Κάποτε ήμουν το “Πάντα” που είσαι σήμερα…

Είναι ιδιαίτερο να προσφέρεις σε κάποιον, ό,τι αυτός ο κάποιος σου προσφέρει.

Κάποτε ήμουν το “Πάντα” που είσαι σήμερα...

Κάποτε ήμουν το “Πάντα” που είσαι σήμερα…

Κλείσε τα μάτια. Ηρέμησε. Μίλησε μου. Είμαι εδώ για σένα, το ξέρεις, το βλέπεις, το νιώθεις. Η εμπιστοσύνη χτίζεται με τον καιρό, χτίζεται με τις πράξεις. Περάσαμε πολλά, κάθε στάδιο δύσκολο και διαφορετικό, μα φτάσαμε στο τελικό.

Advertisment

Βλέπω τους φόβους σου, ξέρω πως πονάς, μα θέλω να σε ακούσω. Όσο μιλάς, ακούς και μπαίνουν στην σειρά. Ό,τι κρύβεις μέσα σου, θα σε πονάει και θα το τρέμεις. Αν το ακούσεις, αν το μοιραστείς, είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς, να το ξεπεράσεις. Πίστεψέ με, το έχω νιώσει. Δεν ήμουν πάντα πολεμιστής, κάποτε ένιωθα απλά ένα αδύναμο πλάσμα.

Είμαι εδώ, δίπλα σου, στήριγμά σου, σου απλώνω το χέρι, κράτησε με γερά, πάμε μαζί να παλέψουμε για να γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη σου. Να γίνεις δυνατός, να εμφανιστεί ο πολεμιστής που κρύβεις μέσα σου. Ξέρω πως το έχεις ανάγκη, απλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Μην το σκέφτεσαι, απλά άρχισε να μιλάς και όλα θα γίνουν, μόνα τους θα μπούνε σε σειρά. Θα βγει στην επιφάνεια, η ψυχική δύναμη που κρύβεις μέσα σου, το θάρρος, το πάθος σου.

Προσπαθείς πολύ το βλέπω, το νιώθω, σε καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο, πρωτόγνωρο για σένα. Μα, πίστεψε με, θα νιώσεις γαλήνη, ηρεμία, θα ανακουφίσεις την ψυχή σου. Ξέρω σου λέω, μεγάλη υπόθεση η εμπιστοσύνη. Νιώθεις όμορφα, σα να μιλάς απλά στον εαυτό σου. Γνωρίζω, στην θέση σου ξεκίνησα, και εύχομαι κάποτε να βρεθείς στην δική μου.

Δύσκολο να εμπιστευτείς, μα θα το καταφέρεις, γιατί είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Τότε λοιπόν, νιώσε τυχερός, ευτυχισμένος, μοναδικός. Είναι δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις και εσύ στάθηκες τόσο τυχερός. Σου πρόσφεραν απλόχερα κατανόηση κι εμπιστοσύνη. Εκμεταλλεύσου την, χτίσε μια σχέση ξεχωριστή. Είναι τόσο όμορφο να χρωστάς σε κάποιον, ότι σου χρωστάει. Είναι ιδιαίτερο να προσφέρεις σε κάποιον, ό,τι αυτός ο κάποιος σου προσφέρει.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση