, ,

Δρ Jack Wolfson: Ένας θαρραλέος καρδιολόγος που παράτησε τη συμβατική προσέγγιση των ασθενών του

Ένας πιστοποιημένος καρδιολόγος στο Φοίνιξ της Αριζόνα αποφάσισε να σταματήσει να θεραπεύει τα συμπτώματα των ασθενειών. Αντί γι’ αυτό, βρίσκει τις βασικές αιτίες που

Ένας πιστοποιημένος καρδιολόγος στο Φοίνιξ της Αριζόνα αποφάσισε να σταματήσει να θεραπεύει τα συμπτώματα των ασθενειών. Αντί γι’ αυτό, βρίσκει τις βασικές αιτίες που αφορούν τόσο τη δική του υγεία όσο και την υγεία της οικογένειάς του αλλά και των ασθενών που του ζητούν βοήθεια.

Για πολλά χρόνια έκανε αυτά που κάθε γιατρός έχει μάθει να κάνει. Πήγε στο Κολέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής στο Σικάγο για να αποκτήσει διδακτορικό στην καρδιολογία, ενώ από το 2002 έως το 2012 διετέλεσε συνεργάτης του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας.

Advertisment

Στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής στο Νοσοκομείο Παραντάις Βάλεϊ και Διευθυντής στον τομέα Καρδιακής Αποκατάστασης. Μέχρι ενός σημείου πίστευε, όπως οι περισσότεροι καρδιολόγοι, ότι οι στατίνες είναι το παν. Έκανε τα συνηθισμένα, δηλαδή συζητήσεις με τους ασθενείς στο γραφείο του και επισκέψεις στο νοσοκομείο. Διάβαζε ηχοκαρδιογραφήματα και συνταγογραφούσε φάρμακα ακολουθώντας το σύστημα και τοποθετούσε βηματοδότες ή έκανε καρδιακούς καθετηριασμούς.

Ο ίδιος δηλώνει τα εξής: «Ήμουν μέλος σε μια μεγάλη ομάδα Καρδιολογίας και ήμουν ένας πολύ επιτυχημένος συμβατικός καρδιολόγος. Με την πάροδο του χρόνου όμως, απογοητευόμουν όλο και περισσότερο διότι παρ’ όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα και τις ιατρικές διαδικασίες, πολλοί ασθενείς αισθάνονταν χειρότερα. Οι ασθενείς έπαιρναν εξιτήριο από το νοσοκομείο μόνο και μόνο για να επιστρέψουν σύντομα στην Εντατική, επειδή δεν θεραπευόντουσαν. Συνειδητοποίησα ότι οι γιατροί δεν εμπόδιζαν την ασθένεια, αλλά προσπαθούσαν απλώς να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα».

Ο δρ Jack Wolfson παραδέχεται ότι είχε υποστεί «πλύση εγκεφάλου» για πολλά χρόνια αποφεύγοντας τη σωστή διατροφή και απευθυνόμενος στα φάρμακα και τις χειρουργικές επεμβάσεις ως λύσεις για την υγεία. Λέει όμως ότι όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, μια χειροπράκτη η οποία άλλαξε τελικά την άποψή του για τη διατροφή και τις αιτίες των καρδιαγγειακών προβλημάτων.

Advertisment

Ο δρ Wolfson εξηγεί: «Μετά τη γνωριμία μας, άλλαξα ολόκληρη τη ζωή μου καθώς και τη μέθοδο της ιατρικής πρακτικής μου. Έχω μεταφερθεί από την ιδεολογία της ασθένειας σε αυτή της υγείας και της ευεξίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξέφυγα από την πλύση εγκεφάλου της ιατρικής εκπαίδευσης. Στόχος μου στη θεραπεία των ασθενών είναι να βρεθεί η αιτία της ασθένειας αντί να χρησιμοποιώ βραχυπρόθεσμες λύσεις. Η αιτία είναι η θεραπεία».

Πέρασε πολλά χρόνια ακολουθώντας μια ζωή χωρίς χημικά μαθαίνοντας από τους ομοιοπαθητικούς, τους φυσιοπαθητικούς, τους χειροπράκτες και διάφορους θεραπευτές που δεν ανήκαν στο ιατρικό κατεστημένο. Το 2012, ο δρ Wolfson άφησε τη μεγάλη ομάδα Καρδιολογίας στην οποία συμμετείχε και ίδρυσε την κλινική Wolfson Integrative Cardiology. Τώρα πλέον σκοπός της ζωής του είναι να βοηθήσει τους άλλους να αποτοξινώσουν τη ζωή τους και να αποφύγουν τα φάρμακα και τις περιττές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτός και η σύζυγός του μαζί με τους 2 γιους τους δεν χρησιμοποιούν φαρμακευτικά προϊόντα, ακόμα και όσα δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού.

«Στην ανατροφή των παιδιών μας εφαρμόσαμε τη θεωρία της διαμόρφωσης ισχυρών συναισθηματικών δεσμών, τρώμε βιολογικά τρόφιμα και έχουμε διδάξει έναν φυσικό τρόπο ζωής στα παιδιά μας. Απολαμβάνουμε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες που υπάρχουν στο Φοίνιξ. Η Heather κι εγώ είμαστε οι δρες Wolfson και το σύνθημά μας είναι «να αφυπνίσουμε τον κόσμο σε θέματα υγείας κι ευεξίας».

Μιλάει με θάρρος για τα προβλήματα της σύγχρονης ιατρικής. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο θυγατρικό κανάλι του NBC στο Φοίνιξ, μίλησε για έναν τρόπο ζωής χωρίς εμβόλια και αποκάλυψε πως όλη αυτή η υστερία για την ιλαρά είναι κάτι ανούσιο.

Αντί να οργιζόμαστε με τους υγιείς ανθρώπους που δεν εμβολιάζονται, ο ίδιος πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικό να θυμώνουμε με τις εταιρείες τροφίμων των οποίων τα ζαχαρώδη δημητριακά, τα ντόνατς, τα μπισκότα και τα κεκάκια οδηγούν σε εκατομμύρια θανάτους ετησίως.

«Στη χειρότερη περίπτωση, η ανεμοβλογιά οδηγεί στον θάνατο 100 άτομα ετησίως. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έτρωγαν δημητριακά και ντόνατς, μπορεί να ζούσαν ακόμα. Απευθυνθείτε στις εταιρείες Nabisco και Kellogg’s και διαμαρτυρηθείτε για τα προϊόντα τους. Στείλτε τους ακόμα κι επιστολές διαμαρτυρίας», δηλώνει ο Wolfson.

Διαβάστε επίσης:

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς: Τέλος εποχής για την χοληστερίνη

Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης

Πηγές:

www.naturalnews.com

wolfsonintegrativecardiology.com

vaccineimpact.com

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να συνδυάσετε το μαγνήσιο για να γεμίσετε τις αποθήκες του σώματός σας
Ψυχική υγεία | Τι κάνει μία οικογένεια ψυχικά υγιή και ισορροπημένη;
Ταχυκαρδία: Πότε μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία μας;
Πόση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε για να χτίσουμε μυς; Οι καλύτερες πηγές πρόσληψης και οι παρενέργειες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση