Προστασία του Καταναλωτή και Οικονομική Κρίση

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι πολίτες εκδηλώνουν ενδιαφέρον σχετικά με τα δικαιώματά τους και συχνά καταφεύγουν στο Συνήγορο του

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι πολίτες εκδηλώνουν ενδιαφέρον σχετικά με τα δικαιώματά τους και συχνά καταφεύγουν στο Συνήγορο του Καταναλωτή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο, τις καταναλωτικές διαφορές τους.

Λόγω του αυξημένου αυτού ενδιαφέροντος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων της λειτουργίας της, η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» διοργανώνει, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 17.30 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48), επιστημονική εκδήλωση, με θέμα « Προστασία του Καταναλωτή και Οικονομική Κρίση».

Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη του Συνηγόρου του Καταναλωτή, καθηγητές, δικαστικοί κ.α, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, ηλεκτρονικό εμπόριο, η προστασία του καταναλωτή και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές, όπως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά στην εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του Συνηγόρου του Καταναλωτή www.synigoroskatanaloti.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 210 6460612 814 και στο email: grammateia@synigoroskatanaloti.gr.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε