,

9χρονη κατασκευάζει σπίτια για αστέγους!

Η μικρή Χάιλι αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για μικρούς, αλλά κυρίως για μεγάλους...

Η 9χρονη Χάιλι Φορτ από την Ουάσιγκτον, κάνει κάτι το οποίο φαντάζει ακατόρθωτο, όχι μόνο για ένα παιδί στην ηλικία της, αλλά και για κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας. Τι είναι αυτό; Στον ελεύθερο χρόνο της κατασκευάζει σπίτια για αστέγους! Η μικρή Χάιλι, με τη βοήθεια βεβαίως της οικογένειάς της, φτιάχνει μικρά σπίτια ώστε να έχουν οι άστεγοι ένα καταφύγιο για να μην κοιμούνται στο κρύο και στη βροχή, όπως χαρασκτηριστικά δηλώνει η ίδια.

Η Χέιλι ενώ καλλιεργεί τα λαχανικά στο σπίτι της

Στο σπίτι της οικογένειας υπάρχει ένας μικρός κήπος όπου καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά και πολλά από αυτά τα προσφέρουν, εδώ και χρόνια, σε αστέγους. Όμως η 9χρονη δεν αρκέστηκε σε αυτό. Όταν γνώρισε τον Έντουαρντ, έναν άστεγο που εργαζόταν στο τοπικό σούπερ μάρκετ μέχρι που απολύθηκε, αποφάσισε να του φτιάξει ένα σπίτι. Πλέον, έχουν στόχο να κατασκευαστούν 12 παρόμοια σπίτια.

Αυτός είναι ο Εντουαρντ, ο άστεγος άνδρας που θα μείνει στο σπίτι που ετοιμάζει η Χέιλι

Η οικογένεια εξασφάλισε, για τις ανάγκες κατασκευής, μια μικρή επιχορήγηση της τάξης των 3.000 δολλαρίων, έκπτωση από το κατάστημα με τις πρώτες ύλες που χρειάζονται καθώς και πολλά υλικά που τους δόθηκαν από ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, προσφέρουν και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορούν, όπως τρόφιμα, ρούχα και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε