν γνώρισε, ένα ταλέντο που κάποιος παλιότερος πρόγονος δεν βρήκε την ευκαιρία να καλλιεργήσει- αλλά που το αγαπούσε πολύ- ή κάποια γενικότερα χαρακτηριστικά από την αυρική ενέργεια της γιαγιάς του. Οι περασμένες γενιές διατηρούν την ύπαρξη τους μέσω του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του απογόνου που υπάρχει στο τώρα, φτιάχνοντας έτσι ένα πολύχρωμο δονητικό ψηφιδωτό. Ο κάθε ένας που φέρει κυτταρικά, αλλά κυριώτερα ενεργειακά τις ποιότητες των προγόνων του, έχει στο παρόν την ευκαιρία να εξελίξει όσα οι ίδιοι δεν μπόρεσαν ή να ξεπεράσει κραδασμικές δυσκολίες που πιθανόν προέρχονται από το παρελθόν.

Καθώς οι άνθρωποι δημιουργούν νέες γενιές, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι και οι ίδιοι θα κληροδοτήσουν στους απογόνους τους κομμάτια από τη δική τους ενεργειακή ταυτότητα. Η εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, λοιπόν, δεν είναι μόνο μία προσωπική υπόθεση, αλλά αφορά και την ενεργειακή κληρονομιά που θα μεταφερθεί και στους ανθρώπους μετά από εμάς. Είναι σημαντικό ο καθένας να χτίσει εσωτερική δύναμη, θετικότητα και πίστη, συνδυάζοντας αυτές τις αρετές με αγάπη, καλοσύνη και αλήθεια- αξίες και ενέργειες που όχι μόνο θα βοηθήσουν το ίδιο το άτομο στη ζωή του, αλλά θα αποδειχτούν και πολύ βοηθητικές για τις γενιές που θα έρθουν αργότερα στον πλανήτη.

Advertisment

 Γιονίντα Ντρίζα – Jonida Driza – Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Συγγραφέας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποι που «ενοχλούν»... εκείνοι που δεν στριμώχτηκαν για να εξαγοράσουν λίγα ψίχουλα αγάπης
Μήπως ασκώ υπερβολική κριτική στους άλλους; Πώς θα το καταλάβω και πώς μπορώ να το διορθώσω;
Ν. Καζαντζάκης: Η λαχτάρα της λευτεριάς
Χάνουμε χρόνο όταν επενδύουμε σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο για εμάς

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση