,

Προστασία του Καταναλωτή και Οικονομική Κρίση

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι πολίτες εκδηλώνουν ενδιαφέρον σχετικά με τα δικαιώματά τους και συχνά καταφεύγουν στο Συνήγορο του

Τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ολοένα και περισσότεροι πολίτες εκδηλώνουν ενδιαφέρον σχετικά με τα δικαιώματά τους και συχνά καταφεύγουν στο Συνήγορο του Καταναλωτή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο, τις καταναλωτικές διαφορές τους.

Λόγω του αυξημένου αυτού ενδιαφέροντος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων της λειτουργίας της, η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» διοργανώνει, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 17.30 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48), επιστημονική εκδήλωση, με θέμα « Προστασία του Καταναλωτή και Οικονομική Κρίση».

Advertisment

Στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη του Συνηγόρου του Καταναλωτή, καθηγητές, δικαστικοί κ.α, θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, ηλεκτρονικό εμπόριο, η προστασία του καταναλωτή και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές, όπως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά στην εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του Συνηγόρου του Καταναλωτή www.synigoroskatanaloti.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 210 6460612 814 και στο email: grammateia@synigoroskatanaloti.gr.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τουρισμός για όλους 2024: Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια | Ποιοι μένουν εκτός
Το ελληνικό διαβατήριο στα 10 πιο ισχυρά στον κόσμο για το 2024
Τέλος τα διόδια στην Ελλάδα; Το νέο τοπίο στις μετακινήσεις
NASA: Μετέδωσε βίντεο στη Γη από απόσταση 31 εκατ. χιλιομέτρων – Χρειάστηκαν 101 δευτερόλεπτα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση