, ,

Το 1ο Φεστιβάλ Πνευματικού Κινηματογράφου είναι γεγονός και έρχεται στην Αθήνα

Η Εναλλακτική Δράση ανακοινώνει με χαρά τη διενέργεια του 1ου Φεστιβάλ Πνευματικού Κινηματογράφου που θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας

Η Εναλλακτική Δράση ανακοινώνει με χαρά τη διενέργεια του 1ου Φεστιβάλ Πνευματικού Κινηματογράφου που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας φιλοσοφίας, η  Serfers4Life, διοργανώνει το 1ο φεστιβάλ πνευματικού κινηματογράφου (19-25 Νοεμβρίου) με προβολές επιλεγμένων ταινιών πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε μία σειρά από κεντρικούς κινηματογράφους και ιδρύματα της Αθήνας και φέρει το όνομα 1ο Athens Spirit Film Festival.

Advertisment

Με έναρξη την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, και για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την συνειδητότητα της, μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης.

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να ανυψώσει την συνειδητότητα των συνανθρώπων μας μέσα από ταινίες φιλοσοφικού περιεχομένου και από τις αναλύσεις τους που θα γίνουν από γνωστούς φιλοσόφους, life coach, επιστήμονες κτλ. Παράλληλα θα υποστηρίξει με τα έσοδα του μη κερδοσκοπικές δράσεις που εμπνέουν και θα δημιουργήσει ένα έδαφος για διάλογο για φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα.

Είναι ένας επταήμερος εορτασμός για τον κινηματογράφο, τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα, που θα περιλαμβάνει:

Advertisment

Μια ποιοτική επιλογή ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου.

Ανάλυση και συζήτηση, από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που θα ακολουθεί μετά από κάθε ταινία.

Ένα debate με θέμα: «Η πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;»

Μία ημερίδα για τις συνοικίες φωτός.
Προϊοντική έκθεση.

Μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις .

Γιορτή λήξης

Και πολλές άλλες εκπλήξεις…

Σε μία περίοδο που η πίστη και οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων και φεστιβάλ εθελοντικού και ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική και ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς και την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή στη σελίδα του Facebook ATHENS SPIRIT FILM FESTIVAL

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία
Άνθρωποι και ολογράμματα στην ίδια σκηνή
Ελληνικό Ωδείο Αθηνών: Αποκαθίσταται και θα λειτουργήσει ξανά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση