Κερδίστε δύο συμμετοχές στο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων του StarDogs

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο του Stardogs

Το StarDogs παρέχει υπηρεσίες σχετικές με την εκπαίδευση ζώων και προάγει τις ζωοφιλικές , θετικές μορφές εκπαίδευσης. Στις αρχές τις δεκαετίας του 90 ο Γιάννης Αραχωβίτης βρέθηκε να μαθητεύει δίπλα στα δυο “ιερά τέρατα” στο χώρο της εκπαίδευσης ζώων, τον κ. Μπόμπ Μπέιλυ (Η.Π.Α.) και λίγο αργότερα την κ. Τουρίντ Ρουγκάς (Νορβηγία).Η επίδραση των δυο φωτισμένων δασκάλων άλλαξε δραστικά την εκπαιδευτική φιλοσοφία του κ. Αραχωβίτη που πέρασε οριστικά στο κλαμπ των θετικών εκπαιδευτών.

Έχοντας αφήσει πια πίσω τις παραδοσιακές μεθόδους εκπαίδευσης (που στηρίζονταν στον εξαναγκασμό, στη ψυχολογική πίεση και τη σωματική βία, πνίχτες κ.λ.π.) και βρίσκοντας πρόσφορο χώρο προσωπικής έκφρασης, ο κ. Αραχωβίτης αποφάσισε να διαδώσει τις φιλικές μορφές εκπαίδευσης ζώων στην Ελλάδα. To StarDogs σύντομα έγινε ταυτόσημο με τις ήπιες και θετικές και ευχάριστες προς το ζώο και τον ιδιοκτήτη μορφές επικοινωνίας.

Advertisment

To StarDogs διοργανώνει σεμινάρια για εκπαιδευτές σκύλων αλλά και σεμινάρια για το κοινό, ενώ φυσικά αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων, την κοινωνικοποίησή τους και πολλά άλλα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.stardogs.gr

Το σεμινάριο για το οποίο η Εναλλακτική Δράση κληρώνει δύο θέσεις  απευθύνεται σε όλους (κηδεμόνες σκύλων, κτηνιάτρους, εκπαιδευτές, ζωοφιλικές οργανώσεις, κομμωτές σκύλων, εκτροφείς κ.λ.π.) όσους θέλουν να μάθουν, να κατανοήσουν  και να βρουν λύσεις σχετικά με την συμπεριφορά των σκύλων και θα διενεργηθεί στις 3 Απριλίου στην Αθήνα.

Α’ ΜΕΡΟΣ

Advertisment

Επιθετικότητα Σκύλων (γιατί είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, τι το προκαλεί, πώς μπορούμε να το προλάβουμε και να το θεραπεύσουμε).

Β’ ΜΕΡΟΣ

Υπερευαισθησίες σκύλων & σχετικά προβλήματα (τι προκαλεί τα προβλήματα συμπεριφοράς στην καθημερινότητα με τα σκυλιά μας – τι τα επηρεάζει, πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε)

Γ’ ΜΕΡΟΣ

Τα βασικά της Βασικής Υπακοής (πώς μαθαίνουν τα σκυλιά)

Μάθετε περισσότερα εδώ

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση ακολουθείστε τη γνωστή διαδικασία, απλά σχολιάστε κάτω από το άρθρο.

Η κλήρωση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 21.00. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να θεωρηθεί έγκυρη η κλήρωση.

Καλή σας επιτυχία!

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Νικητές είναι οι:

Gianna Moralidi

Anneta Dilberaki
Παρακαλούμε οι νικητές να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν στο e-mail enallaktikidrasi.gr@gmail.com ή στο facebook

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση