,

The Reconnection: Η Σοφία του συστήματος: Η Σοφία της Ένωσης

[quote_center]Αν είστε τυχεροί, η θεραπεία σας θα συμβεί με τον τρόπο που προσδοκάτε. Αν όμως είστε στα αλήθεια τυχεροί, η θεραπεία σας θα συμβεί με τρόπο που

[quote_center]Αν είστε τυχεροί, η θεραπεία σας θα συμβεί με τον τρόπο που προσδοκάτε. Αν όμως είστε στα αλήθεια τυχεροί, η θεραπεία σας θα συμβεί με τρόπο που δεν είχατε ούτε ονειρευτεί – αυτήν που το Σύμπαν ειδικά έχει σχεδιάσει για εσάς[/quote_center]

Dr. Eric Pearl, Θεμελιωτής του Reconnection

Advertisment

Oι μεσημβρινές γραμμές που μερικές φορές ονομάζονται ‘γραμμές βελονισμού’ στα σώματά μας, αρχικά ήταν συνδεδεμένες με ολόκληρο το σύμπαν. Αυτές οι συνδέσεις ανατροφοδότησης είναι θεμελιώδεις για την ολότητα σε κάθε επίπεδο της φύσης. Η σύνδεση και η ανατροφοδότηση είναι θεμελιώδεις για την ενεργητική σωματική, συναισθηματική, ψυχική, κοινωνική, και συμπαντική έκφραση. Η σοφία του σώματος, ίσως αντανακλά μια μεγαλύτερη, παγκόσμια αρχή – ‘τη Σοφία της Ένωσης’. Η πληροφορία και η ενέργεια κυκλοφορούν ελεύθερα σε κάθε σύστημα που έχει την ικανότητα να είναι υγιές, να παραμένει «όλον» και να αναπτύσσεται.

Υπάρχουν πέντε βασικά βήματα για να αποκτήσουμε ολότητα και θεραπεία: «Προσοχή, Σύνδεση, Αυτο-οργάνωση, Τάξη, Άνεση». Εκούσια Προσοχή – αυτό είναι τόσο απλό, όσο απλά να έχεις την εμπειρία του σώματός σου και της ενέργειας που ρέει εντός σου και ανάμεσα σε σένα και το περιβάλλον σου.

Η Προσοχή δομεί Σύνδεση – όταν επιτρέπεις στο μυαλό σου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να έχει την εμπειρία της ενέργειας και της πληροφόρησης, αυτή η διαδικασία προωθεί συνδέσεις, όχι μόνο εντός του σώματός σου, αλλά και ανάμεσα στο σώμα σου και το περιβάλλον.

Advertisment

Η Σύνδεση υποστηρίζει την Αυτο-ρύθμιση – σαν μια ομάδα από μουσικούς, όπου μαζί επιτυγχάνουν μεγάλες επιδόσεις και όπου οι δυναμικές διασυνδέσεις ανάμεσά τους κάνουν εφικτό στην ομάδα να οργανωθεί και να ελέγξει τον εαυτό της, με όρους ‘Αυτο-Οργάνωσης’, με την καθοδηγητική υποστήριξη των εκπαιδευτών και των λοιπών καθοδηγητών της.

Η Αυτο-Οργάνωση προωθεί την Τάξη – αυτό που αισθάνεσαι σαν ολότητα, επιτυχία, ομορφιά, αντανακλά μια οργανωτική διαδικασία που έχει γίνει δυνατή μέσω συνδέσεων που επιτρέπουν την Αυτο-Οργάνωση.

Η Τάξη εκφράζεται με την Άνεση – όταν όλα είναι με το σωστό τρόπο συνδεδεμένα και στα μέρη, όπως οι μουσικοί, επιτρέπεται να εκπληρώσουν τους σχετικούς τους ρόλους, τότε η διαδικασία αυτο-οργάνωσης μπορεί να συμβεί χωρίς προσπάθεια. Τότε, η διαδικασία ρέει.

Το αντίθετο είναι επίσης αληθινό. Υπάρχουν βασικά βήματα για να αποκτήσεις Αποσύνδεση – Απώλεια Τακτικότητας – Απώλεια Τάξης και Ασθένεια – Απώλεια Ηρεμίας.

Με τη διεργασία της τεχνικής Reconnection® που γίνεται μια φορά στη ζωή σας, με δύο συνεχόμενα στάδια συνεδρίας, επανασυνδέετε τα σημεία αυτά του σώματός σας, εσωτερικά, και ταυτόχρονα αυτά τα σημεία επανασυνδέονται με τις γραμμές του πλέγματος που περικλείει τον πλανήτη. Αυτές οι γραμμές του πλέγματος είναι σχεδιασμένες, ώστε να επεκτείνονται προς τα έξω και να μας συνδέουν με ένα τεραστίων διαστάσεων ευρύτερο πλέγμα, προσδένοντάς μας μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν. Αυτή η επανασύνδεση δημιουργεί καινούργιους άξονες που μας δίνουν τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μοναδικά δονητικά επίπεδα και συχνότητες για θεραπεία, με τελικό στόχο την εξέλιξή μας. Οι άξονες αυτοί είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και αντλούν τη βασική ενέργεια για την ανανέωση των λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος σε επίπεδο DNA. Η επανασύνδεση δημιουργεί και ενεργοποιεί αυτούς τους νέους άξονες, επιτρέποντας την εναλλαγή φωτός και πληροφόρησης, δηλαδή την Επανασύνδεση.

Παρόλο που δεν απαιτείται, προτείνεται να έχετε από μια έως τρεις συνεδρίες Reconnective Healing® προτού λάβετε την προσωπική σας συνεδρία Reconnection® σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο της συνεδρίας Reconnection® διαρκεί περίπου μια ώρα και το δεύτερο περίπου μιάμιση ώρα.

Κάτια Αλεξίου – The Reconnection & Reconnective Healing Practitioner

Holistic Life ©2006

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση